Vagy meg kell tenni fiok csapatnak.sebydani írta:Az egész Lyont le kell rabolni, mindenestől. Nagyon jó állomány van most náluk.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. február 1., csütörtök 14:42
Vagy meg kell tenni fiok csapatnak.sebydani írta:Az egész Lyont le kell rabolni, mindenestől. Nagyon jó állomány van most náluk.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. február 1., csütörtök 14:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. február 1., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 1., csütörtök 14:33
Az a Sallai mit tett, hogy odakerult?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. február 1., csütörtök 14:33
Két részre osztható a történet.markmadrid írta:Mit gondoltok Salah-ról?
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 1., csütörtök 14:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. február 1., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 14:10
Mert nincs kötött posztja, de ő minden, csak nem szélső. Ha ugyanaz a szerepe lenne, mint amikor a csúcson volt, mára tényleg teljesen használhatatlan lenne. Minden meccsen ez van. A Valencia ellen is úgy került 2x ziccerbe, hogy középre húzódott. Arról nem is beszélve, hogy látom magam előtt, ahogy belép a 11es pont köré és kéri a beadásokat.donor írta:Én ezt nem értem Heatmap alapján szélen ért legtöbbet labdába, én is ott láttam, mint régen, hogy inkább szélről indult többször, te is megemlíted, hogy "feltűnt szélen is" erre mégsem volt szélen, hanem inkább középen. Ki érti ezt?
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 1., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 1., csütörtök 14:03
Én ezt nem értemM1Ö írta:Nemdonor írta:Te láttad a Valencia elleni meccset?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 13:53
Nemdonor írta:Te láttad a Valencia elleni meccset?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 1., csütörtök 13:47
Te láttad a Valencia elleni meccset?M1Ö írta: És CR-rel mi csinálnál? Vissza a bal szélre 4-3-3-ba? Mert az halál lenne.
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. február 1., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 12:52
És CR-rel mi csinálnál? Vissza a bal szélre 4-3-3-ba? Mert az halál lenne.Kerlon írta:Nálam a legjobb opció az egy RVN féle igazolás lenne pár évre,
Nem valószínű, de őt hamarabb le lehet ültetni padra, mint CR-t.Jo es Benzemaval mi legyen?
Mert ő sem fog jövőre menni van egy olyan erzesem.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 1., csütörtök 12:46
M1Ö írta:Mondjuk ha Kane 200 millióért lehozna 4-5 olyat meccset mint tegnap az United ellen, akkor nagyobb füttykoncertet kapna, mint Benzema meg CR együtt.
Én még mindig nem csatárban gondolkodnék, főleg nem tipikus 9esben. Mert azt felejtse el mindenki, hogy CR jövőre csak epizodista lesz. Jelenleg meg ő a 9esünk, hiába kezdi papíron szélen a meccseket. Azt meg nem bírná el a csapat, ha mellé betennének egy suta Kane-t vagy Icardi-t, bármennyire kaparnának.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 12:43
Hát de ne egy skótoknál se kiemelkedőt hozó játékossal akarjuk már megoldani a Real Madrid támadó problémáit.lestat írta:Kerlon írta: Na ne. 15 meccsen lőtt idén 5 gólt úgy, hogy a Celtic megszorongatására max 2 csapat alkalmas, amúgy meg nb1 kaliber már majdnem a bajnokság.
Persze nem fossa mostb a golokat de van benne fantazia es nem kerul horribilis osszegbe aem.
De itt vagy az a baj valakinek h rugdossa a golokat vagy az h nem.
Aki golt is fossa plusz jatsza is a focit nehez talalni foleg mert az araboknal van. De ha gol fosot akartok akkor nem ertem mi a baj Kane meg icardival vagy anno Higuainnal.![]()
Neymar meg maradjon a seggen. En marhara nem vagyok kivancsi a stilusara.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 1., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 1., csütörtök 12:28
Vagy bepróbálkozunk ezekkel a játékosokkal vagy nézhetjük Benzemát évekig amíg fel nem bukkan egy másik Bappé.Lásd az alattad lévő hozzászólást RM Fanatictól. A felsorolt feltételek közül a mozdítható, jó korban vannak illik talán Kane-re meg Icardi-ra.
-elbírják a nyomást? talán. ki tudja.
-passzolnak a spanyol fociba. én nem hinném.
-fossák a gólokat? ez igaz, de igaz ez higura, dzekora, stb. nem mérvadó.
-sztem egyik sem üti meg a mércét.
Az a baj, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ezen gondolkozzunk. Kell a friss vér előre és nincs opció. Engem pl nem zavar, hogy az olasz bajnokságból vagy az angolból jön egy játékos, mert a legtöbb minőségi csatár manapság ugyanúgy van felépítve kisebb eltérésekkel. Nem kifejezetten gyors, nem kiemelkedően technikás, viszont magas, fizikális, jó fejjátékkal, aki képes egyedüli centerként funkcionálni, lövi a gólokat és megcsinálja a letámadásokat. Lewa, Cavani, Icardi, Firmino, Morata, Kane, Suarez, Diego Costa, Higany is ilyen volt míg el nem hízott.Az, hogy passzol és, hogy passzolhat az nagy kérdés. Nem tudom mikor jött utoljára spanyolba az olaszoktól olyan játékos, aki be is vált.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem