pheco írta:Kerlon írta:CR-nek minden elnézhető tudjuk. Csak én nem vagyok annyira hülye, hogy mindent el is nézzek neki. Azt meg hagyjuk, hogy tavaly két kupát hozott, mert a bajnokságot alapból nem 6-10 meccsel nyeri az ember, ősszel meg tudtommal sehol sem volt tavaly se. A BL-t nem vitatom el tőle, elnézem neki, hogy lötyög nem szakad meg mindenért, de azért idén már legalább 2-szer 2 méterről kihagyta a helyzetét. Azokról meg nem is beszélve, hogy a 16oson belül is rengeteg a kihagyott helyzet. Közben meg kijelenti, hogy ő a legjobb. Önérzet nulla.
Tenyleg megertenem az ervelesed, de egy Karim az avatarod, aki az altalad emlitett 8-10 jo meccsel hozza le a szezonjait. Ezt nem szemelyeskedesnek szanom, csak tenyleg erthetetlen szamomra.
Én kiraknám őt is, sőt a nyáron is azt írtam, hogy szerintem mindent meg kell adni Mbappeért.
Mindenkinek lejár egyszer az ideje, de attól még lehet szeretni. CR-t is szerettem, de a teljesítménye ellenére már az elmúlt években sem kedveltem, mert szerintem egyszerűen ő csak a saját bálványáért tesz és jobb esetben profitált belőle a csapat is.
ericco írta:A bajnokságban bizony meleg lett a pite, mikor kikaptunk a Bernabeuban a Barától. CR góljai kellettek, hogy behúzzuk az összes maradék meccset.
És ha CR-t hibáztatjuk, elővesszük, akkor ehhez mérten a másik két jómadárral mit csináljunk?
Mindig jó érv a másra mutogatás, de attól nem tudom, hogy miért lenne valaki jobb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K