#TrustinBBC

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 23., kedd 9:11
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 23., kedd 9:10
Eriksen nem nagyon oldaná meg a támadóharmad gondjait, inkább középpályás. Egyébként nekem is az Alli-Bailey irány tetszik, esetleg még Wernert és Fekirt figyelgetném.reeed_ati írta:Ezek közül Alli, akit el tudnék képzelni, de pl. Eriksen kimaradt, sztem baromi jó kis játékos ő is.Santi írta:hogy jó, de akkor mégis kit?
A fenti négyest kivéve tehát a gondolatmenet végén, összejött nevek:
Salah, Firmino, Mané, Lacazette, Mahrez, Vardy, Delle Alli, Dybala, Icardi, Immobile, Mertens, Insigne, Werner, Lewa, Bailey, Pulisic, Fekir, Mariano, Depay, Lozano (PSV)
Aztán ott van Bailey, őt most láttam először, de látok benne bőven fantáziát és még csak 20éves. Annyi a gond, hogy a chelsea már bejelentkezett érte, szval ha.nem.lépünk időben és elviszik, akkor jó pár évig elfelejthetjük a srácot. Kb. mint Bappét,Dembelét..
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 23., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. január 23., kedd 9:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 23., kedd 8:59
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 23., kedd 8:59
Gondolkoztam rajta, de ő sem lesz már fiatalabb meg nekem nem túl szimpatikus amúgy, mondjuk kora alapján Vardy és Mertens is nyugodtan levehető a listáról, nem néztem meg a profiljukat csak fejből írtam a neveket, azt hittem olyan 25 körüliek, most nézem 30+realistahuni írta:Ha már ilyen nevek vannak én Aspast hiányolom.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 23., kedd 8:52
Ha már ilyen nevek vannak én Aspast hiányolom.A fenti négyest kivéve tehát a gondolatmenet végén, összejött nevek:
HozzászólásSzerző: Santi » 2018. január 23., kedd 8:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 23., kedd 8:38
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 23., kedd 8:36
Bírom az ilyen híreket, de am. Neymarról el is tudnám hinni az ilyeneket, Párizsban is milyen követelései vannak/voltak. Ilyen emberek azért nem annyira kellenek.Neymar wants Madrid move with Griezmann & Hazard
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 22., hétfő 23:31
wZoLee7 írta:Perezt amugy ertesitettek a szavazas allasor? Adok szamlaszamot amire utalhat aztan mehetunk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 22., hétfő 23:23
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 22., hétfő 23:10
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 22., hétfő 23:05
Nem írtam, hogy Kane nem az.RaúlCF írta:ericco írta:Azért az Nistelrooy rohadt atletikus volt amellett, hogy igen érezte a kaput.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
akkor Kane mi? reumás nagymama?
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 22., hétfő 23:02
Szerintem lefekvés előtt fuss neki újra, hogy ki csetlik-botlik, kire írtam ezt.wxyz írta:16oson belül bárhol, bármilyen helyzetben ziccerbe tudta hozni magát, akár egy labdaérintésből. Annyira csetlett-botlott.Steve írta:csetlik-botlik majd beerőszakol egy gólt.
Anno RVN volt hasonló, azzal a különbséggel, hogy a hollandnak legalább a helyezkedése átlagon felüli volt.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 22., hétfő 23:01
ericco írta:Azért az Nistelrooy rohadt atletikus volt amellett, hogy igen érezte a kaput.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 22., hétfő 22:59
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 22., hétfő 22:50
16oson belül bárhol, bármilyen helyzetben ziccerbe tudta hozni magát, akár egy labdaérintésből. Annyira csetlett-botlott.Steve írta:csetlik-botlik majd beerőszakol egy gólt.
Anno RVN volt hasonló, azzal a különbséggel, hogy a hollandnak legalább a helyezkedése átlagon felüli volt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 22., hétfő 22:34
... és itt a válasz, hogy a scoutok miért Theokat ajánlgatnak. Alaves meccset szívesebben néztek mint MU meccseketlestat írta: Bár egy ideje nemtudok leülni mu meccset nézni mert rosszul leszek
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 22., hétfő 22:20
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem