Eleve amit meg sem nyitottak, azt minek kellett volna lezárni?Realista24 írta: Marca
No new signings
Real Madrid have closed their transfer business 48 hours early
Már innen látszik, hogy kamuzik a Marca

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 31., szerda 10:31
Eleve amit meg sem nyitottak, azt minek kellett volna lezárni?Realista24 írta: Marca
No new signings
Real Madrid have closed their transfer business 48 hours early
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 31., szerda 8:43
eleve ha nem lenne sérülékeny, már nyertünk volna vele de így nem igazán. Angliában jó benyomást keltett de láthatjuk hogy nem fekszik neki a spanyol foci. A sebességéből él tulajdonképpen. Bár már felfedezhető volt egy-két szép kényszerítő, de ez számomra kevés még.Solari írta:Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.
Ráadásul szerintem a legképzettebb winger. Minden megvan benne ami egy jó szélsőnek tudnia kell.
Alapjáraton hasznos tagja a csapatnak csak sajna nem olyan mértékben mint amennyire ezt elvárnánk tőle. Nagyon megutáltam az évek során de ennél jóval több van benne. Talán ha visszaraknák az eredeti posztjára nem csak pár lófasz meccsre akkor jobban szárnyalna de kitudja.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 31., szerda 8:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 31., szerda 8:06
MarcaSanti írta:Hát most már kiváncsi vagyok, hogy a mai nap végére vajon befut-e az Icardi transzfer.
Szabad fordításban valami olyasmi lehet, hogy az előrelépéshez néha búcsút kell mondani vagy hogy a búcsú egyet jelent az előrelépéssel vagy valami hasonló, nem vagyok spanyolos csak próbáltam kikövetkeztetni.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 31., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 30., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 30., kedd 20:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 30., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 30., kedd 20:11
kane incomingLófasz volt Bale, nem sztár. Fel lett fújva, jó PL szokás szerint. A PL legjobbja címen kívül semmit nem ért el. Az angolok felfújták, mi meg beszoptuk. Ez van.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 20:07
Amíg a szurkolók ábrándoznak, nincs baj. De ha a vezetőség is elkezdi...Demes írta:úgyis a Neymar era jön
HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 30., kedd 19:58
Ah értem, mondjuk az is jogos, én is így látomericco írta: Én is marketing, brand, stb. szempontjából írtam
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 19:38
Én is marketing, brand, stb. szempontjából írtam. De igen, ahogy hehe írta: a Real minden szempontból többet hozhatott volna ki belőle. Itt viszont nagyobbat is lehet bukni. Párizs a kényelmes, biztos megoldás volt. Azt választotta, valahol meg lehet érteni azt is.Demes írta:Nem azt vitatom hogy Bape jobb játékos, csak mondom hogy Bale azért kapott sztár fizut amikor jött mert már jó pár PL év volt a háta mögött és elég nagy név volt. Bape ahhoz képest még semmi.
HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 30., kedd 19:26
Nem azt vitatom hogy Bape jobb játékos, csak mondom hogy Bale azért kapott sztár fizut amikor jött mert már jó pár PL év volt a háta mögött és elég nagy név volt. Bape ahhoz képest még semmi.ericco írta:Személy szerint Mbappéban ebből a szempontból is több poteniált látok, mint a walesiben valaha is volt. Már csak azért is, mert Bale a CR-Messi éra kellős közepébe csöppent, Mbappé pedig akkor lesz a legjobb korban, mikor ez a kettő épp kiöregedik.Demes írta:Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
Lófasz volt Bale, nem sztár. Fel lett fújva, jó PL szokás szerint. A PL legjobbja címen kívül semmit nem ért el.[/quote]donor írta: Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. január 30., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 30., kedd 18:47
Lófasz volt Bale, nem sztár. Fel lett fújva, jó PL szokás szerint. A PL legjobbja címen kívül semmit nem ért el. Az angolok felfújták, mi meg beszoptuk. Ez van. Mbappén viszont a vak is látta fél év alatt, hogy Isten adta tehetség, a legmagasabb (BL) szinten is.Demes írta:Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.ericco írta: Én is Bale-t hoztam fel példának, hogy ő is egyből a második legjobban kereső lett a csapatban.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 30., kedd 18:18
egyelőre beigazolódni látszik, amit mondtam mielőtt a psg-be ment, miszerint, hogy így elbassza a benne rejlő potenciált, nem fog kiteljesedni, gyakorlatilag tavaly volt a csúcson, a franciáknál a színvonal miatt nincs rákényszerítve, hogy jobban odategye magát.ericco írta:Személy szerint Mbappéban ebből a szempontból is több poteniált látok, mint a walesiben valaha is volt. Már csak azért is, mert Bale a CR-Messi éra kellős közepébe csöppent, Mbappé pedig akkor lesz a legjobb korban, mikor ez a kettő épp kiöregedik.Demes írta:Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 18:13
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 18:04
Személy szerint Mbappéban ebből a szempontból is több poteniált látok, mint a walesiben valaha is volt. Már csak azért is, mert Bale a CR-Messi éra kellős közepébe csöppent, Mbappé pedig akkor lesz a legjobb korban, mikor ez a kettő épp kiöregedik.Demes írta:Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
HozzászólásSzerző: Demes » 2018. január 30., kedd 17:58
Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.ericco írta: Én is Bale-t hoztam fel példának, hogy ő is egyből a második legjobban kereső lett a csapatban.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem