(hallod ne tilts már ki, amíg leugrok boltba, köszi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 24., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 20:21
R24 órákkal ezelőtt megírtaH.E.H.E. írta:lekipp szerint neymar jön a madridba, elfogadja az alacsonyabb fizut.
nyom a latba, hogy skandálták a madarak legutóbb, hogy káváni és fütyülték őt.
azonkívül amiről hónapok óta olvasni, hogy nem gondolta, hogy félig üres stadionokban kell játszania lófasz ellenfelek ellen.
madridban örülnek, akarják ők is.
ez van most:
Neymar: 24 goals, 16 assists
Cavani: 26 goals, 5 assists
Mbappé: 15 goals, 13 assists
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 24., szerda 20:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 19:55
Hát nem elfértek volna Karimmal megosztva azon a második helyen?Kerlon írta:hiányolod Casemirot ?![]()
Ha teljes karrier jut neki Madridban, és nem csak "levezetni" tud ott, valószínűleg a listán is előrébb lenne.M1Ö írta:Azért jó ezt látni, hogy Puskást nem csak a magyarok és a madridiak emlegetik az egyik legjobbként.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 17:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 17:40
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 17:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 24., szerda 16:33
Shevchenko érezte a kaput nagyon, de ennyi. Kb. ugyanaz volt mint Kane egyénileg, viszont elég komoly csapat volt mögötte.Ronaldo, Raúl, Henry, Del Piero, Shevchenko féle sor közé. Lehet igazatok van és az idő szépíti meg, de egyszerűen nálam nem egyenlő.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 24., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 24., szerda 15:18
Hogy szerettel meg egy jatekost egy masik miatt?M1Ö írta:Akkor ez már lehet erősen nosztalgia faktor, de szerintem a Deporos Makaay-Tristan duó nem csak eredményes, de jó focit is játszottak.![]()
Monjuk én a Dortmundos Kollert is meg tudtam szeretni, de őt szerintem csak Rosicky miatt. Ott volt még Elber is, Jardel, Sony Anderson. Lehetne sorolni bőven nagyon jó csatárokat az ezredforduló környékéről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 15:12
Kollert te jóságos égM1Ö írta:Akkor ez már lehet erősen nosztalgia faktor, de szerintem a Deporos Makaay-Tristan duó nem csak eredményes, de jó focit is játszottak.![]()
Monjuk én a Dortmundos Kollert is meg tudtam szeretni, de őt szerintem csak Rosicky miatt. Ott volt még Elber is, Jardel, Sony Anderson. Lehetne sorolni bőven nagyon jó csatárokat az ezredforduló környékéről.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 14:56
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 14:56
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 14:35
Értem, de most a 20 névből kilett ragadva az a 4-5, aki nem, nyilván egy Kurányi nem az a szint, csak felsoroltam a top bajnokságok élcsapatainak támadóit, hogy viszonyítsuk azokat a neveket a mai felhozatalhoz, és még1x mondom a nagyobbik részük bizony elit volt és ma még elitebb lenne, jobb, mint a maiak. Egyébként Makaay akkoriban 30+ gólos szezonokat hozott 3x is zsinórban, ami azért szép mennyiség, mondjuk nyilván én sem szeretném/szerettem volna itt látni, kb egy 2000-es évek eleji Cavani a csávó, de a felsorolásba illett megemlíteni.Kerlon írta:De most érted egy Makaay, Kurányi vagy stb-t éppúgy nem akarnánk ma sem itt látni.Santi írta:Igen, de nem is azt írtam, hogy a felsoroltak mindegyike jobb a mai felhozatalnál, de a többségük bőven. Amúgy azért a top Cissé-t én simán egy lapra hoznám, villámgyors volt és nagyon érezte a kaput, neki a súlyos sérülése törte ketté a pályafutását.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 14:02
A Perez mafia ezt is elintéziRealista24 írta:L'equipe-nél valaki csúnyán beszívott.
Szertintük Neymart 150 millióért vesszük meg, aki hajlandó lemondani a fizetése egy részéről is, mert annyira rosszul érzi magát Párizsban.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 13:50
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem