de nem is velük kéne magunkat összehasonlítani. ahogy a miniszterelnökünk mondta a 10es vb-n: "szlovénia és a többi szomszédos ország nincs előrébb a labdarúgásban nálunk, csak annyival hogy ők kijutottak." még jó hogy csak ennyivel.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:08
Khedira!Géci írta: szerinted a németek mitől vannak ott ahol...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:06
hmm érzek egy apróbb rasszizmust ittBBarni írta:Én kb leszarom, de akkor se rohangáljanak feketék a magyar válogatottban...ki se mennék többet az biztos!szerinted a németek mitől vannak ott ahol...
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:51
Én kb leszarom, de akkor se rohangáljanak feketék a magyar válogatottban...ki se mennék többet az biztos!szerinted a németek mitől vannak ott ahol...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:28
szerinted a németek mitől vannak ott ahol...real_funghi írta:Ugye ezt a honosítós baromságot nem gondolja senki komolyan?
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 7., szombat 22:15
Mitrovic 3 évet volt nb1-ben, Adamo meg négyet.BBarni írta:Azért szerintem egy határ ne lépjünk át Vinicius Soma, Kula bá akármennyire jók ne legyenek honosítva!
Alapból valami 5 év után lehet ha jól tudom honosítani...
fene sem tudja. Persze még korai leírni, de már látom magam előtt. Ahogy előttem is írták akik oda mentek azoknak kb vége van/volt. (Dzsudzsák most kezd újra jó lenne). 6. legjobb? Spanyol, Angol, Német, Francia, Olasz ötös előtte van. Talán. De a Holland-Portugál élcsapatok is erősebbek az ottaniaknál szerintem. De majd a BL-EL-ben meglátjuk.Wertz írta:Miért jelentené a végét? Ha alapember tud lenni (ami csak rajta múlik) már jól járt, mert a világ kb. 6. legjobb bajnokságában játszhat
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 7., szombat 19:57
Tanítani való módon járatták a labdát? Te mit néztélCasso írta:Aki nem látja, hogy a románok mennyivel jobbak voltak nálunk az vak. Tanítani való módon járatták a labdát és keresték a magyar védelemben a réseket.
Miért jelentené a végét? Ha alapember tud lenni (ami csak rajta múlik) már jól járt, mert a világ kb. 6. legjobb bajnokságában játszhatAnis írta:Pintér Ádám is elment Oroszországban, remélem nem a "karrierje végét jelenti"...
Nagyon jó észrevételMatt009 írta:Nem véletlen az sem, hogy középpályán vannak a legnagyobb gondunk, és nincs egyetlen olyan kkp-unk, aki legalább látszatra megfelelne az új európai követelmények. Nincs, mert az túl komplex elvárásokat támaszt, de ilyen komplex feladatra Mo-n nem történik nevelés.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 7., szombat 19:16
Más külföldi is max akkor honsítanék ha rendesen beszéli a nyelvet és itt van már jó pár éve...A hatályos jogszabályok szerint a magyar állampolgárság nem magyar származású külföldiek esetében nyolcévi folyamatos magyarországi itt lakás után kérhető (Vinícius két éve él Magyarországon). Ez csökkenthető öt, illetve három évre, ha bizonyos feltételek teljesülnek (pl. Magyarország területén született, magyar állampolgárral legalább három éve érvényes házasságban él, kiskorú gyermeke magyar állampolgár).
Ugye itt volt (1 2) ugye az évértékelője, erről beszél!Sajnos nincs szavam. Csak példamutató munkával, becsületesen dolgozva, őszintén beszélve lehet kijönni a gödörből. Olyan emberként, aki nem ért a futballhoz, mert nem vagyok szakember(!) csak ezt az egy utat látom.
Néhány hónapja elmondtam, hogy szerintem mi miért van. Nézzék meg!
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 7., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 7., szombat 18:15
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 7., szombat 18:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 7., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2013. szeptember 7., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. szeptember 7., szombat 15:43
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 7., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 7., szombat 15:36
Ez viszont sajnos igaz. Reménykedjünk, hogy a Fradi vagy a Vidi jövőre elér a nemzetközi porondra mert ott ez a két csapat képes lehet valamit elérni.Remy írta:Én ezt elhiszem. De a meccseket ebben a semmitérő MB1-ben tolják le, így hiába van szakértelem, ha nincs ellenfél, akik ellen erősödhetnének.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 7., szombat 15:31
Ilyen csapatokra gondoltam. Több, mint tökéletes a számukra. Aztán még az is lehet, hogy megmásszák a létrát és eljutnak egy Schalke, Leverkusen szintű csapathoz.Ferencváros írta:De egy Mainz, Hannover, Hertha szint oké lenne, mert oda be tudnának kerülni.
Én ezt elhiszem. De a meccseket ebben a semmitérő MB1-ben tolják le, így hiába van szakértelem, ha nincs ellenfél, akik ellen erősödhetnének.Casso írta:A Videotonnál és a Fradinál jelenleg van szakértelem.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 7., szombat 15:28
A Videotonnál és a Fradinál jelenleg van szakértelem. Ez a szakértelem képes kiképezni őket nagyon jó játékosokká. Persze előbb-utóbb úgyis lelépnek mert nagyobb csapatokban akarnak játszani, de nem feltétlenül szükséges a fejlődéshez külföldre igazolniuk. Radónak viszont javasolt a váltás vagy a Vidibe vagy a Fradiba.Remy írta:Kovácsnak, meg Holmannak is el kell igazolni egy német vagy holland csapatba, ahol tudnak fejlődni. Itthon ez nem lehetséges. Nikolics is remélem eligazol a nyáron, mert rá lehetne majd számítani a válogatottban, ha külföldön is teljesít. Ő sincs elveszve, de ha itthon marad, akkor semmire nem viszi.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem