Van egy jó öreg Falcao is még a porondon.
Santi írta:
A fenti négyest kivéve tehát a gondolatmenet végén, összejött nevek:
Salah, Firmino, Mané, Lacazette, Mahrez, Vardy, Delle Alli, Dybala, Icardi, Immobile, Mertens, Insigne, Werner, Lewa, Bailey, Pulisic, Fekir, Mariano, Depay, Lozano (PSV)
Első körben szerintem a MU-tól lehetne igazolni. Poolnál szerintem most senkit sem engednének már el, illetve most nagy a hypejuk, ezért Coutinho áron lehetne őket hozni. Újabb bonyodalom, hogy Baleben bízunk-e még vagy sem, mert a 2018-as Balenek helye lenne a csapatban és szüksége is lenne rá a csapatnak. Ebben az esetben jöhet egy tank csatár, mint Kane vagy Icardi (Lewa szerintem esélytelen). Ha CR mellé akarunk csatárt, akkor meg Dybala, Werner, Lacazette, Mariano esetleg gólerős szélső támadó Salah és Mané.
Mahrez, Vardy, Immobile na tőlük mentsen meg minket az isten.
Meertens, Firmino nekem szimpik, de szerintem szóba sem kerülnek és amúgy sem hiszek bennük.
Insigne balszélső és szerintem max Isco helyét vehetné át, ami szerintem felejtős. Fekir, Alli szintén.
Baily és Pulisic a jövő képviselői, ha nagyot durrantanak a tavasszal, akkor érdemes lenne bizalmat fektetni beléjük.
Depay szerintem tehetséges, de iszonyatos nagyképű és elszáll magától, szerintem ilyen emberre nincs szükség.
Lozanot nem vágom, de mostanában kevés játékos dobbant nagyot, aki a hollandoktól jön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K