Amelett, hogy egyetértek a hozzászólás mondanivalójával ezt a kiemelt részt nem értem. Ha nem a Real, hanem a Barca nyeri az aktuális sorozatot az mitől “oda ajandékozás”? Ugyanúgy meg kell nyernie a Barcának is minden aktuális meccsét. Még tovább se mentünk hátrányból az Espanyol ellen, de a Real azáltal, hogy tegnap kiesett már is odaadta a kupát. Ugyanez a bajnokságban is.. azért tartunk ott ahol, mert szinte kivétel nélkül hoztuk a meccseket hétről hétre. A két nagy közötti különbség nyilván nem tükrözi a két csapat erejét, de ettől még a Barcát is súlytották bírói ítéletek iden már nem egyszer (meg nem adott gólok Valencia és Celta ellen), szerencsétlenség ugyanúgy nálunk is megvan (ennyi kapufát évek óta nem lőttünk fél év alatt, már 30 körül járunk.)dzsi91 írta:Gyakorlatilag oda toltunk nekik 2 kupát, meg se kell erőltessék magukat ettől még nem sok minden változottt nyár óta.
Tegnapi meccset néztem egyébként, és én továbbra is tartom, hogy nem kell a Realnak megvenni fél Európát nyáron, hanem egy normális taktikát kell kitalálni a csapatnak, mert még mindig a világ egyik legjobbjai játszanak nálatok.