Azért egy legalább Istenigazán bejött (Modrics)...H.E.H.E. írta:amugy egészen elképesztő, hogy újra és újra beszopjuk az északi favágóföldefaszt.
eddig itt 13-ból 13 gondolja, hogy fasz dolog leigazolni azt az embert, de bezzeg ott madridban, a hozzáértők jobban tudják.
média is egész nap nyomatja pereznek, hogy kanekanekanekanekanekanekanekane, hát persze hogy elhiszi előbb utóbb, hogy ő kell.
aztán csodálkozunk, hogy zidane is pislog, mert nem érti, mi a baj a csapattal...
továbbra is tartom, hogy a totenhem tulajok keze masszívan rángatja a médiatulajok kukacát, együtt verik fel az árakat, hogy megint jól lehúzzanak minket.
hanyadik igazolás ez már onnan?
Lehet, hogy Kane javítana valamit a helyzetünkön, ahogy régebben Bale is javított. De egyik sem az, akit fenntartások nélkül szerettem volna vagy szeretnék Madrid mezben látni. Valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy olyan "nincs ló, jó a..." érzéseim vannak, úgyhogy ezekben az esetekben egyetértek hehével.
Amikor régebben bankot robbantottunk giga igazolásokkal, akkor még egy sérülékeny, már kissé lejtemenetben lévő Kakánál is alig vártam az ofisölt és hittem benne, hogy szép karrierje lesz nálunk, kur..a jó játékkal. Most már megközelítőleg sincs ilyen kaliber a piacon. Olyan játékosokért lesz küzdelem meg véget nem érő saga hatalmas pénzekért, akik -szerintem- képtelenek lennének meghatározóak lenni ennél a csapatnál.
Abban bízok, hogy a fiatalok beérnek, beépülnek és még (egy ideig) képesek leszünk elkerülni az általam jelenleg feleslegesnek vélt hatalmas pénzkidobást. Talán a tevehajcsár pénzeknek is sikerül valahogy gátat szabni addig.
Egyedül a csatár poszt miatt aggódok, az utóbbi években mindössze 2 játékos került elő a semmiből, akik valószínűleg képesek lettek volna méltó képpen helytállni nálunk is.