ericco írta:Miert tenne tonkre az oltozot? Ha jonne, CR nagy valoszinuseg szerint menne, es egy az egyben atvehetne a helyet. Annal pedig nem nagyon van feljebb presztizs szempontjabol a klubfociban, mint ami CR nalunk.
Jaja, erre is vadászik Neymar. Csak a Barcánál erre még évekig nem lenne esélye, Párizs (de legfőképpen a francia bajnokság) meg szerintem presztízsben kevés neki is és összességében is (BL-t szerintem nem nyernek idén).
Minden hülyesége ellenére azért elég ambiciózus játékos szerintem, tényleg szeretne aranylabdás, "világlegjobbja" lenni, így ha valóban idekerül és elfoglalja CR helyét, akkor szerintem nem dől hátra és nem lesz csapatbomlasztó egyén, akinek bejött az élet és nincs magasabb szint, hanem egy fokozattal feljebb kapcsol.
Mindezek ellenére nem tartom reálisnak a dolgot, hacsak nem ez volt a terv már a Barca elhagyásakor is és jogászkodtak bele a PSG-s szerződésbe valami kiskaput (ezt sem tudom elképzelni amúgy, olajék tuti nagyítóval vizsgálták a papírok minden részletét).