Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 31., szerda 11:23

Ez magánjellegű történet is lehet simán.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem jön, remélem nem csak most januárban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 11:21

Professore írta:
KAG írta:https://www.instagram.com/p/Bei0LtInYSV ... auroicardi

Az rémlik, hogy napközben már volt tárgyalva, de hátha nem.
Ha jól értelmezem ez valamiféle elköszönés, nem? :hmmm: (adiost értem, mást nem :D )
En is igy ertelmezem... Lehet megis leigazoljuk azert egy csk nem ereszt meg egy ilyen posztot ha nem kuszobon all az atigazolasa...de fene tudja lehet csak filozofalt egyet unalmaban :D
Icardi elég sok mindent megengedett már magának, volt ő keményen fütyülve is a saját táboruk által.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 31., szerda 11:18

KAG írta:https://www.instagram.com/p/Bei0LtInYSV ... auroicardi

Ha jól értelmezem ez valamiféle elköszönés, nem? :hmmm: (adiost értem, mást nem :D )
En is igy ertelmezem... Lehet megis leigazoljuk azert egy csk nem ereszt meg egy ilyen posztot ha nem kuszobon all az atigazolasa...de fene tudja lehet csak filozofalt egyet unalmaban :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 10:58

http://madridom.hu/blog/2018/01/31/uj-r ... gi-bl-ben/megdől, ha el is mennek rá!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 31., szerda 10:43

rashidm írta:
Solari írta:Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.
Ráadásul szerintem a legképzettebb winger. Minden megvan benne ami egy jó szélsőnek tudnia kell.

Alapjáraton hasznos tagja a csapatnak csak sajna nem olyan mértékben mint amennyire ezt elvárnánk tőle. Nagyon megutáltam az évek során de ennél jóval több van benne. Talán ha visszaraknák az eredeti posztjára nem csak pár lófasz meccsre akkor jobban szárnyalna de kitudja.
eleve ha nem lenne sérülékeny, már nyertünk volna vele de így nem igazán. Angliában jó benyomást keltett de láthatjuk hogy nem fekszik neki a spanyol foci. A sebességéből él tulajdonképpen. Bár már felfedezhető volt egy-két szép kényszerítő, de ez számomra kevés még.
Az a baj, hogy a spursos Bale játékából szinte minden eltűnt az átigazolás napján, mint akit kicseréltek. Persze ehhez valószínűleg köze van a környezet váltásnak, más a felállás, taktika, mások az ellenfelek, de azért no. Hol vannak a lövései? Idejött egy gyors, erős játékos, mi meg kiraktuk a szélre, abból is a gyengébbik oldalára és csináld fiam. Nem tudta csinálni, nem tudott középre húzni. Ez nem feltétlenül az ő hibája, és nem is az éppen aktuális edzőké, leginkább azé aki ide hozta, mert ha csak 2-3 meccsét megnézték volna, már tudták volna, hogy ő nem való ide, nem lesz olyan eredményes. Igyekezetet lehet látni nála, bár az, hogy toszott megtanulni spanyolul fura (biztos nem mennek neki a nyelvek), a nagyobb baj a sok sérülés. Több alkalommal is nyereségesen szállhattunk volna ki az üzletből az eladásával, aztán kicsit veszteségesen max, egyszer sem tettük meg. Mi a játékos piacon folyamatosan saját magunkat rúgjuk tökön, mert Madridban a vezetők képtelen beismerni egy-egy rossz döntésüket

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 31., szerda 10:31

Realista24 írta: Marca
No new signings
Real Madrid have closed their transfer business 48 hours early
Eleve amit meg sem nyitottak, azt minek kellett volna lezárni?
Már innen látszik, hogy kamuzik a Marca :mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 31., szerda 8:43

Solari írta:Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.
Ráadásul szerintem a legképzettebb winger. Minden megvan benne ami egy jó szélsőnek tudnia kell.

Alapjáraton hasznos tagja a csapatnak csak sajna nem olyan mértékben mint amennyire ezt elvárnánk tőle. Nagyon megutáltam az évek során de ennél jóval több van benne. Talán ha visszaraknák az eredeti posztjára nem csak pár lófasz meccsre akkor jobban szárnyalna de kitudja.
eleve ha nem lenne sérülékeny, már nyertünk volna vele de így nem igazán. Angliában jó benyomást keltett de láthatjuk hogy nem fekszik neki a spanyol foci. A sebességéből él tulajdonképpen. Bár már felfedezhető volt egy-két szép kényszerítő, de ez számomra kevés még.

