biztos sűrűn láttad az idei chelseat, ha contet akartadpetiamadridista írta:Én nyáron megválnék Zidanetól is.
Conte vagy Sarri akár jó jelöltek is lehetnek.
Sarri vagy Pochettino.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 25., csütörtök 19:02
biztos sűrűn láttad az idei chelseat, ha contet akartadpetiamadridista írta:Én nyáron megválnék Zidanetól is.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 25., csütörtök 18:51
Conte kb addig húzná mint benitez. Mondjuk a beadásokra rágyúrnánk gondolom, meg 6 védővel játszanánk, biztos ami biztos.petiamadridista írta:Én nyáron megválnék Zidanetól is.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 25., csütörtök 18:40
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. január 25., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 25., csütörtök 18:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 25., csütörtök 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 25., csütörtök 18:06
Ramos. Nacho. Isco. Asensio. Karim. Kovacic. Lucas.kodo írta:Épp azért tartom hibásnak Zizout, mert pont, hogy ez a csapat már idegenben is leverte a lécet ugyanez ellen a Leganes ellen. Vártható volt, hogy megszenvedünk ellenük kb ugyanazzal a kezdővel, legalább a padra odafért volna Bale vagy Cristiano. Úgy, hogy erre a kupára volt a legtöbb esélyünk, egy ilyen balfaszság miatt eluszott. Rettentő bosszús vagyok, nagyon rég nyertük már meg a kupát.Realista24 írta:De előnyben voltunk, tudtuk mire számíthatunk de leverték a lécet.
Észre kell venni, hogy idegenben is majdnem leszopattak minket, de másod-harmadosztályú ellenfelekkel szemben is rendesen megszenvedtek a tehetségeink. Teljesen megérdemeltük a kiesést.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 25., csütörtök 17:57
Épp azért tartom hibásnak Zizout, mert pont, hogy ez a csapat már idegenben is leverte a lécet ugyanez ellen a Leganes ellen. Vártható volt, hogy megszenvedünk ellenük kb ugyanazzal a kezdővel, legalább a padra odafért volna Bale vagy Cristiano. Úgy, hogy erre a kupára volt a legtöbb esélyünk, egy ilyen balfaszság miatt eluszott. Rettentő bosszús vagyok, nagyon rég nyertük már meg a kupát.Realista24 írta:De előnyben voltunk, tudtuk mire számíthatunk de leverték a lécet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 25., csütörtök 17:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 25., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Culé1899 » 2018. január 25., csütörtök 16:10
Ez így, ebben a formában teljesen korrekt. Annyit azért hozzátennék, hogy attól még, hogy egy sorozatban nem találkozunk össze, attól még ugyanúgy meg kell izzadni érte, főleg, hogy a kiscsapatok kettőzött erővel mennek ki a pályára kb. minden mindegy alapon és ez nehézzé teszi nagyon, hiszen a nagycsapat részéről ettől még minimum elvárás a továbbjutás/győzelem. Az sem utolsó szempont, hogy egy kupadöntőben jó lenne nagy csapatokat látni és nem egy Alavest legyőzni, mert attól még a kupa győzelem az meglesz de nagyobb dicsőség az ősi riválist legyőzni. De ezt lényegében te/ti is leírtátok.dzsi91 írta:Én nem azt mondtam,hogy érdemtelenül lesz bajnok a barca de az,hogy már most eldőlt abban jóval több részünk van nekünk mint nektek szerintem.Amikor egy csapat ősszel összeszed 10+ pontos hátrányt olyanok ellen akiket egyébként rongyosra szoktak verni én azt ajándéknak gondolom a riválisoknak.A kupát meg rendre elszórakozzuk az utolsó 4 kupa clasico ha nézzük az 3-1 nekünk ebből 2 döntő volt.Még is zsinórban nyertetek vagy 3at 4-et úgy ,hogy nem is találkoztatok velünk én ezt az én csapatom részéről ajándéknak tekintem.Persze ettől még megérdemelt kupák,csak hát meg sem kellett izzadni szinte mert a legnagyobb rivális kivonja magát a forgalomból idő előtt. Fordítva én is leszarnám,hogy ti kiestek de az enyéimnek joggal mondom ,hogy ajándékoznak itt össze vissza mint a jézuska.Az elmúlt években ez a 3ik olyan szezon amikor ősszel 10+ pontos hátrányt kukázunk össze és a barca ellen csak 1 meccs van, és isten tudja hanyadik kupaszezon ahol kiesünk azelőtt,hogy egyáltalán találkoznánk a barszával.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 25., csütörtök 16:09
lesliejr írta:Azért van aki fordítva ül a lovon. Pont, hogy meg kell izzadni azért, amit most a Barca csinál. Hát a Real azért van jelenleg a süllyesztőben, mert nem izzad meg. Sem a játékosok, sem Zidane. Megvan az eredménye.
Sétálgatás visszafele, linkség, ácsorgás, ívelgetések, azt majd lesz vhogy. A Real megizzadt az elmúlt 1,5 évben, azok a sikerek csak úgy nem esnek az öledbe, tenni kell érte. Mikor a meccs utolsó szakaszában mindenkit ledaráltatok izomból, erőből...most a Barca kijön a 2. félidőre és ledózerolja a pályát. Rengeteg munka van ebben, senki se fog semmit nyerni, ha csak lötyög a pályán.
Itt a ti példátok. Elég egy kicsit is kényelmesen kimenni egy hazai meccsre és lever bármelyik első osztályú csapat. Tudnak azért az alsó házban is focizni.
Legutóbb mi az espanyol ellen linkeskedtünk, meg is lett az eredménye. Aztán ezt ma vagy megfordítjuk vagy nem.
...nem temetném én ezt a Real-t, még a PSG ellen sem...az a francia csapat idén még komoly tétmeccset nem játszott, Ramoséknak meg a kisujjukban vannak az ilyen meccsek...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 25., csütörtök 16:07
Ne ma......lesliejr írta:Azért van aki fordítva ül a lovon. Pont, hogy meg kell izzadni azért, amit most a Barca csinál. Hát a Real azért van jelenleg a süllyesztőben...
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. január 25., csütörtök 16:03
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 25., csütörtök 15:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 25., csütörtök 15:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 25., csütörtök 15:05
Én nem azt mondtam,hogy érdemtelenül lesz bajnok a barca de az,hogy már most eldőlt abban jóval több részünk van nekünk mint nektek szerintem.Amikor egy csapat ősszel összeszed 10+ pontos hátrányt olyanok ellen akiket egyébként rongyosra szoktak verni én azt ajándéknak gondolom a riválisoknak.A kupát meg rendre elszórakozzuk az utolsó 4 kupa clasico ha nézzük az 3-1 nekünk ebből 2 döntő volt.Még is zsinórban nyertetek vagy 3at 4-et úgy ,hogy nem is találkoztatok velünk én ezt az én csapatom részéről ajándéknak tekintem.Persze ettől még megérdemelt kupák,csak hát meg sem kellett izzadni szinte mert a legnagyobb rivális kivonja magát a forgalomból idő előtt. Fordítva én is leszarnám,hogy ti kiestek de az enyéimnek joggal mondom ,hogy ajándékoznak itt össze vissza mint a jézuska.Az elmúlt években ez a 3ik olyan szezon amikor ősszel 10+ pontos hátrányt kukázunk össze és a barca ellen csak 1 meccs van, és isten tudja hanyadik kupaszezon ahol kiesünk azelőtt,hogy egyáltalán találkoznánk a barszával.Culé1899 írta:Amelett, hogy egyetértek a hozzászólás mondanivalójával ezt a kiemelt részt nem értem. Ha nem a Real, hanem a Barca nyeri az aktuális sorozatot az mitől “oda ajandékozás”? Ugyanúgy meg kell nyernie a Barcának is minden aktuális meccsét. Még tovább se mentünk hátrányból az Espanyol ellen, de a Real azáltal, hogy tegnap kiesett már is odaadta a kupát. Ugyanez a bajnokságban is.. azért tartunk ott ahol, mert szinte kivétel nélkül hoztuk a meccseket hétről hétre. A két nagy közötti különbség nyilván nem tükrözi a két csapat erejét, de ettől még a Barcát is súlytották bírói ítéletek iden már nem egyszer (meg nem adott gólok Valencia és Celta ellen), szerencsétlenség ugyanúgy nálunk is megvan (ennyi kapufát évek óta nem lőttünk fél év alatt, már 30 körül járunk.)dzsi91 írta:Gyakorlatilag oda toltunk nekik 2 kupát, meg se kell erőltessék magukat ettől még nem sok minden változottt nyár óta.
Tegnapi meccset néztem egyébként, és én továbbra is tartom, hogy nem kell a Realnak megvenni fél Európát nyáron, hanem egy normális taktikát kell kitalálni a csapatnak, mert még mindig a világ egyik legjobbjai játszanak nálatok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 25., csütörtök 14:41
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 25., csütörtök 14:28
Ha nem a Real, hanem a Barca nyeri az aktuális sorozatot az mitől “oda ajandékozás”?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 25., csütörtök 14:27
Ezt már annyiszor kiveséztük. Lehet hogy titeket is sújtanak ítéletek, meg sok a kapufa... aztán mégis behúzzátok a meccsek 80%-át. Inkább érezzétek magatokat szerencsésnek hogy megy a csapatnak.Culé1899 írta:A két nagy közötti különbség nyilván nem tükrözi a két csapat erejét, de ettől még a Barcát is súlytották bírói ítéletek iden már nem egyszer (meg nem adott gólok Valencia és Celta ellen), szerencsétlenség ugyanúgy nálunk is megvan (ennyi kapufát évek óta nem lőttünk fél év alatt, már 30 körül járunk.)
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem