Milyen kiszabott kegyes, hogy úgy 10 meccsenként egyszer hajlandó 100-at is nyújtani akár.BBeno írta:és ez egy 30-35 % -os mesut. zseni a csávó. mi gólpasszok ezek.![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 21., vasárnap 15:55
Milyen kiszabott kegyes, hogy úgy 10 meccsenként egyszer hajlandó 100-at is nyújtani akár.BBeno írta:és ez egy 30-35 % -os mesut. zseni a csávó. mi gólpasszok ezek.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 15:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 14:20
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 14:18
Szabadon az igaz, de ott a csatár párja volt, nem mögötte osztogatott.Kerlon írta:Udineseben lényegében csatár mögött szabadon mozoghatott, de balról szeret indulni.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. január 21., vasárnap 14:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 14:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 14:03
Udineseben lényegében csatár mögött szabadon mozoghatott, de balról szeret indulni.M1Ö írta:Akkor kiteszi jobb szélre, hogy ívelgessen Lukaku fejére? Csak mert még életemben nem láttam középen játszani. Mondjuk jobb szélsőt se sűrűn, vagy bal szélső volt mindig is, vagy csatár.BBeno írta:szerintem nem fogja megbontani josé a balszélt. martial rash ketten megoldják. elől lesz valami variálás a lukaku- mata- lingard - alexis négyessel.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 21., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 13:57
Akkor kiteszi jobb szélre, hogy ívelgessen Lukaku fejére? Csak mert még életemben nem láttam középen játszani. Mondjuk jobb szélsőt se sűrűn, vagy bal szélső volt mindig is, vagy csatár.BBeno írta:szerintem nem fogja megbontani josé a balszélt. martial rash ketten megoldják. elől lesz valami variálás a lukaku- mata- lingard - alexis négyessel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 21., vasárnap 12:30
Igen, de úgy, hogy tkp volt és nem kkp. Az azért nem mindegy, hogy elöl támad le, vagy középen. Sokkal nagyobb meló. Na mindegy, a lényeg, hogy nem gondoltam volna, hogy ennyire fog működni ez a duó középen. Igaz, az is közre játszik, hogy az első hármasnak sem büdös a meló.Solari írta:Silvára mindig is jellemző volt. Mint egy jó munkásember megdolgozott ő is hogy visszaszerezze a city a labdát csak nem igazán jó benne és ilyenkor szerzi be a sárgalapjait.
Több mint valószínű. Ha nem is pontos, de nagyon közel állhat az igazsághoz. Ugye eddig 100%ra mondták a City-t. Velük meg csak egy ilyen fizuval vehették fel a versenyt, rájuk kellett licitálniuk.RealMadridFanatic írta:Nyilván, ennek ellenére nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valós a fizetés.
Eddig is Rashfordot hagyta ki, nem meglepő ez. Lukakut kb le se cseréli, még akkor sem, ha 2 megmozdulása van egy meccsen és mindkettő rossz.H.E.H.E. írta:már ott is a cikk, hogy a balfasz inkább resfordot hagyja ki, lukaku a falábával meg a többi játszani fog
Lesz egy Alexis-Martial páros balra, Lukaku-Rashford előre, középre Lingard-Mata és jobb szélsőjük még mindig nincs, úgyhogy lehet betuszkolja oda Alexist, hogy játszhasson vagy Martial vagy Rashford a baloson. Vagy szokás szerint Mata-t, csak annak meg nem sok értelme van.BBeno írta:rash-t és martialt eddig is tökéletesen rotálta egymással nem fogja közéjük tenni alexist is.
őt fogja majd mata-lingard váltani szerintem. vagy lukakuval rotálja kiderül. a lényeg hogy kellett oda nagyon az az alexis.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 21., vasárnap 12:28
értelmes taktika, jobbszélső meg Lingaardot elfelejteni kéne. az embernek párszor elsült a lába, de azonkíbül katasztrófa, még a MU-s haverom is szidjaBBeno írta:rash-t és martialt eddig is tökéletesen rotálta egymással nem fogja közéjük tenni alexist is.
őt fogja majd mata-lingard váltani szerintem. vagy lukakuval rotálja kiderül. a lényeg hogy kellett oda nagyon az az alexis.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 21., vasárnap 12:03
Pár hozzászólással korábban írtam, hogy eredetileg középpályás lenne, de játszott már a City előtt is ezen a poszton.BBeno írta:o pont annyira balhatved mint delph. kenyszermegoldas pep modra.wxyz írta:A balhátvéd Zinchenkot lesz érdemes figyelni. Eddig kupameccseken volt kezdő és azokon láttam játszani, mindig a csapat legjobbja volt. Theo helyére, Marcelo riválisának jó lenne.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 21., vasárnap 11:48
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 21., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 21., vasárnap 11:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 10:21
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem