Szerintem is el fog szabadulni a pokol, Hazard, Kane szinte biztos.sebydani írta:Perez nyáron FM-ezik még egy utolsót visszavonulás előtt. Kiváncsi vagyok hogy hány száz millió euróval húznak le minket.

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 23:41
Szerintem is el fog szabadulni a pokol, Hazard, Kane szinte biztos.sebydani írta:Perez nyáron FM-ezik még egy utolsót visszavonulás előtt. Kiváncsi vagyok hogy hány száz millió euróval húznak le minket.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 24., szerda 23:39
Senkit. Egye meg amit fozott. Aztan kap meg egy evet, tul sokat tett le az asztalra, hogy egy szar ev utan elkuldjuk. De tartom, hogy nagy a baj oltozon belul. Szerintem tobben is el akarnak menni. Es tuti, hogy nagyobb halak is benne vannak (C, Benz, Bale ???)kodo írta:Kit hoznátok a szezon végéig a padra?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 24., szerda 23:37
Elképesztő tényleg, nincsenek szavak erre az egészre ami folyik.realistahuni írta:Óriási hiba volt a b csapatra bízni ezt a meccset, az odavágón is kaphattunk volna simán két gólt, csak megúsztuk. Kova még mondjuk elfért volna de ezt a Theo, Achraf, LV, Llorrente, Asensio vonulatot max a bajnokságban bohóckodni szabadott volna engedni ha megvan a negyedik hely környéke.
Papíron a legnagyobb esély a kupára volt akárhogy nézem, erre meg kiküld egy rakás kutyaütőt akik leverik a lécet még harmadosztályú csapatok ellen is.
Hát ezt jól elbasztad edzőbá.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 24., szerda 23:37
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 24., szerda 23:37
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 24., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 24., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 24., szerda 23:32
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 23:30
Imádom a palit, de miért sajnos? Ha ilyen fos a játékunk, akkor nem sajnos, hanem szerencsére. Vagy miben bízunk?Steve írta:Lassan az Isten sem menti meg Zidanet sajnos.
Azért most már szeptember óta nincs foci..
Ha nem ő lenne, holnap repülne garantáltan.
Ha kiesünk a PSG ellen-nagyon remélem nem-és marad ez a szar a ligában, akkor a BL kiesés után sajnos szerintem ZZ is repül.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. január 24., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 24., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 20., szombat 13:02
Vallejo érdemben helyettesíti a kezdőket, csak sokat sérültDupla D írta: Jött még Kovacic, Ceballos, Asensio, Vallejo.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. január 20., szombat 12:27
Én úgy emlékszem, hogy Zidane amióta az edzőnk, nem kérte őket, utóbbi kettőt inkább Perez akarta hozni, és egyikért se tudom hibáztatni, hogy nem jött össze.ericco írta:Hazard, Pogba, Mbappé. Csak három név, amelyeket Zidane ajánlott, de Perez nem igazolta le őket a fizetési igényeik miatt. Aztán lehet volt több is.
Ez mind szép és jó, csak a Real Madridról beszélünk, nem egy Fradiról. A Realban a posztok többségén a világ legjobb játékosai játszanak. Lényegében pár játékos jöhet csak szóba, aki a kezdőnkbe be tudna kerülni (nem a játékosaink mostani formáját figyelembe véve). Szinte kivétel nélkül nem elérhetőek. Már nem mi vagyunk a legnagyobb kutyák a piacon, és a játékosok is inkább a pénzt választják. A kétezres évek elején sokkal kisebb volt az adó, amit a fizetések után kellett fizetni, és emiatt nagyon nagy előnyben voltak a spanyol csapatok más országbeliekhez képest. Mára ez elmúlt. Nem lehet minden felsztárolt figurának egyből a legnagyobb fizetéseket adni.ericco írta:Általában úgy szoktak igazolni a klubbok, hogy a kezdőbe vásárolnak játékost,mert az adott poszton vannak hiányosságok. Elég hibás koncepció csak a padra igazolni. Ezt nem csak én, hanem egy rakás csapatsporttal foglakozó ember is állítja.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 11:07
Azzal meg úgy sem tudsz mit csinálni. Pont te írtad, hogy jól el lett cseszve M'Bappe. Most majd azt a fizetést megkapja Kane vagy valamilyen más csatár zseni.ericco írta:Az új érezők, kiszemeltek fizetéséről van szó, nem a túlfizetett Baleről és Benzemáról.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 10:57
Az új érezők, kiszemeltek fizetéséről van szó, nem a túlfizetett Baleről és Benzemáról.M1Ö írta:Mondjuk a fizetéseket nem tudom miért kellett elő venni, mert csak a Barca, meg talán a MU költ erre többet nálunk. Volt erről egy lista talán a forbes-on, de nem találom.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 10:44
Általában úgy szoktak igazolni a klubbok, hogy a kezdőbe vásárolnak játékost,mert az adott poszton vannak hiányosságok. Elég hibás koncepció csak a padra igazolni. Ezt nem csak én, hanem egy rakás csapatsporttal foglakozó ember is állítja.Dupla D írta: Miért kellett volna a kezdőbe igazolni, amikor majdhogynem tökéletes volt a kezdő? Most nyáron csúnyán benézték, hogy nem jött támadó, és a BB-nek is túl sok bizalmat szavazott Zidane és Perez. De így is meg lehet említeni Casemirot, akit ugyan lényegében csak visszahoztunk, de fontos eleme lett a csapatnak. Vagy Navas. Olyan posztokat töltöttek be ketten, amik lényegében hiányosak voltak.
A potenciál meg van bennük, de mint ahogy ez a szezon is mutatja, nem tudják érdemben helyettesíteni a formán kívüli kezdőket.Dupla D írta:Kovacic, Ceballos, Asensio, Vallejo
Hazard, Pogba, Mbappé. Csak három név, amelyeket Zidane ajánlott, de Perez nem igazolta le őket a fizetési igényeik miatt. Aztán lehet volt több is.Az, hogy nem jött évente nagy név, az leginkább Zidane miatt lehet szerintem
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. január 20., szombat 9:53
Miért kellett volna a kezdőbe igazolni, amikor majdhogynem tökéletes volt a kezdő? Most nyáron csúnyán benézték, hogy nem jött támadó, és a BB-nek is túl sok bizalmat szavazott Zidane és Perez. De így is meg lehet említeni Casemirot, akit ugyan lényegében csak visszahoztunk, de fontos eleme lett a csapatnak. Vagy Navas. Olyan posztokat töltöttek be ketten, amik lényegében hiányosak voltak.ericco írta:Ha mondasz nekem egy játékost, akit Kroos után igazoltunk le (nem opcióval visszavásároltuk), és huzamosabb ideig megragadt a kezdőben, akkor megkövetem magam.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 0:40
Ha mondasz nekem egy játékost, akit Kroos után igazoltunk le (nem opcióval visszavásároltuk), és huzamosabb ideig megragadt a kezdőben, akkor megkövetem magam. Kroos most nyáron lesz 4 éve a klubnál.Dupla D írta:Az igazolási politikánk közel sem olyan rossz, mint néhányan itt lefestik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. január 20., szombat 0:13
Nem a fizetesekkel vagyunk faziskesesben, hanem az atigazolasokkal. November vegen lattam egy listat, hogy a Barcanal az atlagfizetes 7.5 millio, a PSG-nel 7.3, nalunk 7, mig a ket manchesteri csapatnal meg a Bayernnel ez a szam 6 millio korul van. Mar hogy lennenk lemaradva?Professore írta:Mi most enyhe fáziskésésben vagyunk elsősorban a fizetések terén a piacot uraló trendeket figyelembe véve. Persze hogy presztizs a Reálban játszani de egy másik élcsapattal, komoly esélyekkel címekre és akár egyéni díjakra, ahol jóval több fizut igérnek nem tudja a presztizs felvenni a versenyt.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem