biztos förtelem lehet ilyen csapatban játszaninem egy olajpénzben fürdő csapatban kellett volna játszania.

tök egyértelmű hogy a játékperceket megkapta volna. perez volt a hunyó itt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 11:28
biztos förtelem lehet ilyen csapatban játszaninem egy olajpénzben fürdő csapatban kellett volna játszania.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 30., kedd 11:26
Egy folyton sérült Bale-t, egy gyenge Benzemát és egy kiöregedő Ronaldot kellett volna kiszorítania. 2 éven belül biztos fix helye lett volna és nem egy olajpénzben fürdő csapatban kellett volna játszania.poronty írta:Nyilván mindenki azt a verziót hiszi el amelyiket szeretné. Én azt elhiszem, hogy Perez nem akart 10-15 milliót adni fizura, meg azt is, hogy Bappé tudta, hogy Zizu szerelmes a BBC-be és, ha nincs sérülés nem változtat rajta. Ha eladja Benzemát is Morata mellett, azzal azt mutatja, hogy a kezdőbe szánják hosszútávra, akkor egy 7-8 milliós szerződést is aláírt volna nálunk.ez a hivatalos indok, a nettó 15 millió meg a nem hivatalos
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 11:17
Persze, hogy feltételezés. Úgy kezdtem, hogy "mindenki azt a verziót hiszi el, amit szeretne", ez az én verzióm.Feltételezés.
Párizs a szülővárosa, nem kellett országot sem váltania, legalább dupla fizetés a Realhoz képest. Utóbbi elég hangsúlyos lehetett, de a fix kezdő szerep is valóban fontosnak tűnő szempont.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 11:15
Rottyon van az emberünk évek óta, de ne csináljunk úgy, mintha nem lenne valami európai csapat, ahová eltudtuk volna passzolni. Mondjuk nekem úgy rémlik volt bedobva neki Arsenal, PSG meg Chelsea is, aztán ezek mind erősítettek máshonna, mert nem akartuk amúgy se eladni. Szerintem Mourinho is elvitte volna, ha felajánljuk neki még Lukaku leigazolása előtt.Igen. Benzemat kinek adtuk volna el? Érdeklődött iránta bárki is az elmúlt 2 évben? Katarból kínából nem ér példát felhozni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 30., kedd 11:12
Feltételezés.Ha eladja Benzemát is Morata mellett, azzal azt mutatja, hogy a kezdőbe szánják hosszútávra, akkor egy 7-8 milliós szerződést is aláírt volna nálunk.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. január 30., kedd 11:08
Igen. Benzemat kinek adtuk volna el? Érdeklődött iránta bárki is az elmúlt 2 évben? Katarból kínából nem ér példát felhozni.poronty írta:Nyilván mindenki azt a verziót hiszi el amelyiket szeretné. Én azt elhiszem, hogy Perez nem akart 10-15 milliót adni fizura, meg azt is, hogy Bappé tudta, hogy Zizu szerelmes a BBC-be és, ha nincs sérülés nem változtat rajta. Ha eladja Benzemát is Morata mellett, azzal azt mutatja, hogy a kezdőbe szánják hosszútávra, akkor egy 7-8 milliós szerződést is aláírt volna nálunk.ez a hivatalos indok, a nettó 15 millió meg a nem hivatalos
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 11:06
Válogatottban se posztján játszik és jól tolja meg a PSG-ben is. Gondolom szívesebben játszik a posztján kívül, minthogy a padon üljön. Itt meg valószínűleg ez a sors várt volna rá.Fix kezdő csak nem a posztján.Ezzel kb adott a szarnak egy pofont.Előbb kitúrta volna Benzemát mint Cavanit.Ettől függetlenül ZZ-t elnézve jól döntött
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 10:59
Nyilván mindenki azt a verziót hiszi el amelyiket szeretné. Én azt elhiszem, hogy Perez nem akart 10-15 milliót adni fizura, meg azt is, hogy Bappé tudta, hogy Zizu szerelmes a BBC-be és, ha nincs sérülés nem változtat rajta. Ha eladja Benzemát is Morata mellett, azzal azt mutatja, hogy a kezdőbe szánják hosszútávra, akkor egy 7-8 milliós szerződést is aláírt volna nálunk.ez a hivatalos indok, a nettó 15 millió meg a nem hivatalos
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 30., kedd 10:59
Fix kezdő csak nem a posztján.Ezzel kb adott a szarnak egy pofont.Előbb kitúrta volna Benzemát mint Cavanit.Ettől függetlenül ZZ-t elnézve jól döntöttporonty írta:Nme azt nyilatkozta Bappé vagy az apja, hogy azért mentek a PSG-hez, mert ott fix kezdő a gyerek, itt meg a BBC-t nem volt hajlandó megbontani Zidane?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 30., kedd 10:50
ez a hivatalos indok, a nettó 15 millió meg a nem hivatalosporonty írta:Nme azt nyilatkozta Bappé vagy az apja, hogy azért mentek a PSG-hez, mert ott fix kezdő a gyerek, itt meg a BBC-t nem volt hajlandó megbontani Zidane?
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 30., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 30., kedd 9:07
jaH.E.H.E. írta:fizuban biztos nem.Realista24 írta:AS Monaco: “A Real ugyanannyit ajánlott Kylianért, mint a PSG” http://madridom.hu/?p=115665
Mocskos Perez, aki sajnálta a pénzt Mbappéra.
és itt el is dőlt.
én is, de olyan ronda ez a nő, hogy valamit nagyon tudhat a focista körökbenBBeno írta:én még wanda icardit látok instán. mindegy. a firkászoknak még van pár napjuk ellőni a pletyka porukat.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 30., kedd 8:32
fizuban biztos nem.Realista24 írta:AS Monaco: “A Real ugyanannyit ajánlott Kylianért, mint a PSG” http://madridom.hu/?p=115665
Mocskos Perez, aki sajnálta a pénzt Mbappéra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 30., kedd 8:23
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 29., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 29., hétfő 22:58
Egy interes oldalon ezt úgy értelmezik hogy a nőjével ment össze. Wanda a nevét megváltoztatta instán is már elvileg, nem használja tovább az Icardit."Being able to say goodbye is to grow"
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 29., hétfő 22:40
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy 106 misi + Kova kölcsönbe...bár én nagyon nem örülnék neki még így sem. Akkor sokkal inkább Ceballost kellene kölibe adni nekik. A végén tényleg az lesz hogy az igazán tehetséges Isco+Kova duót elüldözi Zizu és megtartjuk az (eddig) flop AsenssiotBBeno írta:ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
"Being able to say goodbye is to grow"
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 29., hétfő 22:31
donor írta:Nem értem ezt a ZZ sem adná kijelentést. Egyértelműen kispadmelegítő szerepet szán neki.lestat írta: Jöjjön de Kova sehova. zizou sem adná. szoval off az egész story. Már az a 106 euro is sok.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 21:59
miVida írta:Bocsi az angol linket de ha valaki megtalálja a magyar megfelelőt akkor hajrá
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... hare=other
E hír szerint a Real elveszítette a Bernabeu átnevezés jogát meg tököm tudja, nem olvastam el mindent na de lényeg h és emiatt 400m€ veszítettünk tehát el kell adni BBC-t![]()
Big joke, hatalmas vicc. Ugye?Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem