HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 30., kedd 9:49
Mondjuk ez a tűzoltás jelige a januári átigazolási szezonra elég demagóg. Ezzel könnyű letudni. Rengeteg hasznos igazolás valósult meg európában, ahol van koncepció és van terv, ahol felismerik a hibákat, ott lehet lépéseket tenni télen is.
Már egyszer leírtam de:
Erre az évre alig maradt 20 meccsünk. Mi a péknek 25 fős keret? Felesleges. A nem játszó és/vagy/illetve nem teljesítő fiatalokat el kellett volna küldeni kölcsönbe. Hakimi-Theo-Llorente már epizód szerepre sem jó tavasszal, a helyükre jöhetett volna Tejero és egy rutinos belső védő aki bírja a padot, Nacho meg hozza le a széleket, ha Marci-Carvajal nincs. Ceballos nyugodtan vissza mehetett volna a Betisbe nyárig, aztán automatikusan vissza, de Case-Kova mögött egy percet nem fog kapni.
Asensioét én tényleg elküldtem volna 1,5 év kölcsönbe a dortmundba és hoztam volna Aubát, tán csak kibírtuk volna azt a 60 akárhány milliót, amit az arsenal pengetett. Na most azt ne mondjuk már, nem lenne segítség a támadójátékunkban, mind a bajnokságban (azért annyira ne engedjük a ligát, annak a bl helynek és tisztes helytállásnak még meg kéne lennie, hogy ZZ-t ne vágják ki...feltételezzük azt, hogy nem a káosz, további bukdácsolás és edzőbuktatás a cél...), és úgy tudom a bl-re is lehet nevezni egy ilyen játékost, aki már játszott ott, de vétózzátok ha nincs igazam.
Mayoral nem érdekel hova megy mit csinál, jelentéktelen.
Szóval bőven lett volna munka a kerettel, a felállás megváltozott a nyárhoz képest, ehhez alkalmazkodni kellett volna. Na de ez van. Jó lesz ez így is