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 31., szerda 8:14

Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 31., szerda 8:06

Santi írta:Hát most már kiváncsi vagyok, hogy a mai nap végére vajon befut-e az Icardi transzfer.

Szabad fordításban valami olyasmi lehet, hogy az előrelépéshez néha búcsút kell mondani vagy hogy a búcsú egyet jelent az előrelépéssel vagy valami hasonló, nem vagyok spanyolos csak próbáltam kikövetkeztetni.
Marca
No new signings
Real Madrid have closed their transfer business 48 hours early

Már ha a Realra gondoltál, hogy igazol :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 31., szerda 8:01

Hát most már kiváncsi vagyok, hogy a mai nap végére vajon befut-e az Icardi transzfer.

Szabad fordításban valami olyasmi lehet, hogy az előrelépéshez néha búcsút kell mondani vagy hogy a búcsú egyet jelent az előrelépéssel vagy valami hasonló, nem vagyok spanyolos csak próbáltam kikövetkeztetni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 30., kedd 21:44

https://www.instagram.com/p/Bei0LtInYSV ... auroicardi

ZIDANE

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 30., kedd 20:25

dont aggódj.
kurva rossz előérzetem van, a nagyorrúak megint behúzzák perezt és megveszi haroldot londonból.
még váránt is beáldozzuk egy kapusért :lol:

beszarás.
egy korszak lezárul, örülök hogy láthattam.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 20:18

Nevezzük át a topicot a 'Hozd rá a frászt a fórumtársakra' topicra :mrgreen:
Merci Zizou!

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 30., kedd 20:14

[quote="H.E.H.E."][quote]Lófasz volt Bale, nem sztár. Fel lett fújva, jó PL szokás szerint. A PL legjobbja címen kívül semmit nem ért el. Az angolok felfújták, mi meg beszoptuk. Ez van.[/quote]kane incoming :lol:

kurvaéletbe.[/quote]
Ha a fogadásodat nézzük kezdheted tervezni a fórum nélküli életed :D mekkora lesz cr bale kane

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 30., kedd 20:11

Lófasz volt Bale, nem sztár. Fel lett fújva, jó PL szokás szerint. A PL legjobbja címen kívül semmit nem ért el. Az angolok felfújták, mi meg beszoptuk. Ez van.
kane incoming :lol:

kurvaéletbe.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 20:07

Demes írta:úgyis a Neymar era jön
Amíg a szurkolók ábrándoznak, nincs baj. De ha a vezetőség is elkezdi... :D
Merci Zizou!

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 30., kedd 19:58

ericco írta: Én is marketing, brand, stb. szempontjából írtam
Ah értem, mondjuk az is jogos, én is így látom :)

Lehet hogy viszont a vezetőség nálunk viszont azt gondolja h CRék után úgyis a Neymar era jön és Bape csak háttérbe lesz a jövőben is.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 19:38

Demes írta:Nem azt vitatom hogy Bape jobb játékos, csak mondom hogy Bale azért kapott sztár fizut amikor jött mert már jó pár PL év volt a háta mögött és elég nagy név volt. Bape ahhoz képest még semmi.
Én is marketing, brand, stb. szempontjából írtam. De igen, ahogy hehe írta: a Real minden szempontból többet hozhatott volna ki belőle. Itt viszont nagyobbat is lehet bukni. Párizs a kényelmes, biztos megoldás volt. Azt választotta, valahol meg lehet érteni azt is.
Merci Zizou!

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 30., kedd 19:26

ericco írta:
Demes írta:Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
Személy szerint Mbappéban ebből a szempontból is több poteniált látok, mint a walesiben valaha is volt. Már csak azért is, mert Bale a CR-Messi éra kellős közepébe csöppent, Mbappé pedig akkor lesz a legjobb korban, mikor ez a kettő épp kiöregedik.
Nem azt vitatom hogy Bape jobb játékos, csak mondom hogy Bale azért kapott sztár fizut amikor jött mert már jó pár PL év volt a háta mögött és elég nagy név volt. Bape ahhoz képest még semmi.

donor írta: Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
Lófasz volt Bale, nem sztár. Fel lett fújva, jó PL szokás szerint. A PL legjobbja címen kívül semmit nem ért el.[/quote]
Túl volt fújva, épp azért volt nagy név, a teljesítménye utána az irreleváns.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. január 30., kedd 18:57

na most mi van, lesz Icardi vagy sem?

Vissza: