Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt?) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.
Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.
Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.