Realista24 írta:Kicsit túl kell nezni azon hogy luxus életet élnek. A többség mindent feladott azert hogy szorakoztasson teged, engem, stb.
Ha politikust szidsz ilyenert. Meg meg is értem.
Nem feltétlenül a pénzre akartam fektetni a hangsúlyt, bár lehet így fogalmaztam meg.
Amit én jelenleg érzek és zavar:
Hálás vagyok ennek a csapatnak és szeretem ezt a csapatot. Azt gondolom ZZ fantasztikus dolgokat vitt véghez azzal, hogy egységes brigádot hozott össze, igazi csapatot.
Megértem, hogy nem lehetünk a toppon minden évben és ezt nem is várom el. Elment ez a szezon a BL-t kivéve(amiben valamiért 100%-ig bízok, összevásárolt PSG ide vagy oda..lehet naiv vagyok de bízok bennük).
Viszont amikor elkényelmeskedtek egy fél évet, a szezon elment, de ZZ és a klub miatt ki kellene nyögni egy-egy győzelmet és továbbra sincs semmi az zavar.
Tényleg már csak ZZ miatt is.
Nem akarom, hogy ez a gárda, ez a korszak csúnya véget érjen. Megint balhé legyen a csapat körül, hiszti, hetente új edzők. Nem várok bajnoki címet, elfogadtam, hogy leadtuk a kupát ez különösebben nem rázott meg, de azt elvárom, hogy ne xarják telibe ZZ-t és a címert, mert továbbra is jól vannak fizetve, meg vannak becsülve a világ legjobb klubbjában.
Nem kell über foci, de nyögjük ki a bajnoki meccseket és kocogjunk be a 2. helyre, ezt várnám csak.