'shutterisland írta:silvának nem tudom hány éhes szájat kell etetnie, de ha 100-at, és egy gyerek naponta 20 eurot elkajálna, az is mondjuk 60.000 euro havonta, ő meg keres körül belül 1 milliót/hónap a psgben.
elképesztő.
Akkor az ki is jön..

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 7., szombat 0:21
'shutterisland írta:silvának nem tudom hány éhes szájat kell etetnie, de ha 100-at, és egy gyerek naponta 20 eurot elkajálna, az is mondjuk 60.000 euro havonta, ő meg keres körül belül 1 milliót/hónap a psgben.
elképesztő.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 7., szombat 0:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 7., szombat 0:16
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 6., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 6., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 21:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 21:06
Guti,láttam sokszor élőben,Ő volt az aki miatt érdemes volt "nézni" a focit mint JÁTÉKOT,jobb volt a sok felfújt,felsztárolt hozzá képest tudatlan,fogalmatlan sztároknál az ő idejéből,akiket jegyeztek és őt meg nem....így ahogy ő nem sokan OLVASTÁK a focit,csak tényleg páran.....mint pl djalminha,maradona,ronaldniho vagy zidane,annyi különbséggel hogy guti nem volt konstans.....és az érzelmek embere volt,akit hamar ki lehetett billenteni a "tudásából".“Csak ismételni tudom magam, Messi a legjobb játékos jelen pillanatban a világon. Fáj bevallani, de ez az igazság. Vitathatatlanul Cristiano és Messi a két legjobb, de bizonyos pillanatokban, amikor a csapatnak szüksége van rájuk, akkor Messi meghatározóbb” – nyilatkozta Guti.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 6., péntek 20:16
Próbált hosszabbítani a Gladbach, csak éppen Ter Stegen nem ment bele, szóval ha őt akarjuk fillérekért meg lehet majd szerezni, vagy ingyen. Nem tudom pontosan hogy jövőre vagy azután jár-e le a szerződése.wZoLee7 írta:ez sem hülyeség...most kéne ter stegen csapatának hosszabbítani a kapussal és feljebb nyomni a kivásárlási árat, csak annyira hogy azt még kifizessék, de legyen egy szép összeg. a barcának kapus kell, tuti meglépném'shutterisland írta: arra nem nagyon, hogy télen hozunk valakit, az viszont benne van, hogy már télen lerendezzük, és majd nyáron érkezik a kapus.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:13
Isten őrizz,a csapat motorját eladniMég ha Khedirát elpateroltátok volna,akkor az már csak hab lett volna a tortán. :D
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. szeptember 6., péntek 19:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 6., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: Ney » 2013. szeptember 6., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 6., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 6., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 6., péntek 13:24
Nincs hát. Csak egy korábbi, védjük a klubot érvet cáfolt meg ezzel.nincs ezzel semmi baj.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 6., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 6., péntek 13:14
Persze, nyilván, csak nem egy, nem két embertől láttam, hogy a barca nem volt embertelen, amiért elküldte, mert hát akkor is kapott fizetést, amikor beteg volt.Azért ne úgy képzeljük el,hogy nem mondták meg neki ezt.
Ez viszont igaz, ha Pep itt lenne akkor ő is.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 6., péntek 13:09
Azért ne úgy képzeljük el,hogy nem mondták meg neki ezt.Realista24 írta:Abidal "a betegségem alatt a Barca nem utalta nekem a fizumat"
Plusz azt is elmondta, hogy ha Pep lenne az edző, akkor nem kellett volna eljönnie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 6., péntek 12:50
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem