Neymar-nak nincs kivásárlási ára.Ezért kellett volna odairni, hogy Mbappe. PSGt befenyiteni, hogy kifizetjuk Neymar kivasarlasi árát vagy odaadjak a franciát beszerzési áron.
"Egyiket se" opcióra nyomtam.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 24., szerda 15:57
Neymar-nak nincs kivásárlási ára.Ezért kellett volna odairni, hogy Mbappe. PSGt befenyiteni, hogy kifizetjuk Neymar kivasarlasi árát vagy odaadjak a franciát beszerzési áron.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 15:49
Ezért kellett volna odairni, hogy Mbappe. PSGt befenyiteni, hogy kifizetjuk Neymar kivasarlasi árát vagy odaadjak a franciát beszerzési áron.Realista24 írta:Neymarra nyomtam, egyiket sem nálam nem opció, valaki kell. A kettő közül meg a brazil inkább.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 24., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 15:21
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 24., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 24., szerda 14:34
Ezzel lehet én leszek egyedül, de én egyiket se.Realista24 írta:Na, ki kit hozna?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 14:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 14., vasárnap 16:18
JujjjRemy írta:Egy Mahrezt amúgy megnéznék a csapatban. Nem is értem, hogy lehet még mindig a Leicesterben.Ha már Hazardról beszélnek... nem feltétlen mondanám rosszabbnak az algériait.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 14., vasárnap 16:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 12., péntek 11:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 12., péntek 10:03
Alig játszott idén, nem lehet neki probléma a szerda-szombat, de amúgy ja. Fergeteges lesz megint leülni meccset nézni.TheBull6 írta:Szerintem felesleges ilyenben reménykedni sajnos.Kerlon írta:Remélem holnap egy mozgékony csapat ellen nem Casemirot látjuk ismét a kezdőben. Ideje lenne a Modric-Kova-Kroos kp-t próbálgatni.Valszeg Kova azért játszotta végig hétközben a meccset, mert a hétvégén a padon fogja találni magát. Ha kezdene, akkor lecserélte volna a félidőben, mint Carvajalt vagy legkésőbb 60 körül.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 12., péntek 10:01
nem fogja padra tenni májusig a brazilt, nincs az az isten. én nem vagyok ellene, sose voltam, de elmúlt meccseken borzasztóan játszott ő isKerlon írta:Remélem holnap egy mozgékony csapat ellen nem Casemirot látjuk ismét a kezdőben. Ideje lenne a Modric-Kova-Kroos kp-t próbálgatni.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2018. január 12., péntek 10:00
Szerintem felesleges ilyenben reménykedni sajnos.Kerlon írta:Remélem holnap egy mozgékony csapat ellen nem Casemirot látjuk ismét a kezdőben. Ideje lenne a Modric-Kova-Kroos kp-t próbálgatni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 12., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 28., csütörtök 11:42
Akkor mit nem értettél belőle? Vagy te tovább erőltetnéd Marcelo és Carvajal csodálatos játékát? Vagy neked tetszik, amit idén látsz és csináljuk ezt tovább? Főleg egy olyan bajnokságban, ahol max már csak a becsületünkért mehetünk és legyünk töketlenek és beszariak, hogy ne változtassunk? Értem, rendben, igazatok van. Főleg, hogy Casemiroval is szopjuk a gólokat meccsenként.Süti írta:És amit írtam, az nem pontosan erre reagál minden elemében?Kerlon írta:
Toni barátunkat ne fárasszuk ezzel.
Az az 5-tel lejjebb olvas téma még mindig nem sikerült, mert direkt leírtam, hogy ha ilyen szar formában vannak a szélsőink, akkor felesleges rájuk építeni a játékunkat és inkább a középpályára kellene több kreativitást bepakolnunk egy Kovacic-Casemiro cserével és ehhez hozzátettem, hogy a két szélsővédőt meg nem szabad ennyire szabadon támadni hagyni.![]()
Úgyhogy ja, sikerült az "5-el lejjebb olvas téma". Személyes támadásnak pedig nem kell venni amit írtam, csak egy vélemény volt.
Nem. Kovacic alkalmas megfelelő sebességű és pontosságú labdajáratásra, hogy hátul ő marad és nem Modricnak meg Kroosnak kell visszalépnie labdáért. De Kovacic még technikásabb és sokkal dinamikusabb, mint Casemiro, remekül cselez és vált ritmus, szóval akár ő fel is léphet vagy ő indítja a játékot hátul. Amúgy meg kötetlen lenne a 3 középpályás, de 1-nek mindig biztosítania kellene.Babinho írta:Tehát ha a szélső bekkek csak a félpályáig vagy azon túl csak kicsit merészkedhetnek fel, akkor a 8-9 fővel védekező csapatokat 5-6 játékossal kellene középen megbontanunk, akiből 2 CR-Benzema a 16oson belül? És ez eredményes lesz, mert Case helyett Kova lép fel Kroosék elé területet bontani? Vagy hogy? Vagy mi?Kerlon írta: Toni barátunkat ne fárasszuk ezzel.
Az az 5-tel lejjebb olvas téma még mindig nem sikerült, mert direkt leírtam, hogy ha ilyen szar formában vannak a szélsőink, akkor felesleges rájuk építeni a játékunkat és inkább a középpályára kellene több kreativitást bepakolnunk egy Kovacic-Casemiro cserével és ehhez hozzátettem, hogy a két szélsővédőt meg nem szabad ennyire szabadon támadni hagyni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. december 28., csütörtök 11:36
Tehát ha a szélső bekkek csak a félpályáig vagy azon túl csak kicsit merészkedhetnek fel, akkor a 8-9 fővel védekező csapatokat 5-6 játékossal kellene középen megbontanunk, akiből 2 CR-Benzema a 16oson belül? És ez eredményes lesz, mert Case helyett Kova lép fel Kroosék elé területet bontani? Vagy hogy? Vagy mi?Kerlon írta: Toni barátunkat ne fárasszuk ezzel.
Az az 5-tel lejjebb olvas téma még mindig nem sikerült, mert direkt leírtam, hogy ha ilyen szar formában vannak a szélsőink, akkor felesleges rájuk építeni a játékunkat és inkább a középpályára kellene több kreativitást bepakolnunk egy Kovacic-Casemiro cserével és ehhez hozzátettem, hogy a két szélsővédőt meg nem szabad ennyire szabadon támadni hagyni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. december 28., csütörtök 11:33
És amit írtam, az nem pontosan erre reagál minden elemében?Kerlon írta:
Toni barátunkat ne fárasszuk ezzel.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. december 28., csütörtök 11:29
Toni barátunkat ne fárasszuk ezzel.Süti írta:Pont arra reagáltam, hogy bár a kreatívabb ember elférne a szélső védők kreativitásának hiányában, utána mégnagyobb lyukak lennének a védelemben.Kerlon írta: Olvass vissza még 5-öt, aztán lepődj meg.
A szélső védők szabad támadásának nagyon lekorlátozása pedig megölné az egyik legfontosabb elemét a focinknak, tekintve hogy nálunk vannak a világ legjobb wingbackjei.
közben látom hogy ez a Kroos topik, sorry.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. december 28., csütörtök 11:25
Ebben csak egyet tudunk érteni. Illetve Lucas formája is aggasztó, az utolsó lehetőség is kilőve, hogy eredményes szélső támadóval szerepeljünk. Illetve annyi még, hogy Asensioval sokszor a bal oldalon számol Zidane, jobbra soha nem teszi be, amit nem értek. Hiszen jobb lábasként Ronaldo a balon lett a világ legjobbja, Bale a jobbon szerepel, Asensionak ballábasként szintén ott lenne a helye...Bale idén több, mint a meccsek felét kihagyta, ezért nincs 4-3-3, ezért nem tudunk menetközben úgy váltani 4-4-4-2-re mint tavaly.
Itt jön képbe Zidane, hogy használhatná Asensiót orrba-szájba, Ceballosnak régen többet kéne játszania, ahogy Kovacicnak is, de ahogy szerelmes Karimba, úgy Casemiróba is.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem