fasza.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:28
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:27
add alájuk a lovat. úgyis olyan szerények.sentry írta:Sokan nem bírják hehe-t vagy rmfc-t az oldalon, meg sokan azt hiszik, hogy vakon követik őket birka mód az emberek, pedig sok igazságot leír a két vén róka....... csak hát nyersen írják, és sokaknak fáj az igazság, de nagyon.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:20
Kíváncsi vagyok Kerlon mivel védi a kedvencét ezután.Realista24 írta:Bohóc...de védjétek még. Mocskos Pérez, mocskos Bale.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:58
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:24
ZSENI!!Özil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
Hagyjad már ezt a hülyeséget, attól, hogy most az Arsenal seggét fogja nyalni, még nem kell arcon köpni azokat az embereket, akik 3 évig támogatták, pláne az überfos teljesítménye után is, amit 2 évig produkált. El lehet menni emelt fővel is, nem beszólogatni. Undorító kis féreg, képmutató senkiházi. Pfejj, igen felidegesített ez a kis majomparádé.miVida írta:na jó, de egy bizonyos szempontból azt meg kell értenünk, Madridisták, hogy nem minden a Real Madrid körül forogAmíg Özil Real-os volt, addig úgy beszélt ahogy a Real Madridról illik beszélni. Most, hogy Arsenalos, most pedig úgy beszél, hogy tetszen az az Arsenalosoknak... persze nekünk ez nem tetszik, de egy Arsenalos játékosról van szó, aki SZAKÍTOTT a Madriddal és most kapcsolata van az Arsenallal...
...te se fogsz az ágyban a kedvesednek az exedről áradni... remélhetőleg![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:23
Hát úgy is lehet értelmezni, hogy Mourinhonak szólt be, végülis ő volt az edzője végig Madridban.pavel írta:De ha valaki átvedlett világospiros-fehérbe, akkor már miért kell visszaszólogatni, meg beleköpni abba a levesbe amiből eddig evett? Hát ezt tanulta Mourinhotól? Félek, ez még csak a kezdet...
Gond egy szál se, Bale mehet az eredeti posztjára balhátvédnekpavel írta:Marcelo...remélem Coentrao nem fog sírni a pályán a 7végén...puhapöcs...(Mindez csak akkor érvényes, ha igaz amit írtak róla)
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:20
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:18
Ingyen is elmentem volna az Arsenalba
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:07
Azt megértem hogy az tetszik az Arsenalosoknak hogy ingyen is oda igazolt volna, de az hogy rinyál hogy Madridban elvesztette a bizalmat meg a tiszteletet az nem az Arsenalról szól hanem minket baszogat.miVida írta: Most, hogy Arsenalos, most pedig úgy beszél, hogy tetszen az az Arsenalosoknak...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:07
Nem arrol van szo, hogy ne dicserje es eltesse minden nyilatkozataban az Arsenalt, hanem hogy a Real jatekosakent rengetegen megkedveltek, kozuluk sokan az Arsenalban is kovetni fogjak. Ezeket a szurkolokat sertette meg az "ingyen is eligazoltam volna" nyilatkozataval.miVida írta:de egy Arsenalos játékosról van szó, aki SZAKÍTOTT a Madriddal és most kapcsolata van az Arsenallal...
...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:54
írták már korábban.miVida írta:http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... --sow.html
na jó, de egy bizonyos szempontból azt meg kell értenünk, Madridisták, hogy nem minden a Real Madrid körül forogAmíg Özil Real-os volt, addig úgy beszélt ahogy a Real Madridról illik beszélni. Most, hogy Arsenalos, most pedig úgy beszél, hogy tetszen az az Arsenalosoknak... persze nekünk ez nem tetszik, de egy Arsenalos játékosról van szó, aki SZAKÍTOTT a Madriddal és most kapcsolata van az Arsenallal...
...te se fogsz az ágyban a kedvesednek az exedről áradni... remélhetőleg![]()
amúgy már túltárgyaltuk, neki egy olyan szintű csapat kellett, ahol nem kell agyon tréningolnia magát, hanem simán kezdő... ha neki ez kell.... de akkor ne is várja el, hogy továbbfejlődjön.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:38
vagy legalább kussolna.Gascoigne írta:de akkor lenne töke ahhoz, hogy nyíltan kimondja.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:35
Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:23
senkiházi köcsög, csak megmutatja végül a foga fehérjét, amit mindig is gondoltam róla és évek óta pofázokÖzil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
erről ennyit.Florentino Pérez az éves közgyűlésen magyarázatot ad Özil és Higuaín eladására. Özil esetében az indok az éjszakai kimaradások, ami a pályán mutatott teljesítményére is kihatott, valamint az édesapjának a hozzáállása. Higuaín esetében a klub belefáradt az újabb és újabb fizetésemelési igénybe, és elfogadta a Napoli ajánlatát.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem