VanillaSky írta:Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)
Igen, nem hülyeség, amit írsz. Amit irkáltam az "egyéni" probléma, nálam ezek a játékosok a felét sem érik annak, amennyit adnak értük, bármilyen pénzügyi helyzetben is vannak a vevő klubok. Ilyen összegeket a mai mezőnyben csak nagyon kevés játékos ér. Ráadásul szerintem egyikük sem lenne megoldás nálunk, ezért nem bánom, hogy nem állunk bele ezekbe az igazolásokba.
A fizetésekkel kapcsolatban is igazad van, de aki nálunk nagy zsetont kap, az többnyire már befutott, klasszisként elkönyvelt játékosként érkezett, magas marketingértékkel, vagy már a Madriddal nyert bajnoki, BL címeket, amik után érkezett emelés. Ez azért szerintem kevésbé szúrja a szemét a többieknek, mintha egy ovis jön kétszeres bérért.
Amúgy szerintem a támadósoron kívül működőképes Perezék stratégiája. Legalábbis eddig az volt. Majd kiderül, hogy a 18-20 év körüli játékosok ára is felmegy-e majd 50-60 millióra (khm Vinícius Jr.), de a Vallejo, Caballos, Kovacic sor jónak fest és "olcsón" jöttek.
Elöl meg igazán balszerencsés a helyzet, Benzema és Cé egyszerre érte el a gödör alját, Balere meg nem lehet számítani. Ha pár év különbséggel zuhantak volna meg, egy fokkal könnyebb lehetett volna a pótlás. Ezzel persze nem felmenteni akarom a vezetőséget, mert már nyáron is gondolhattak volna a legrosszab forgatókönyvre is, nem csak a legjobbra, de az Ő helyzetük sem olyan egyszerű jelenleg.