A ket vezetéknév miatt tok profinak tunik.M1Ö írta:Ki ez a Tóth-Zele József?

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 25., csütörtök 9:48
A ket vezetéknév miatt tok profinak tunik.M1Ö írta:Ki ez a Tóth-Zele József?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 25., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 25., csütörtök 9:44
NSO-n ilyet olvasni hogy a világ legjobb klubja??? SKANDALUM!!!MorataMartin írta:Tóth-Zele József: "Lehet, hogy meglepődik azon, amit mondok, szinte már biztosra veszem, hogy Ronaldo elmegy Madridból. Sokat tett ezért a klubért, de az elmúlt hónapokban alig lőtt gólt és nem tud vezéregyéniség lenni. Ráadásul amikor meglátta a hírekben, hogy a világon ő csak a hatodik legjobban fizetett labdarúgó, bement az elnökhöz, és még több pénzt kért, mire azt a választ kapta, 2021-ig tart a szerződésed, nem is olyan régen már emeltük az összeget, most nincs erre mód. Menjen. Nélküle is lesz Real, mint ahogy Alfredo Di Stéfano és Puskás Öcsi után sem állt meg az élet. Majd jön Neymar, vagy bárki, ez a klub akkor is a világ legjobbja lesz és az is marad." - nso.hu
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. január 25., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 25., csütörtök 9:41
Nem azt mondtam, hogy vegyük meg és nyárra is megvagyunk, de most segítene nem kicsitrashidm írta:Még mindig nem tudom felfogni hogy mit láttok Auba-ban. Neki is terület kell, itt spanyolban többnyire betömörülnek hátul, nem sokra megyünk vele.Babinho írta:A dortmundot még ma hívjuk fel és adjunk auba-ért 60 milliót meg Asensio-t másfél évre kölcsönbe. Win-win-win lenne mindhárom félnek.
Benzema segíthet a padról, Case-Kroos-Modric legyen felpumpálva.
Kevés esélyt látok arra jelen pillanatban, hogy Isconak is ne ez legyen az utolsó tavasza itt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 25., csütörtök 9:40
Még mindig nem tudom felfogni hogy mit láttok Auba-ban. Neki is terület kell, itt spanyolban többnyire betömörülnek hátul, nem sokra megyünk vele.Babinho írta:A dortmundot még ma hívjuk fel és adjunk auba-ért 60 milliót meg Asensio-t másfél évre kölcsönbe. Win-win-win lenne mindhárom félnek.
Benzema segíthet a padról, Case-Kroos-Modric legyen felpumpálva.
Kevés esélyt látok arra jelen pillanatban, hogy Isconak is ne ez legyen az utolsó tavasza itt.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 25., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 24., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 20:21
R24 órákkal ezelőtt megírtaH.E.H.E. írta:lekipp szerint neymar jön a madridba, elfogadja az alacsonyabb fizut.
nyom a latba, hogy skandálták a madarak legutóbb, hogy káváni és fütyülték őt.
azonkívül amiről hónapok óta olvasni, hogy nem gondolta, hogy félig üres stadionokban kell játszania lófasz ellenfelek ellen.
madridban örülnek, akarják ők is.
ez van most:
Neymar: 24 goals, 16 assists
Cavani: 26 goals, 5 assists
Mbappé: 15 goals, 13 assists
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 24., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 19:55
Hát nem elfértek volna Karimmal megosztva azon a második helyen?Kerlon írta:hiányolod Casemirot ?![]()
Ha teljes karrier jut neki Madridban, és nem csak "levezetni" tud ott, valószínűleg a listán is előrébb lenne.M1Ö írta:Azért jó ezt látni, hogy Puskást nem csak a magyarok és a madridiak emlegetik az egyik legjobbként.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 17:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 24., szerda 16:33
Shevchenko érezte a kaput nagyon, de ennyi. Kb. ugyanaz volt mint Kane egyénileg, viszont elég komoly csapat volt mögötte.Ronaldo, Raúl, Henry, Del Piero, Shevchenko féle sor közé. Lehet igazatok van és az idő szépíti meg, de egyszerűen nálam nem egyenlő.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 24., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 24., szerda 15:18
Hogy szerettel meg egy jatekost egy masik miatt?M1Ö írta:Akkor ez már lehet erősen nosztalgia faktor, de szerintem a Deporos Makaay-Tristan duó nem csak eredményes, de jó focit is játszottak.![]()
Monjuk én a Dortmundos Kollert is meg tudtam szeretni, de őt szerintem csak Rosicky miatt. Ott volt még Elber is, Jardel, Sony Anderson. Lehetne sorolni bőven nagyon jó csatárokat az ezredforduló környékéről.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem