Uhh ez mondjuk ijesztő kilátásM1Ö írta:Az a baj, hogy a Ferguson idők elmúltak. Tökéletes példa az Arsenal.

Én nem tudom mit mondjak, komolyan. A nyár nagyon el lett baszva, ezt már akkor mondogattuk egy páran. Ebben hibás Perez + Zidane is. Meg balszerencsénk volt a sérülésekkel, eltiltásokkal, bírói ítéletekkel is, ez nyilvánvaló. De ettől függetlenül az ilyen csapatokat, mint a Leganes, stb. csuklóból verni kéne, főleg hogy a kupa most prioritás kellett volna hogy legyen.
Zidane annyira bízik a játékosaiban, hogy bedönti az egész csapatot, lehet majd jönni az okoskodásokkal, de a bajnokságban a 4-ik hely az már nagyon nem vicc kategória.
Ha nem akar változtatni a kereten, és taktikán, stb. akkor menjen, még egy ilyen évet nem engedhetünk meg magunknak. Hogy ki jöhetne a helyére? Egy Real Madrid számára a világ edzőinek 98%-a elérhető, mindig lehet találni jó alternatívát.
Még az igazolásokra visszatérve: ezt a Theót amikor leigazoltuk mindenki azt írta, hogy mekkora fogás volt. Ezt nem tudom felfogni, hogy az egész világ vakon volt, vagy ő esett össze közben, vagy mi van? De legalább azon az oldalon próbálkoztak, Carvajal mögé/mellé mért nem hoztak valakit?