https://en.as.com/en/2018/01/28/footbal ... 27572.html
https://en.as.com/en/2018/01/28/footbal ... 57226.html

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 29., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 12:35
Majd megmagyarázzák hogy ők többet támadják a kaput, meg jobban védekeznek, ergo kevesebbet támadják az ő kapujukat.Pipita írta:Ember, könyörgöm, mutass már nekem egyetlen csapatot Európából aki ellen két éve nem fújtak tizit, akárhogy kezeztek, vagy csináltak bármit. Egyetlenegyet a sajátodon kívül, tényleg, ha tudsz, vendégem vagy egy sörre.![]()
![]()
![]()
És persze, tök jogos lenne amit írsz, a tavalyi Real - Bayernt is meg tudták úgy vágni, hogy az jöjjön le belőle hogy a bíró csalta tovább a Realt (közben helyes ítéletekkel hosszabbításra se lett volna szükség, de az kit érdekel) de könyörgöm. 74 bajnoki óta nem fújtak ellenetek tizenegyest a bajnokságban. Szerinted ez normális? Szerinted van még egy ilyen csapat? Sorold már őket, de tényleg, nagyon szépen kérlek. Ne mondd már hogy ez normális.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 29., hétfő 12:17
Nem kell linkelni amikor a károtokra tévednek,azt még az afrikai benszülöttek is tudják mert akkora hisztériát csaptok akkor.Én ezt már mondtam nem egyszer,megérdemelten lesz a barca bajnok,vagy inkább megérdemelten nem mi leszünk a bajnokok.De ha ezeket a segítségeket mi kapjuk meg az évek folyamán és ti meg a mieinket több bajnokságot nyertünk volna, úgy 3-4et (nem mintha nekem hiányozna).lesliejr írta:A tegnapi meccsen Suarez-t ki kellett volna állítani és eltiltani 3 meccsre. Umtiti kezezett, lényegtelen szerintem, hogy rárúgták és a test mellett volt. Akadályozta a kapu felé a lasztit, ami amúgy pont Ter Stegent találta volna telibe, de ez lényegtelen. A szabi előtt meg Alcacer lesen volt.
Lehetne még youtube-os videókat linkelgetni, hol tévedtek a javunkra csak ezzel az a baj, hogy nálatok csakis erről van szó, így aki soha nem nézi végig elejétől a meccset az csak ezeket látja és már lehet is hőzöngeni, hogy Barca-t segítik a bírók mert tizik, meg pirosak.
Csak akkor linkeljétek be azokat amikor a kárunkra tévedtek. Ne csak azt az oldalt nézzük ami felétek esik.
Például tegnap már a 40. perc környékén ki kellett volna állítani azt a wakasot vagy kit, aki sárga lappal olyan ámokfutást művelt, hogy senki se érti hogyan úszta meg. Lerántás, talpalás, volt ott minden csak állítsuk meg a Barca játékosokat vhogy.
Botrányos a játékvezetés, de tévednek eleget ide is oda is.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 29., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 29., hétfő 11:55
74 meccs.BBeno írta:idén még mindent lehet ami kifér a csövön. nekik. csak nekik.
Barca not had a penalty awarded against them in 74 games in La Liga, longest such run in 46 years![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. január 29., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 29., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 10:49
Ezt lehet én látom rosszul de ez sztem nem volt az. Full HD-s nincs?MorataMartin írta:erre sem járt büntető decemberbenhttps://www.youtube.com/watch?v=xgbseY4IKVo
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. január 29., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 29., hétfő 10:30
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 10:14
rashidm írta:Pepe-t én hoztam fel. Csak vicces hogy Pepe az antikrisztus, Suárez meg egy tündéri kisgyerek. Közben meg... Pepe legalább kiengedte a gőzt. Nem volt szép, tény, sőt. Meg is kapta a büntetését. De Suárez... amiket megúszik évek óta... semmi sárga vagy piros. Sokkal undorítóbb ilyen sunyi, patkány módon játszani.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 10:06
Pepe-t én hoztam fel. Csak vicces hogy Pepe az antikrisztus, Suárez meg egy tündéri kisgyerek. Közben meg... Pepe legalább kiengedte a gőzt. Nem volt szép, tény, sőt. Meg is kapta a büntetését. De Suárez... amiket megúszik évek óta... semmi sárga vagy piros. Sokkal undorítóbb ilyen sunyi, patkány módon játszani.RealMadridFanatic írta:Pipita írta: Az még az előtt volt, hogy hasba rúgta az ellenfelet, vagy utána?
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy borzasztó pitiáner volt valamelyik hungarokatalántól felhozni Pepét, de ha már megtörtént...
Mégsem, meggondoltam. Nem etetem a trollokat.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 10:00
Pipita írta: Az még az előtt volt, hogy hasba rúgta az ellenfelet, vagy utána?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 29., hétfő 9:55
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 29., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: Captain » 2018. január 29., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:20
Dehogynem..... emlékszem én a 2005 elötti időkre amikor sokkal mélyebben voltunk, mint ti most. Fordult a kocka azóta, pontosabban még azt sem mondom, hogy fordult, inkább kiegyenlítődött, mert ti még mindig magas szinten vagytok (az elmúlt fél évből nem érdemes kiindulni ha hosszabb időszakot vizsgálunk) csak mi is feljöttünk közben. Ennek köszönhető a spanyol hegemónia az elmúlt időszakban.rashidm írta: Örülök hogy most ti ültök a lovon, mi meg a béka segge alatt. Mi már voltunk nagyon mélyen, ti még nem. És nem tudjátok milyen érzés...de egyszer Messi is el fog menni, és akkor aztán...![]()
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 9:16
hát valószínűleg a nagyon közeli múltban nem volt két ilyen eset amiről beszélni lehetne.RealAsensio írta:Huu de kinyilt a barcasok csipaja az elmult honapokban. Eddig hol voltatok?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 9:14
Azt Captainnak címeztem aki pont előttem írt, nem neked, csak nem volt kedvem beidézni az ő hozzászólását már azért próbáltam kicsit elkülöníteni a kettő gondolatot egymástól.MvG írta:
Én semmi sorfalazást nem írtam (visszanézheted), tisztában vagyok vele, hogy a sorfal mikor "jár", pontosabban sosem jár, ez csak egy gesztus. Nem is reménykedek abban, hogy lesz sorfal, ahoz nagyon sok mindennek kellene szerencsésen alakulnia, hogy pont az elötte levő forduló után legyünk bajnokok.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 9:12
Épp ezaz, hogy nem fogjuk semmire.MvG írta:Wakaso piroásról miért nem írsz? A 30. percben már kijárt volna neki, ehez képest végig pályán volt. Na meg Suarez büntetője amikor kilőkték a labda alól felugrás közben.rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról...![]()
Ha Pepe volt szidva mint hentes, meg örökre el kéne tiltani, akkor Suárezt is.
Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem