Most boldogság van, harderapróról van 11-ért használt fifám.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 27., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 27., szombat 15:09
Legolcsobb megoldas a Fb-on a Ps4 jatekok eladasa-csereje csoport. Konzol uzletek kozul meg szerintem a Gamecity a legkorrektebb.Pipita írta:Sziasztok![]()
Úgy tűnik, lesz ma este egy PS4-em. Tudtok segíteni, hogy honnan tudnék viszonylag olcsón játékokat beszerezni? Nem kell cd meg semmi extra, a letöltő kódos megoldás is bőven megteszi, csak tudjam veretni a gólokat Benzemával minél előbb, ha már élőben nem megy neki.(mondjuk úgyis padra dobom
) Légyszi segítsetek ha tudtok, előre is köszönöm
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 27., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 27., szombat 11:53
Én is így vagyok vele. De egyszerűen szinte minden héten akkora leárazások vannak a storeba, hogy pár ezer forintért lehet megvenni TOP játékokat. Pedig mindig megfogadom, hogy jó akkor innentől kezdve csak dobozos és ki is tudom szépen rakni a polcra.nzooli93 írta:En jobb szeretem,ha kezben van a jatek
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 27., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 27., szombat 11:39
konzolvilág használt ps4 játékoknál jók szoktak lenni. Illetve a psstoreon most hatalmas akciók vannak. 0 és 10 ezer forint között nagyon jó játékokat lehet most beszerezni.Pipita írta:Sziasztok![]()
Úgy tűnik, lesz ma este egy PS4-em. Tudtok segíteni, hogy honnan tudnék viszonylag olcsón játékokat beszerezni? Nem kell cd meg semmi extra, a letöltő kódos megoldás is bőven megteszi, csak tudjam veretni a gólokat Benzemával minél előbb, ha már élőben nem megy neki.(mondjuk úgyis padra dobom
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 27., szombat 11:34
Allkeyshop.comPipita írta:Sziasztok![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. január 27., szombat 10:48
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. január 23., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. január 23., kedd 21:49
lesz hozza magyar felirat!P. Krisz írta:God of War story trailer.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. január 23., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. január 16., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 13., szerda 17:48
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2017. december 13., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 10., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. december 6., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 6., szerda 16:01
Én azt olvastam, hogy nem rosszak. Ha nem zavar, hogy kábelesek, akkor nem hiszem, hogy rosszul járnál velük.filatáska írta:Van itt valakinek ps4-hez Nacon wired compact kontrollere vagy hallotatok már róla? Vélemény, tapasztalat?![]()
https://www.konzolvilag.hu/playstation4 ... ller-black
Kellene vennem 3 kontrollert, ezzel pedig sporolhatnék 15 000-et, de nemtudom megéri -e...
HozzászólásSzerző: filatáska » 2017. december 6., szerda 15:23
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. december 5., kedd 11:57
Nem nem, mindenki ugyanazt kapja, általában minden hó utolsó napjaiban hozzák nyilvánosságra, hogy mit kapunk következő hónapban. Ezen a linken meg tudod nézni, mik voltak 2017-ben:sonic írta:Es itt te valaszthatsz egy adott listabol, vagy azt kapsz amit dob a gep?k!ll3rcsöcs írta:Xboxon nem tudom hogy működik, de ps-en havonta kapsz 2-3 teljes játékot ingyen (nyilván nem a legújabbak közül), amit addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. december 5., kedd 11:52
Minden hónapra meg van az a pár játék, ami ingyenes, szóval nem te választasz sajnos. De azért általában akadnak jók is köztük.sonic írta:Es itt te valaszthatsz egy adott listabol, vagy azt kapsz amit dob a gep?k!ll3rcsöcs írta:Xboxon nem tudom hogy működik, de ps-en havonta kapsz 2-3 teljes játékot ingyen (nyilván nem a legújabbak közül), amit addig játszhatsz, amíg él az előfizetésed.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem