A PSG nem olyan hülye, hogy így szét fussa magát. Igaz hátrányba voltak, de akkor is hamar kifutották magukat. Egyszer mutatták a 60. perc körül Modric 6,2 km-t futott, Parejo pedig 8,1km-t. Ez szerintem nagy különbség és ki is jött a végén.Karim the king írta:Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
De a PSG ellen egy ilyen 15 perc , mint a mai második félidei, a búcsút fogja jelenteni.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valami beindult a depor meccsel,ezért nem kellett volna szarozni a kupában és a teljes keretet vinni.A bbc nagyon jól mozgott Tanári gólok voltak Jön a tavasz reméljük nem túl késön indult be a dolog.Volt egy kisseb képzavar de azt felírom az önbizalom hiánynak ami kialakult az elmúlt 1-2 hónapban.
Farkasnak a visítozásaitol már hánynom kell ha valakinek helyzete van ellenünk.
Amúgy a Valencia mire volt ennyire rápörögve? Jól kifingatták magukat a barcára.Idioták.
Farkasnak a visítozásaitol már hánynom kell ha valakinek helyzete van ellenünk.
Amúgy a Valencia mire volt ennyire rápörögve? Jól kifingatták magukat a barcára.Idioták.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én már ennek is örülök hogy legalább elhoztuk ezektől a dáákóktól a 3 pontot.Karim the king írta:Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
De a PSG ellen egy ilyen 15 perc , mint a mai második félidei, a búcsút fogja jelenteni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na igen, maradjunk reálisak, ennyi azért nem volt közte. Kellett Montoya hülyesége a 2. tizinél. Mezőnyben nem voltunk jobbak, főleg a 2. félidőben a 3. gólig nagyon meleg volt a pite. Casemiro meg Bale semmi értékelhetőt nem csinált és én azt sem láttam, hogy a 4-3-3 miatt munden oké volt a széleken, mert volt bőven olyan szitu amikor mindkét oldalon mögénk kerültek és jöttek a Valencia helyzetek. Mondjuk idén már csak annyit várok el, hogy az eredmények úgy ahogy jöjjenek. Az utóbbi pár meccs bíztató, csak az a k***a kupa...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Karim the king
- Kedvenc játékosaid: Karim
Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megoldjuk.realistahuni írta: PSG ellen még Remy kell és kész a jinx.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valencia hazai vagy iksz-re tipszmikszűtem. Szívesen.Pipita írta:A Depor elleni meccset meg a mait is kihagytam, a Leganes-gálát néztem.
Idén nem nézek több Real meccset.
Szívesen.![]()
PSG ellen még Remy kell és kész a jinx.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ma mintha láttam volna a tüzet a játékosok szemében Ronaldoéban is , vagy tévedek? én örülnék ha vért innának a Bl meccsre
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A Depor elleni meccset meg a mait is kihagytam, a Leganes-gálát néztem.
Szívesen.
Szívesen.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Mi van Hegyi Ivánnal beteg??
agyon dicséri a csapatot
szép győzelem volt!! ez férfi munka volt
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Hegyi mit szívott, hogy így dicsér? 
amúgy Marcelo, Benzema, Kroos
amúgy Marcelo, Benzema, Kroos
küldeni kéne neki válogatást arról az időkről, amikor mert forgatni a csapatot
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
és ezek után jön majd a duodecima film ahol olyan beszédet mond gondolom a szünetben a juve ellen hogy sírni fogunk. és nem csak azért mert tudjuk hogy mi lett a vége hanem azért is mert látjuk hogy most mi lett belőle.Mintha az öltözőben sem tudna semmit mondani,
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ateeemadrid írta:baszki, de kár, hogy lemaradtam a meccsről. ez amúgy azért már tényleg a legalja, a benitezes időszakhoz képest is komoly visszaesés.
a psg elleni meccset inkább kihagyom, nem vagyok mazochista. csúnya lesz nagyon.
na mind1, tavaszra legalább meglesz a formaidőzítés, a tétnélküli bajnoki meccseken fontos lesz majd. mondjuk ha küzdeni kell a BL helyért, akkor még fontos lehet.![]()
![]()
Nekem az a legfájóbb, hogy ez a szezon, ezek a nézhetetlen meccsek még attól is elveszik a kedvem, hogy leüljek megnézni egy meccset. PEdig ezt mocsok nehéz elérni nálam, utoljára a José-korszakban volt ilyen, és sosem hittem volna - főleg az elmúlt szezont követően -, hogy ez ZZ-nél is lehet, pont nála.
Ötlettelen, nézhetetlen, szarhalmaz az egész. Mintha az öltözőben sem tudna semmit mondani, mintha nem látná, hogy mi folyik a pályán, ami azért elég hihetetlen ahhoz képest, hogy a valaha volt egyik legjobb középpályás zseni az edzőnk.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ateeemadrid
baszki, de kár, hogy lemaradtam a meccsről. ez amúgy azért már tényleg a legalja, a benitezes időszakhoz képest is komoly visszaesés.
a psg elleni meccset inkább kihagyom, nem vagyok mazochista. csúnya lesz nagyon.
na mind1, tavaszra legalább meglesz a formaidőzítés, a tétnélküli bajnoki meccseken fontos lesz majd. mondjuk ha küzdeni kell a BL helyért, akkor még fontos lehet.
na mind1, tavaszra legalább meglesz a formaidőzítés, a tétnélküli bajnoki meccseken fontos lesz majd. mondjuk ha küzdeni kell a BL helyért, akkor még fontos lehet.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
kurvára nem tudok napirendre kerülni Theóval... hogy lehet egy ilyen "labdarúgónak" eljutni a világ legjobb csapatába a REAL MADRIDBA???? ezt nem akaromelhinni, hogy yt videókból táplálkoznak a scoutjaink, főleg úgy, hogy ez a csávó spanyolban játszott előtte is, hát nem látták előtte élőben "focizni"?? ott nem esett le, hogy inkább gereblyét kéne fognia valamelyik trágyadombon... ?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
Benya91
- Kedvenc játékosaid: Puhalák Nimród
Babinho írta:Ti kritizáljátok a mai után Zidanet, de ő hisz a megkezdett munkában. Nem fog egy rossz meccs miatt változtatni. Hisz a jatekosokban, nincs szükség érkezőre.
Ma a helyzetek kimaradtak, de ilyen előfordul, a lényeg a hozzáállás. A játékosok nem érdemelnek füttyszót.
Alapvetően én is ezt vallom, hogy ha valamit elkezdtél akkor azt vidd végig, viszont egy a futballban ennyire tapasztalt edzőnek,mint ZZ látnia kell, hogy ha valami nem működik akkor változtatni kell. Még mindig áll az a dolog, hogy az előző szezonban pályára küldött B csapat fényévekre volt a mostanitól és abszolút működött, mert levették a terhet a gálakezdőről. A vezetőség is óriásit hibázott, mikor elengedték pl, Moratát vagy Marianot... James-t valahol értem, hiszen talán ő volt az egyik legnagyobb név azok közül, akik kevesebb játékpercet kaptak tavaly, viszont azóta a többi igazolás egyáltalán nem real szintű. A fiatalok közül Ceballosban és Vallejoban látok potenciált de a többi kuka.. A tegnapi teljesítmény gyalázatos, de meg is érdemeljük!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bentizes időket élem személy szerint a csapattal kapcsolatban, nem tudok leülni megnézni a meccsünket egyszerűen...
tisztelem, szeretem, becsülöm Zidanet, de valaki felhívhatná Materazzit, hogy fejelje meg a kopaszt, hátha észhez tér.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Hát ez...
Szánalmasan szar az egész.
Leganes kiejti őket előnyről.
Szánalmasan szar az egész.
Leganes kiejti őket előnyről.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jah ezt én is néztem az este, hogy hányadik haszontalan beadást toljuk már??BBeno írta:Real Madrid attempted 44 crosses against Leganes and only completed 5.
Egyébként ha azt vesszük, hogy az odavágón nyertünk 1 góllal idegenben elfogadható lehetne ez a kezdő, amit feltolt Zidane, csak senki sem várt ekkora lélektelen játékot. Illetve hát kellett volna olyan embereket rakni a padra, akik tudnak is kezdeni valamit ha baj van..