Szertintük Neymart 150 millióért vesszük meg, aki hajlandó lemondani a fizetése egy részéről is, mert annyira rosszul érzi magát Párizsban.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 24., szerda 13:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 13:32
De most érted egy Makaay, Kurányi vagy stb-t éppúgy nem akarnánk ma sem itt látni.Santi írta:Igen, de nem is azt írtam, hogy a felsoroltak mindegyike jobb a mai felhozatalnál, de a többségük bőven. Amúgy azért a top Cissé-t én simán egy lapra hoznám, villámgyors volt és nagyon érezte a kaput, neki a súlyos sérülése törte ketté a pályafutását.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 12:23
én azt a felsorolást nem is tudtam hova tenniistimester írta:Igen. Csak 2004-ről beszélünk és ő akkor már 35 éves volt.Realista24 írta:Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.
Egyébként lehet nem szimpatizálni Kaneval, de azért ne vicceljünk már. Teljesítményben messze többet mutatott, mint ilyen Cissék, Maloudák, kokós Mutu és hasonszőrűek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 24., szerda 11:59
ericco írta:Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 24., szerda 11:51
Igen. Csak 2004-ről beszélünk és ő akkor már 35 éves volt.Realista24 írta:Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. január 24., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 9:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 9:26
Úgy hogy kacsa volt az egész két hónapos hír.Santi írta:Ezt nemtudom hogy csinálják, lehozzák, hogy minimum 2 hónap, rá az két napra meg már csak 3 hét. Kértek barcáéktól abból az anyagból?MARCA | Mbappé sérülése mégsem komoly, így ott lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 9:24
Ezt nemtudom hogy csinálják, lehozzák, hogy minimum 2 hónap, rá az két napra meg már csak 3 hét. Kértek barcáéktól abból az anyagból?MARCA | Mbappé sérülése mégsem komoly, így ott lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén is.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 24., szerda 9:13
A "nem repülő hollandi".ericco írta:Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
Mondjuk ja, itt is van pár név, aki számomra meggyőzőbb.Santi írta:Ezt a listát szerintem, nem csak az idő szépíti meg, a legtöbben simán jobbak voltak, mint a mai kanek és társaik
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 24., szerda 9:09
Hát azért ha jobban belemegyünk 2003-2004-be a többi bajnokság élcsapatainál, akkor pl őket találjuk a támadórészlegen:RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:
Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, Wiltord
MU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, Forlán
Chelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo
'Pool: Baros, Heskey, Diouf, Owen
Newcastle: Shearer, Bellamy
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 24., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 24., szerda 8:28
istimester írta:Kire gondolsz?
Közülük max RVN vagy Henry.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 8:16
Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.istimester írta:Kire gondolsz?RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, WiltordMU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, ForlánChelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo'Pool: Baros, Heskey, Diouf, OwenNewcastle: Shearer, Bellamy
Közülük max RVN vagy Henry.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 24., szerda 7:50
Kire gondolsz?RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, WiltordMU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, ForlánChelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo'Pool: Baros, Heskey, Diouf, OwenNewcastle: Shearer, Bellamy
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 23., kedd 19:56
Igen en is erre utaltam. Ha jol tudom akkor az asszony az ugynoke igy ha tenyleg work akkor erdekes a szitu.BBeno írta:a nője tett ki instán egy képet amin a #work szerepelt. szerintem csak ennyi a pletyka alapja. zidane elég határozottan mondja hogy nem kell neki senki. majd nyáron újra lehet reménykedni csatárban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 23., kedd 19:36
Professore írta:ezopont kerdese de 10-15 eve sem hiszem hogy a PL golkiralya sot ha igy halad aranycipos jatekos kozepszer lett volna. Nem tetszetos amit csinal de hatekony. En se orulok hogy felmerul a neve de azert arra mondani hogy kozepszer aki lenyomja Messit es Crt golok teren (egy Thamben jatszva) az azert eros szerintem. Csoki nezopontjat osztom jelenleg boven elorebb lennenk vele de nem biztos hogy tenyleg o az idealis. Mondjuk amig itt van CR addig nem hiszem hogy jon...vagy valtunk 442 de az sok babert nem fog teremni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 23., kedd 19:32
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem