H.E.H.E. írta:
egyedül kovacsics hiányzik nekem, sztem psg ellen játszani fog.
Az gyünyürű lesz, ha beteszi a PSG ellen, 0 meccsel a lábában, aztán ha hibázik 1-et lehet majd megint hűbörögni, hogy rajta megy el a meccs.
Én azt várom bazki, hogy együtt él a meccsel és cselekszik, ha úgy kívánja meg a helyzet, nem pedig úgy viselkedik, mint akinek előre leírták a forgatókönyvet, és azt betartja, bármi történik is. Tényleg úgy csinál, mint aki soha nem játszott, még kispályán sem. Az utolsó 10 percben próbál változtatni, aztán mindenki csodálkozik, hogy a friss emberek még be sem tudtak melegedni, már vége is a meccsnek. Miért nem lehet a 60-dik percben elkezdeni változtatni, ha nem megy valami?
Azzal nem értek egyet, hogy beleszarnának a játékosaink (talán Krooson látszott a vége felé, hogy tele a töke, hogy mindig neki kell melózni Casemiro helyett). Karim, Marcelo, Lukita, Dani, mind mind mentek előre, próbálkoztak, még CR is mozgott néha, de ha a kaputól 25 méterre 10 emberrel védekezik az ellenfél, akkor ott mást kell csinálni. És nekünk ez nem megy, mert az ilyen helyzetekben rosszul használjuk a keretet. Ilyen meccsen egy Isco, egy Kovacic elengedhetetlen. Ők azok, akik meg tudják csinálni az 1v1-eket, tempót tudnak adni, be mernek/tudnak törni az emberek tömegébe. Erre nézzük, ahogy a csirkeszárnyú cammog össze vissza. A nagy Casemiroval sorra szívjuk a kontragólokat. Véletlen? Biztosan CR hibája ez is.
Amúgy többször megfigyelhető volt tegnap is, hogy ha az elől lévők közül valaki beindul a védők mögé, akkor még véletlenül sem kap labdát. Mintha a kp ezt nem is figyelné. Mintha ezt nem is gyakorolnák. Bale többször is befutkosott a védők mögé, de labdát egyszer sem kapott. Miért? A másik, ami borzasztó volt, mikor Marcelo, Ramos és Kroos egy labdakihozatalnál passzolgattak, mert letámadta őket az ellenfél, ott görcsöltek meg güriztek, hogy el ne adják, miközben Modric, Varane és Casemiro is teljesen üresen várták a labdát a pálya közepén. Miért nem volt egyszerűbb kipasszolni oda? Nem látták, hogy mi türténik melletük a pályán? Nem jeleztek egymásnak? Érdekes volt látni.