Milyen foci volt tegnap is a spurs-mu-n?
Na milyen?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. február 1., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 1., csütörtök 11:24
Az összeállítás szerint a klubok által fizetett bértömeg messze az angol Premier League-ben a legnagyobb – a klubátlag (153.9 millió euró!) több, mint a listán következő német és spanyol klubátlag összesen (75.3 millió + 71.5 millió euró).
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. február 1., csütörtök 10:58
Szerintem amúgy is kellene nekik szélső. Elég szűk a City kerete. A kezdő brutális, de a kiegészítő emberek a padon több poszton is igen gyengék. Mondjuk az más kérdés, hogy valami egyensúlyt találhatna, mert 50-60-70 milliókért padra igazolni elég érdekes. Mondjuk ha az adott játékos ezt elfogadja akkor nagy baja nem lehet Pepnek, mert a pénzforrás nem akadály arrafelé.Caraway írta:Most komolyan azert kell Guardiolanak Mahrez, mert Sane leserult 6 hetre?Manchester City have made a final offer to Leicester involving a player plus cash worth up to £65m for Riyad Mahrez.
HozzászólásSzerző: cart » 2018. február 1., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. február 1., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. február 1., csütörtök 9:24
Micsoda álszent képmutatás.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 1., csütörtök 8:48
Kellett is neki, előrébb gyenge volt. Az ide és a spanyol fociba való kombinatív játékosnak kellett a nagy mozgástér, hogy érjen valamit. Az az érdekes, hogy nem tud 1v1ben védőt megverni, egyből fordul visszafelé, ha azt kellene csinálnia.M1Ö írta:Szerintem többet volt a saját térfelén, mint a Spurs-én.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. február 1., csütörtök 8:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 7:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 7:27
most épített be a csapatában egy francia fiatalt, mit akarsz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 1., csütörtök 7:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 1., csütörtök 6:43
Pogba Mou pakk jon is nyáron.H.E.H.E. írta:most nem azért de ez tényleg kibaszottul vérlázító, murinnyó mi a faszra veszi fel a fizetését?
hogy van gerince hozzá? jó tudom, nincs neki amúgyse.
de egy ember támad le állandóan, simán kigurigázzák, óvoda az egész, mégis milyen alapon jár itt bármilyen juttatás ennek az "edzőnek"?
tudom tudom.
kell még pénz igazolni.
egyedül azt a váalszt érteném meg, ha edzőbuktatás lenne folyamatban a jáétkosok részéről.
ez az ember nem való kispadra jó sok éve már.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. február 1., csütörtök 1:31
Nezett yt-n egy how to attack videotlordgabi írta:És az öltözőbe miért ment be a félidő vége előtt 3 perccel?
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 31., szerda 22:40
H.E.H.E. írta:azt most megmondom, hogy harold kane minden idők legnagyobb flopja lesz madridban.
még higuájnnál, bekemnél is nagyobb sportszakmai bukó.
világvége tragédia
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2018. január 31., szerda 22:38
Rájött a cifra.lordgabi írta:És az öltözőbe miért ment be a félidő vége előtt 3 perccel?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 31., szerda 22:37
mert ő murinnyó, aki igy mutatja, hogy mekkora szakember...lordgabi írta:És az öltözőbe miért ment be a félidő vége előtt 3 perccel?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. január 31., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 31., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2018. január 31., szerda 22:33
Pogba nélkül a kreatívitás csírája is eltűnt a kp-ról.H.E.H.E. írta:most nem azért de ez tényleg kibaszottul vérlázító, murinnyó mi a faszra veszi fel a fizetését?
hogy van gerince hozzá? jó tudom, nincs neki amúgyse.
de egy ember támad le állandóan, simán kigurigázzák, óvoda az egész, mégis milyen alapon jár itt bármilyen juttatás ennek az "edzőnek"?
tudom tudom.
kell még pénz igazolni.
egyedül azt a váalszt érteném meg, ha edzőbuktatás lenne folyamatban a jáétkosok részéről.
ez az ember nem való kispadra jó sok éve már.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 31., szerda 22:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem