BBeno írta:valamivel el kell adni a vasarnapi ujsagot is.
Nyilván, ennek ellenére nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valós a fizetés.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 21., vasárnap 10:18
BBeno írta:valamivel el kell adni a vasarnapi ujsagot is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 10:14
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 21., vasárnap 10:12
Paul Pogba will demand a new contract at Manchester United that will see him earn the same £400,000-a-week salary as Alexis Sanchez, reports The Sunday Mirror.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 21., vasárnap 9:26
Danilo akkor bevált.o pont annyira balhatved mint delph. kenyszermegoldas pep modra.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 9:08
o pont annyira balhatved mint delph. kenyszermegoldas pep modra.wxyz írta:A balhátvéd Zinchenkot lesz érdemes figyelni. Eddig kupameccseken volt kezdő és azokon láttam játszani, mindig a csapat legjobbja volt. Theo helyére, Marcelo riválisának jó lenne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 21., vasárnap 9:06
HozzászólásSzerző: elmondom » 2018. január 21., vasárnap 0:33
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 20., szombat 22:22
Silvára mindig is jellemző volt. Mint egy jó munkásember megdolgozott ő is hogy visszaszerezze a city a labdát csak nem igazán jó benne és ilyenkor szerzi be a sárgalapjait.M1Ö írta: Silva meg De Bruyne sem a munkájáról volt híres, erre tessék, presszingelnek, labdát szereznek.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 20., szombat 21:03
Középpályás lenne, de azt írják róla, hogy már a City előtt is játszott balhátvédet. Bayernes Kimmichre emlékeztet, csak ő mozgékonyabb.M1Ö írta:Az a para, hogy ő csak kényszer megoldás, mert amúgy bal szélső. A kupa meccseken tényleg ügyesnek tűnt, mondjuk az lejött, hogy igazából nem védő.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 20:50
Csúcs a srác, idénre beépült. Mondjuk kíváncsi vagyok meddig tart ki alapból az egész City formája, mert az egész csapat 100%-on pörög. Agüero is folyamat lövi a gólokat, van 18 bajnokin 16 gólja. A másik oldalon Sterling is élete formájában. A k.pályát meg nem is értem, h-h működik ennyire. Silva meg De Bruyne sem a munkájáról volt híres, erre tessék, presszingelnek, labdát szereznek. Beszarás, hogy minden egyes meccsen 70-75%-ban birtokolják a labdát. Ma is 81 lett a vége.kelemen.istvan írta:Akik szerint Sane suta, és tucat, azoknak ajánlom a City harmadik góljának a megtekintését. Persze, tudom, "lassú, buta, gyenge angol védők"
Az a para, hogy ő csak kényszer megoldás, mert amúgy bal szélső. A kupa meccseken tényleg ügyesnek tűnt, mondjuk az lejött, hogy igazából nem védő.wxyz írta:A balhátvéd Zinchenkot lesz érdemes figyelni. Eddig kupameccseken volt kezdő és azokon láttam játszani, mindig a csapat legjobbja volt. Theo helyére, Marcelo riválisának jó lenne.
Jobb szélsőjük még mindig nincs. Jövőre lecsúsznak Griezmannról, aztán vihetik ők is B igazolásnak, mint mi anno Neymar helyett.H.E.H.E. írta:és asszem az is eldőlt, hogy bélát se veszik meg tőlünk ezek után.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 20., szombat 20:41
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 20., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. január 20., szombat 20:24
te hallod, az a védő még most is fut kifele, már elhagyta az országot iskelemen.istvan írta:Akik szerint Sane suta, és tucat, azoknak ajánlom a City harmadik góljának a megtekintését.Persze, tudom, "lassú, buta, gyenge angol védők"
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. január 20., szombat 20:13
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 18:20
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 20., szombat 17:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 20., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 20., szombat 17:47
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 20., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 20., szombat 17:36
Martial?Solari írta:1-2 meccsel ezelott mu berakta kozepre de akkor se produkalt semmi hasznalhatot.
Eddig akkor volt igazan kiemelkedo ha 65-70. Percben becsereltek.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem