A Perez mafia ezt is elintéziRealista24 írta:L'equipe-nél valaki csúnyán beszívott.
Szertintük Neymart 150 millióért vesszük meg, aki hajlandó lemondani a fizetése egy részéről is, mert annyira rosszul érzi magát Párizsban.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 14:02
A Perez mafia ezt is elintéziRealista24 írta:L'equipe-nél valaki csúnyán beszívott.
Szertintük Neymart 150 millióért vesszük meg, aki hajlandó lemondani a fizetése egy részéről is, mert annyira rosszul érzi magát Párizsban.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 24., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 13:32
De most érted egy Makaay, Kurányi vagy stb-t éppúgy nem akarnánk ma sem itt látni.Santi írta:Igen, de nem is azt írtam, hogy a felsoroltak mindegyike jobb a mai felhozatalnál, de a többségük bőven. Amúgy azért a top Cissé-t én simán egy lapra hoznám, villámgyors volt és nagyon érezte a kaput, neki a súlyos sérülése törte ketté a pályafutását.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 12:23
én azt a felsorolást nem is tudtam hova tenniistimester írta:Igen. Csak 2004-ről beszélünk és ő akkor már 35 éves volt.Realista24 írta:Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.
Egyébként lehet nem szimpatizálni Kaneval, de azért ne vicceljünk már. Teljesítményben messze többet mutatott, mint ilyen Cissék, Maloudák, kokós Mutu és hasonszőrűek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 24., szerda 11:59
ericco írta:Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 24., szerda 11:51
Igen. Csak 2004-ről beszélünk és ő akkor már 35 éves volt.Realista24 írta:Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. január 24., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 9:26
Úgy hogy kacsa volt az egész két hónapos hír.Santi írta:Ezt nemtudom hogy csinálják, lehozzák, hogy minimum 2 hónap, rá az két napra meg már csak 3 hét. Kértek barcáéktól abból az anyagból?MARCA | Mbappé sérülése mégsem komoly, így ott lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 9:24
Ezt nemtudom hogy csinálják, lehozzák, hogy minimum 2 hónap, rá az két napra meg már csak 3 hét. Kértek barcáéktól abból az anyagból?MARCA | Mbappé sérülése mégsem komoly, így ott lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén is.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 24., szerda 9:13
A "nem repülő hollandi".ericco írta:Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
Mondjuk ja, itt is van pár név, aki számomra meggyőzőbb.Santi írta:Ezt a listát szerintem, nem csak az idő szépíti meg, a legtöbben simán jobbak voltak, mint a mai kanek és társaik
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 9:09
Hát azért ha jobban belemegyünk 2003-2004-be a többi bajnokság élcsapatainál, akkor pl őket találjuk a támadórészlegen:RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:
Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, Wiltord
MU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, Forlán
Chelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo
'Pool: Baros, Heskey, Diouf, Owen
Newcastle: Shearer, Bellamy
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 24., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 24., szerda 8:28
istimester írta:Kire gondolsz?
Közülük max RVN vagy Henry.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 8:16
Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.istimester írta:Kire gondolsz?RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, WiltordMU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, ForlánChelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo'Pool: Baros, Heskey, Diouf, OwenNewcastle: Shearer, Bellamy
Közülük max RVN vagy Henry.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 24., szerda 7:50
Kire gondolsz?RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, WiltordMU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, ForlánChelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo'Pool: Baros, Heskey, Diouf, OwenNewcastle: Shearer, Bellamy
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 23., kedd 19:56
Igen en is erre utaltam. Ha jol tudom akkor az asszony az ugynoke igy ha tenyleg work akkor erdekes a szitu.BBeno írta:a nője tett ki instán egy képet amin a #work szerepelt. szerintem csak ennyi a pletyka alapja. zidane elég határozottan mondja hogy nem kell neki senki. majd nyáron újra lehet reménykedni csatárban.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem