dzsi91 írta:Ő nem akart igazolni és ő nem akar változtatni a kezdőn.
Szerintem is, csak azt nem értem miért.
Full intelligens embernek tűnik, a nyilatkozatai alapján is, meg amit elért, azt nem lehet csak szerencsével magyarázni.
Lehet szentimentálisnak lenni, lehet ragaszkodni azokhoz, akik a sikereket szállították, de amikor a 147. pofon után odaállsz a 148.-ért is, az már szimplán kreténség. És most nem azt mondom, hogy télen kezdjen el pánikszerűen igazolni, mert nincs értelme. A semmirevaló, sablon nyilatkozatok sem érdekelnek. De valamit AKARJON változtatni, ne a csodát várja.
Az is oké, hogy taktikailag valószínűleg nem minden idők legfelkészültebb edzője (mellesleg egy stáb dolgozik együtt, valakinek csak van ötlete...), de az, hogy ugyanazokat a fáradt, használhatatlan embereket erőltetni folyamatosan, semmilyen taktikával, ezzel teljesen érthető módon abszolút demoralizálja a keret többi részét, elfogadhatatlan, óriási edzői baklövés.
Eddig is hangoztattam, ez az év engem nem érdekel, ha kupa nélküli, az sem. Így most nem küldeném el (aludva egyet a tegnapi SZÉGYENre), viszont a jövő évet már csak akkor adnám neki, ha év végéig, nyomás és tét nélkül azt látom, hogy keresi a megoldást és kísérletezik. Akár felállással, de játékosok cseréjével mindenképpen. Nincs mit veszteni.
Amennyiben év végéig ugyanezt a semmit nézhetjük (ráadásul már úgy, hogy abszolút érdektelenné válnak a tét nélküli meccseink), ugyanezekkel az emberekkel, ugyanilyen elképzelés nélkül, fejvakargatással, akkor a bajnokság zárásánál megköszönném, könnyek között. Sajnos van egy vonal, ahol már a vezetőknek sem szabad túl érzelgősnek lenni, még az elért sikerek és egy klublegenda személye esetén sem.