Valahogy én is így vagyok vele.Én a bl-t még megvárom mert igazából a szégyenen kívül ez a spanyol kupa kiesés nem oszt nem szoroz, ha behúzzuk a kupát azzal nem menthettük volna meg úgyse a szezont,ha meg megnyerjük a bl-t teljesen mindegy,hogy ott van mellette a kupa is sokat nem dob rajta.De ha a psg-n nem vergődünk át valahogy akkor azzal offoltuk az egész tavaszunkat.Ami nem csak nekünk lesz demoralizáló hanem a játékosoknak is.___Samy___ írta:Igazából én eddig makacsul kitartottam ZZ maradása mellett, de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy fél év alatt hogy lehetett ennyire leadni szintet.
Nekem nem az a bajom,hogy ez egy ilyen szezon, a tavalyi után teljesen leszarom,jól laktam...hanem hogy ZZ kirúgatja saját magát úgy,hogy gyakorlatilag ilyen tripla védettség volt rajta szezonkezdetkor.És akkor megint hozunk majd egy lutri kloppot(legjobb esetben) aki majd üvöltözhet Ramosékkal mert szarba sem nézik majd.
A másik meg,hogy senki nem tudja mi a gond.Mourinhonál öltözői balhé volt,benitezt utálták, Zidane-t viszont kétnaponta megvédi valaki a keretből és mindenki hisz benne,nyoma sincs öltözői feszültésgnek szóval semmi probléma nem lehet a csapatmorállal.És itt jön a bibi,hogy akkor ha senki nem höbörög mindenki tök boldog az edzővel akkor itt valaki csúnyán elbassza a csapat taktikai és fizikai felkészítését és az bizony Zizu.A kérdés,hogy mit csinál máshogy mint tavaly, meg hogy meg tudja e fogni a süllyedő hajót mert eddig nem úgy néz ki.Persze a bl-el mindent sztornózhat, bízom is benne, de ha ott is kiesünk akkor ki lesz rúgva vagy le fog mondani szerintem.Ami baj mert nincs edző a piacon játékosok se nagyon akikért érdemes futni szóval és ha most zz kirúgatja magát azért annyira vonzó se lesz egy kiöregedett edző nélküli caspat. faszán taccsra vág minket Zizu ha most nem állítja meg ezt az egészet és viszi be a csapatot legalább az elődöntőbe.Nem baj ha nem nyerünk bl-t, de egy tét nélküli tavasz azért megengedhetetlen,még Juande Ramos-al is reménykedhettünk vagy a 30ik fordulóig.Ilyet azért ne,hogy barátságos meccseket nézzek tavasszal
Én nem rúgnám ki,megkapná tőlem a következő évet bármi lesz idén.De egy percig nem fogok hőzöngeni,ha Perez beint neki egy esetleges bl kiesés után.Nagyon amatőr eddig ez az év szakmailag tőle,az igazolásoktól a rotálásán át a fizikai felkészítésig minden.Akkor is ha nem mindenről ő tehet,mert a helyzeteket nem neki kéne berúgni,de azért ilyet se láttam még,hogy végig nyomunk egy fél szezont úgy ,hogy egyik játékosunk sem volt még igazán formában.
Na de semmi para berántjuk a bl-t azt megmentjük a szezont meg a nyarat meg a következő szezont is.