haszi írta:jobb és elérhető játékos ki lenne a piacon?
Ezt nem a mi feladatunk eldönteni. Borzalmas pénzeket kapnak erre szakemberek, találjanak megfelelő alternatívát. Nem hiszem el, hogy nincs.
Most minek olyan játékos aki vagy stílusidegen, vagy leveri a lécet? Szignifikánsan kell előrébb lépnünk a támadósor minőségében, nem ímmel-ámmal.
Abban az esetben, ha kísérletezünk, akkor meg vegyünk fiatal, feltörekvő játékost, hátha belenyúlunk a tutiba. Ne 100M-s Icardi meg 200M-s Kane legyen már a célpont. Ide mindkettő gyenge szerintem (bár továbbra sem láttam őket túl sokat játszani, de elsőre egyikben sincs meg az X faktor, vagy nem ide illik). Egy olasz liga meg ne legyen már mérvadó... Sajnos annyira lecsökkent a színvonal, hogy borzalom, szerintem az iram is gyalázatos.
Icardi gól mutatóival meg vele is csak azért óvatosan, mert pl:
Idéne gy 35 éves Quagliarella is 16 gólos, vagy a több külföldi helyen megbukott Immobile is 20 gólnál tart.
Tavaly Dzeko 29-et lőtt, Meertens 28-at, Belotti 26-ot, utánuk jön Icardi meg Higuaín 24gyel.
Előtte évben 16-ot rúgott és 20 fölé (30fölé) csak Higuaín jutott. Azt megelőzően meg a 38 éves Luca Tonival társgólkirály volt 22 találattal.
Ez is beszédes mondjuk... De az összevágott videókon is látszik, hogy semmiben nem kiemelkedő a harciasságon kívül.