én se értek egyet. Legjobb példa a holnapi ellenfelünk. Gündogan meg Bender és a csapat védekezés legjobb példája. Ennyi kis védekezésben még CR se hal bele főleg, ha a labda nálunk van 60%-ban.hehe írta: nem értek egyet.
lehet akármekkora überisten romboló box-to-box vkp essien-vieira-makelel klón, akkor is csak egy ember, meg ugye plusz monnyuk modric, az még mindig csak kettő. ez kevés egy 3-4-5 kp-sal felálló ellenfél ellen, akkor maradni fog a mostani ívelgetős, kontrázós szarunk.
szóval felfogás és taktikaváltás kell, legalább 3 kp-sal, akik együtt mozognak, segítik egymást elöl és hátul is.
verratti pipa, ő illik ebbe. modric szintén, xabi is, kedira gecire nem, a fekák és vidal is illik bele.
a hangsúly azon van, hogy nem bírj el a csapat, hogy özil,dm,cé és higuájn/karim is a pályán legyen egyszerre.
Özilt, Benzemát meg fizikális tökéletes állapotba kell hozni és kész. DM alapból rendkívül sokat segít a védekezésben és nem is ez vele a baj, hanem az, hogy több labdát ad el, mint az adidas...
Én csak azért lennék boldog, mert változás jönne, de Ancelottinak semmiképpen nem örülök, mert kétlem, hogy az olasz hozná el a hőn áhított szép támadó focit.nmate írta:Abramovic pénzszóró üzemmód: ONRealista24 írta:Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.![]()
Amúgy én nem biztos, hogy felhőtlen boldog lennék, ha Carlo jönne.