Fizuban nincs okom panaszkodni, a munkaidő is rugalmas, csak elég sok meló és felelősség. Mondjuk 20-on éves lányok betanítgatni..azért nem rossz.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 29., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 11:41
Azért matekból valljuk be van elég sok trash rész ami inkább csak terhelésnek jó mintsem haszonnak számítható. Tény hogy programozónak lenni nehezebb de egy rendszergazda se tanul kevesebbet.Petr írta: Nem mondom, hogy nem keres kevesebbet egy rendszergazda, mint amekkora felelőssége van, de ez sajnos sok szakmára is igaz.
Inkább azzal vitatkoznék, hogy nem kell kevesebbet tanulni. Hát hogy ne kéne? Az - általánosítva - (jó!) programozóknak egyetemen rengeteg matekot kell tanulni és helyességbizonyítást, hogy valóban jó legyen az a kód.
Ezenfelül jön az, hogy tényleg meg is tanuljanak programozni és naprakészek legyenek a technológiákban.
Van ismerősöm, aki a rendszergazdai OKJ után kezdte el az egyetemet és bár előbbit könnyűszerrel elvégezte, utóbbin vért izzad.
Nyilván vannak szakok, ahol szinte bárkiből lehet programozó (Gábor Dénes Főiskola és társai), de azért ha valaki elvégez egy BME - ELTE színvonalat, akkor más a leányzó fekvése.
Ha van rá igény jobban kifejtem, hogy szerintem mitől jó programozó a programozó és mitől színvonalas és nehéz egy ilyen képzés, de ez most OFF lenne az OFF-ban.
Hogy a témához is hozzászóljak: Programozó vagyok és nem panaszkodom.
szerk.: Mielőtt valaki véletlenül félreértene nem azt állítom, hogy egy rendszergazdának nem kell tanulnia.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 29., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 29., hétfő 11:18
Sose volt olyan.P. Krisz írta:Ja, Maros parton láblógatás, meg chill, meg csónak.Remy írta:
Fogalmazzunk úgy, hogy BM-dolgozó.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. január 29., hétfő 11:14
Ja, Maros parton láblógatás, meg chill, meg csónak.Remy írta:
Fogalmazzunk úgy, hogy BM-dolgozó.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 29., hétfő 11:12
Nyilván nem írhatok bele minden egyes kivételt egy fórum szavazásba. Az egyszerű igen/nemhez képest még így is bővebb választási lehetőséget írtam ki. Hozzászólásban bárki bővítheti, ahogy te is kifejtetted a gondolataidat az előbb.Solari írta:Nem minden it szakma fizet jol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 29., hétfő 10:52
Fogalmazzunk úgy, hogy BM-dolgozó.Solari írta: Mit dolgozol?
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. január 29., hétfő 10:42
Nem mondom, hogy nem keres kevesebbet egy rendszergazda, mint amekkora felelőssége van, de ez sajnos sok szakmára is igaz.Solari írta:Nem minden it szakma fizet jol. Programozok atlagban valoban jol keresnek de pl egy rendszergazda nem es tulterhelt pedig nem kell kevesebbet tanulni.
Mon nem ritka 100e-120e ftos fizetes ugy hogy diplomad van, 3 ember feladatat vegzed, erts a halozatokhoz, szerveruzemelteteshez es tudj programozni.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 10:39
Mit dolgozol?Remy írta:Egy rossz szavam nem lenne, a sok munkaóra ellenére sem, ha a nagyok nem módosítottak volna a törvényen 2015-ben... így ugyanazért a munkáért havi szinten minimum 40k-val vagyok rövidebb, mint sok más kolléga...Bár itt Baranyában, meg úgy egész Dél-Magyarországon így is egész jól el vagyunk látva.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 29., hétfő 10:34
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 29., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 29., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 26., péntek 18:56
Egy kézigránáttal, de ne legyél messze te sem.Benya91 írta:Szerintetek mit kezdjek azzal a helyzettel, hogy van egy olyan Barátom, aki egyszerűen nem érti meg, hogy Morata az egyik legjobb center a világon, hogy Jesé ha nem sérült volna meg akkor kb Hazard szinten lenne, valamint, hogy szerinte a Newsroom a legjobb sorozat evör... Szomorú de ezek a dolgok állandó vitatémák közöttünk és nem tudom meggyőzni...![]()
Mivel érveljek??
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 26., péntek 7:29
ha ezeket te gondolod így, akkor keress orvost, ha ő, akkor új barátotBenya91 írta:Szerintetek mit kezdjek azzal a helyzettel, hogy van egy olyan Barátom, aki egyszerűen nem érti meg, hogy Morata az egyik legjobb center a világon, hogy Jesé ha nem sérült volna meg akkor kb Hazard szinten lenne, valamint, hogy szerinte a Newsroom a legjobb sorozat evör... Szomorú de ezek a dolgok állandó vitatémák közöttünk és nem tudom meggyőzni...![]()
Mivel érveljek??
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 25., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. január 25., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: Benya91 » 2018. január 25., csütörtök 22:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 25., csütörtök 13:14
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem