Végigolvastam, okos dolgok, okos dolgok. Aztán ha lesérül mindenki a középpályáról, akkor vagy nézhetjük a 0 km-es Llorente-t vagy nézhetjük az ifiket.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 30., kedd 10:34
Na hogy jön ki, ha 25-höz hozzáadsz 1-et és végül mégis kevesebb marad? Úgy ahogy oda is írtam, hogy van akit meg elküldesz....köszöntük az építő hsz-et, máskor olvasd végig.rashidm írta:Azt mondjátok hogy vegyünk valakit, meg azt is hogy ne vegyünk senkit mert így is 25 fős keretünk van 20 vagy hány meccsre. Most akkor mi legyen?Anthony írta:Akkor kell vásárolni, amikor lehetőség van rá, és elérhető valaki.![]()
.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 30., kedd 10:33
Lennebb is írták, Achraf, Tejero, Mayoral, Theó mehet világgá.rashidm írta:Azt mondjátok hogy vegyünk valakit, meg azt is hogy ne vegyünk senkit mert így is 25 fős keretünk van 20 vagy hány meccsre. Most akkor mi legyen?Anthony írta:Akkor kell vásárolni, amikor lehetőség van rá, és elérhető valaki.![]()
Félreértés ne essék én is vennék most embert, de nincs értelmes játékos. Ilyen Icardi féléket meg hagyjuk inkább.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 10:27
Azt mondjátok hogy vegyünk valakit, meg azt is hogy ne vegyünk senkit mert így is 25 fős keretünk van 20 vagy hány meccsre. Most akkor mi legyen?Anthony írta:Akkor kell vásárolni, amikor lehetőség van rá, és elérhető valaki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 30., kedd 10:20
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 30., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 30., kedd 10:04
Nincs igazad, nem lehet.és úgy tudom a bl-re is lehet nevezni egy ilyen játékost, aki már játszott ott, de vétózzátok ha nincs igazam.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. január 30., kedd 10:03
Nincs igazad, nem lehet.és úgy tudom a bl-re is lehet nevezni egy ilyen játékost, aki már játszott ott, de vétózzátok ha nincs igazam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 10:03
nem lehet. EL-ből BL-be lehet 1-et. lásd hunterlaar és lass esete de BL-ből BL-be nem lehet nevezni.és úgy tudom a bl-re is lehet nevezni egy ilyen játékost, aki már játszott ott, de vétózzátok ha nincs igazam.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 30., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 30., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 9:06
Télen általában nem lehet olyat vásárolni aki előrelépés lenne, max nagyon nagy ráfizetéssel. Másrészről valószínű az illető már játszott bl-ben. Amúgy meg tök felesleges, kupából kiestünk, bajnokságban 2-3 hely csak meglesz, bl-ből meg sztem kiesünk. Legalább kellemesen csalódok.Anthony írta:Ha elbasztál egy átigazolási szezont, és itt a következő, ahol javítani lehet az hogy nevezhető tűzoltásnak?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 30., kedd 9:00
De mit javítsanak? Bajnokság elúszott, top4 nem lehet veszélyben a jelenlegi kerettel sem. BL meg mindig lutri.Anthony írta:Ha elbasztál egy átigazolási szezont, és itt a következő, ahol javítani lehet az hogy nevezhető tűzoltásnak?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 30., kedd 8:53
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 8:51
tűzoltás jelleggel inkább ne vegyünk senkit.Anthony írta:Nem az a bajom na.
Itt arra gondolok, hogy Mayoral helyett biztosan lehetett volna találni valakit, aki erősítés, ugyanígy a szélső, meg a középhátvédeknél is szét lehetett volna nézni.
0 mozgás szerintetek jó? komolyan?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 30., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 30., kedd 8:24
Ha igazolunk egy C kategóriát 150 millióért, akkor meg az a bajod.Anthony írta:Hát én nem tartom normálisnak ezt a passzivitást. Ezzel továbbra is a saját csőlátásukat bizonyítják, hát mért nem kerestek már egy csatárt pl.??
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 30., kedd 8:13
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem