HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 29., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: Captain » 2018. január 29., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:20
Dehogynem..... emlékszem én a 2005 elötti időkre amikor sokkal mélyebben voltunk, mint ti most. Fordult a kocka azóta, pontosabban még azt sem mondom, hogy fordult, inkább kiegyenlítődött, mert ti még mindig magas szinten vagytok (az elmúlt fél évből nem érdemes kiindulni ha hosszabb időszakot vizsgálunk) csak mi is feljöttünk közben. Ennek köszönhető a spanyol hegemónia az elmúlt időszakban.rashidm írta: Örülök hogy most ti ültök a lovon, mi meg a béka segge alatt. Mi már voltunk nagyon mélyen, ti még nem. És nem tudjátok milyen érzés...de egyszer Messi is el fog menni, és akkor aztán...![]()
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 9:16
hát valószínűleg a nagyon közeli múltban nem volt két ilyen eset amiről beszélni lehetne.RealAsensio írta:Huu de kinyilt a barcasok csipaja az elmult honapokban. Eddig hol voltatok?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 9:14
Azt Captainnak címeztem aki pont előttem írt, nem neked, csak nem volt kedvem beidézni az ő hozzászólását már azért próbáltam kicsit elkülöníteni a kettő gondolatot egymástól.MvG írta:
Én semmi sorfalazást nem írtam (visszanézheted), tisztában vagyok vele, hogy a sorfal mikor "jár", pontosabban sosem jár, ez csak egy gesztus. Nem is reménykedek abban, hogy lesz sorfal, ahoz nagyon sok mindennek kellene szerencsésen alakulnia, hogy pont az elötte levő forduló után legyünk bajnokok.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 9:12
Épp ezaz, hogy nem fogjuk semmire.MvG írta:Wakaso piroásról miért nem írsz? A 30. percben már kijárt volna neki, ehez képest végig pályán volt. Na meg Suarez büntetője amikor kilőkték a labda alól felugrás közben.rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról...![]()
Ha Pepe volt szidva mint hentes, meg örökre el kéne tiltani, akkor Suárezt is.
Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:12
Azt nem tudhatjuk, hogy klubon belül hogy vélekednek a dolgokról, de amúgy igazad van, sanszos, hogy ekkora különbségnél már nem foglalkoznak vele.sebydani írta:Én tudom MvG, csak nem értem mire fel írtad ezt- Eddig sem fogta erre a hátrányt, nem most fogja elkezdeni mikor már eleve nem is érdemes számolgatni semmit. De persze remélni lehet, én azt nem szeretném tőled elvenni.
Ezt a sorfalazást meg felejtsétek már el, hát miért állnánk nektek sorfalat? Miért nehéz felfogni, hogy addigra bőven megnyeritek a ligát? Idejöttél megmondani a tutit meg a frankót, megvédted a csapatod de legalább ne ilyeneket írnál. Indokolatlan így hétfő reggel.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 29., hétfő 9:11
Es ebbol neked az jon le h en vagyok frusztralt?Captain írta:Szia!Galacticos írta: Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Akkor nem lesz "nagyjabol" meg szabalyok felremagyarazasa.
Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 29., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 9:05
hogyne.Pika írta:Solari, neked meg továbra sem kéne Barcelona szurkolóként játszani itt a madridistát.
1. Nagyon átlátszó
2. Nem áll jól neked (sem)
3.Nagyon szánalmas
4.Nagyjából mindenki tisztában vavn a hovatartozásoddal a fórumon, ezért nem éri el a célját.
HozzászólásSzerző: Captain » 2018. január 29., hétfő 9:04
Szia!Galacticos írta:Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.Kerlon írta:Nézzük egyszerűbben, a Barcának lefújták volna? Le. Akkor kéz,11-es.
Ha nem fújták volna le nekik, akkor most páran vergődnének itt, hogy mindig károsítják őket? Igen, tehát kéz és 11-es.
Piqué kifakadt volna a twitteren? Ki, tehát tizi.
Tessék 3 nyomós érv, hogy miért volt szabálytalan és miért kellett volna befújni.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Akkor nem lesz "nagyjabol" meg szabalyok felremagyarazasa.
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:01
Én sehol nem írtam, hogy foglalkozott vele, azt írtam REMÉLEM ezzel foglalkozik, a kettő között óriási a különbség.sebydani írta: Ha linkelsz bármilyen olyan írást amiben Zidane foglalkozott bírói ítéletekkel a ti csapatotokkal kapcsolatban Ziro meghív egy sörre.
HozzászólásSzerző: Pika » 2018. január 29., hétfő 8:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 8:56
Ha linkelsz bármilyen olyan írást amiben Zidane foglalkozott bírói ítéletekkel a ti csapatotokkal kapcsolatban Ziro meghív egy sörre.MvG írta:Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 8:52
ez amúgy olyan mint az oviban?:D Az ilyen véleményekkel egyik se lesz különb a másiknál. Sajnos az ilyen szurkolói viselkedés miatt van szélsőséges gyűlölködés egymás ellen. felnagyítanak minden egyes hibát.rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról...![]()
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 8:51
Wakaso piroásról miért nem írsz? A 30. percben már kijárt volna neki, ehez képest végig pályán volt. Na meg Suarez büntetője amikor kilőkték a labda alól felugrás közben.rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról...![]()
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 8:49
Majd akkor amikor Suarez egy földön fekvő játékost háromszor hátbarúg, majd utána a hátába térdel és a végén még az ellenfél játékosát is pofonvágja.rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról...![]()
HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 8:47
Szakadhat, ott a szabályzat, egy Real szurkoló másolta ki, aki vette a fáradtságot és nem csak fröcsögni tud.Toti írta:a pofám leszakad,
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem