Ingyen is elmentem volna az Arsenalba

Ui: tipp: úgy is lehet nyalni az aktuális klubbodnak, hogy közben nem sérted meg azt, ahol eddig játszottál. csicska.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:18
Ingyen is elmentem volna az Arsenalba
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:07
Azt megértem hogy az tetszik az Arsenalosoknak hogy ingyen is oda igazolt volna, de az hogy rinyál hogy Madridban elvesztette a bizalmat meg a tiszteletet az nem az Arsenalról szól hanem minket baszogat.miVida írta: Most, hogy Arsenalos, most pedig úgy beszél, hogy tetszen az az Arsenalosoknak...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:07
Nem arrol van szo, hogy ne dicserje es eltesse minden nyilatkozataban az Arsenalt, hanem hogy a Real jatekosakent rengetegen megkedveltek, kozuluk sokan az Arsenalban is kovetni fogjak. Ezeket a szurkolokat sertette meg az "ingyen is eligazoltam volna" nyilatkozataval.miVida írta:de egy Arsenalos játékosról van szó, aki SZAKÍTOTT a Madriddal és most kapcsolata van az Arsenallal...
...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:54
írták már korábban.miVida írta:http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... --sow.html
na jó, de egy bizonyos szempontból azt meg kell értenünk, Madridisták, hogy nem minden a Real Madrid körül forogAmíg Özil Real-os volt, addig úgy beszélt ahogy a Real Madridról illik beszélni. Most, hogy Arsenalos, most pedig úgy beszél, hogy tetszen az az Arsenalosoknak... persze nekünk ez nem tetszik, de egy Arsenalos játékosról van szó, aki SZAKÍTOTT a Madriddal és most kapcsolata van az Arsenallal...
...te se fogsz az ágyban a kedvesednek az exedről áradni... remélhetőleg![]()
amúgy már túltárgyaltuk, neki egy olyan szintű csapat kellett, ahol nem kell agyon tréningolnia magát, hanem simán kezdő... ha neki ez kell.... de akkor ne is várja el, hogy továbbfejlődjön.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:38
vagy legalább kussolna.Gascoigne írta:de akkor lenne töke ahhoz, hogy nyíltan kimondja.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:35
Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:23
senkiházi köcsög, csak megmutatja végül a foga fehérjét, amit mindig is gondoltam róla és évek óta pofázokÖzil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
erről ennyit.Florentino Pérez az éves közgyűlésen magyarázatot ad Özil és Higuaín eladására. Özil esetében az indok az éjszakai kimaradások, ami a pályán mutatott teljesítményére is kihatott, valamint az édesapjának a hozzáállása. Higuaín esetében a klub belefáradt az újabb és újabb fizetésemelési igénybe, és elfogadta a Napoli ajánlatát.
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:19
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:14
Mész ám a geÖzil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 16:06
Azt, hogy Tata, hol folytatja, még nagyon korai megmondai, habár vannak olyan dolgok, amiket próbál újítani. De gondolj bele. Idehozták hirtelen az előszezon közepén egy számára teljesen ismeretlen közegbe. Persze biztos látta a TV-ben, meg készült is erre, de az eléggé más, minthogy bekerülsz egy csapat vérkeringésébe, ráadásul egy új földrészen. Nem várhatod, hogy néhány meccs után radikális változásokat vezessen be. Ez egy hosszú folyamat. Ennyivel ti előbbre jártok. Igaz, hogy új edző jött, de azért Carlonak, nem volt teljesen idegen az a közeg, ő határozott elképzelésekkel érkezett, tudta, hogy kiket akar látni a csapatban.morientes írta:Annyiszor kiveséztük már hogy mitől (volt) annyira jó a barca,de én is affelé hajlok,amit RMCF írt,mert sem a barca utánpótlásvonalában,sem a világ más táján,nem látom azt a játékosgarniturát (aztán persze lehet hogy tévedek) amivel ezt a fajta rendszert,ilyen magas szinten,nyomatni lehet.
Ennek a stílusnak mindenképp Xabi,Iniesta volt a kulcsmomentuma.Azt vettem észre,egyébként,hogy Tito is átérezte,hogy váltani kellene,ezért próbálta ösztönözni a gyors széljátékot,pl Telloval,de ugye nehéz feladni a megszokottat (asszem a spanyol válogatottnak is ez lehet a veszte),Tata meg egyenesen ott folytatja,ahol Pep abbahagyta.Legalább is nekem úgy tünik.
Csakhogy Xavi kezd kiöregedni,az ellenfelek ráéreztek az elkenszerre(agressziv labdaszerzés,gyors széleken való megkerülése a kp-nek) ugye így vertük meg is a barcat Mouval,meg a bayern is igy hozta össze pl azt a hetest...
Azt gondoltam Neymaral a széljáték ujfenn gyorsulni fog,de a brazil mintha nem találná még a helyét,egyenlőre,persze még az elején vagyunk a szezonnak.
De egy biztos:Ennek a labdatartós,altatós tilitolinak,meszeltek.Spanyol középcsapatok ellen talán még jó lehet,de nemzetközi elitben ez már kevés...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 7., szombat 9:26
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 0:33
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 7., szombat 0:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 7., szombat 0:23
2 nem elég ilyen dominanciához,ahhoz több kell,és azok együtt is remekek legyenek,sőt a társaik is elfogadják őket,és az ellenfelek is beszarva,beh**-zva lépjenek pályára....ez több tényezős.aztán lehet hogy 2 hónap után meg találtok egyet.
HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 7., szombat 0:10
Tudom hogy nem hozzám szólt a kérdés de azért egy pár szót én is leírnék.Thiago11 írta:Eremcéef:
Bármilyen nehéz is, hidd el nem Messi vagy Ronaldinho óta követem a Barcat, szóval tudom mit jelent ez a pár év, de most nem az elmúlt 6 esztendő volt a téma, hanem Cr és Messi, viszont nem tudhatod, hogy nem fog megismétlődni. lehetséges, sőt valószínű, hogy nem, de honnan tudod? Nem személyeskedésnek szánom, és nem akarok a lelkedbe taposni, de bármilyen mindentudó is vagy, egyrészt, azt se tudod mennyi idős vagyok, másrészt ezt honnan veszed ilyen biztosra?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 23:54
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem