- ZTE jó lenne ha újra régi fényében tündökölne. Van itt pár Egerszegi a fórumon ha jól emlékszem, ők jobban otthon vannak a csapat dolgaiba.sander írta: vannak olyan nagyobb népességű városok akiknek nincs nb1-es csapata. (Zalaegerszeg;Veszprém;Nagykanizsa;Szolnok;Tatabánya;Békéscsaba;Sopron; nem igazán követem a magyar focit lehet hogy időközben lett ott egy nb1-es csapat). Ha ezekben a nagyobb városokban nincs normális csapat ahol azért több ember él akkor mit szeretnénk a magyar focitól ? Szerintem itt kellene elkezdeni és megvizsgálni a dolgokat. Mert ha ezeken a településeken is lenne valamilyen szintű nb1-es csapat az azért biztos hogy az ott lévő embereket bevinné a stadionokba....
- Sopronban azért nagyjából tudom mi van: kétszer is zöldasztalnál maradtak bent az NB2-ben és nem mentek egyel lejjebb. Ez valahol a lebonyolítást is minősíti, de talán most hogy jött Supka vezetőnek (nem edző), és soproni kötődésű edző talán elindul valami. Valamelyik nap láttam, hogy nagyon sok fiatal kissrácot néztek meg a pályán gyakorlás közben, mit is tudnak. szerintem egy amolyan válogató lehetett.
- Kanizsán és Veszprémbe sztem nem ma lesz jó csapat. (Veszprém jelenleg Nb3as, Kanizsa asszem megye)
- Békéscsabáról Nyilasi szokott mindig mesélni a Zuhanyhíradóban, hogy az ő idejében a nagy Fradival is sokszor félve mentek oda, mert nagyon jó csapat volt ott... Tavaly elég sokáig feljutásra esélyes csapat voltak (volt egy 5 meccses sorozat tavasszal ahol 1 pontot szereztek, ott ment el minden). Első 17 meccsükből csak egyet vesztettek (pont a feljutó Mezőkövesd ellen). Meglátjuk idén sikerül-e ami tavaly nem.
- Tatabányáról sem tudok sokat, de amikor még Nb1-es csapat voltak 5-6 éve akkor láttam pár meccsüket, Kouemaha kiemelkedett, el is vitte a Debrecen, majd ment Német 2-be és Belgiumba. 07-08ban meg csont nélkül estek ki esélytelenül a kizárt Sopronnal együtt.
Haverokkal beszéltük is, hogy az NB2-ben több nagy-múltú csapat sínylődik ilyen olyan okokból. Vasas, Békéscsaba, Tatabánya, Nyíregyháza, Sopron, ZTE, Dunaújváros, Tatabánya...
Én viszont a Nyíregyházát hiányolom még. Tudtommal ott is van egy jó stadion, lennének nézők is. Debrecen, Miskolc, most épp Mezőkövesd miatt lennének jó kis keleti meccsek is. Remélem idén sikerül valahogy a feljutás.
Kaposvár lesz szerintem az egyik kieső. Másik passz.