Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 21., vasárnap 9:15

VanillaSky írta:Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)

Igen, nem hülyeség, amit írsz. Amit irkáltam az "egyéni" probléma, nálam ezek a játékosok a felét sem érik annak, amennyit adnak értük, bármilyen pénzügyi helyzetben is vannak a vevő klubok. Ilyen összegeket a mai mezőnyben csak nagyon kevés játékos ér. Ráadásul szerintem egyikük sem lenne megoldás nálunk, ezért nem bánom, hogy nem állunk bele ezekbe az igazolásokba.

A fizetésekkel kapcsolatban is igazad van, de aki nálunk nagy zsetont kap, az többnyire már befutott, klasszisként elkönyvelt játékosként érkezett, magas marketingértékkel, vagy már a Madriddal nyert bajnoki, BL címeket, amik után érkezett emelés. Ez azért szerintem kevésbé szúrja a szemét a többieknek, mintha egy ovis jön kétszeres bérért.

Amúgy szerintem a támadósoron kívül működőképes Perezék stratégiája. Legalábbis eddig az volt. Majd kiderül, hogy a 18-20 év körüli játékosok ára is felmegy-e majd 50-60 millióra (khm Vinícius Jr.), de a Vallejo, Caballos, Kovacic sor jónak fest és "olcsón" jöttek.
Elöl meg igazán balszerencsés a helyzet, Benzema és Cé egyszerre érte el a gödör alját, Balere meg nem lehet számítani. Ha pár év különbséggel zuhantak volna meg, egy fokkal könnyebb lehetett volna a pótlás. Ezzel persze nem felmenteni akarom a vezetőséget, mert már nyáron is gondolhattak volna a legrosszab forgatókönyvre is, nem csak a legjobbra, de az Ő helyzetük sem olyan egyszerű jelenleg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 21., vasárnap 8:25

VanillaSky írta:
Hat ha azt hiszitek hogy nyaron Perez nem fog olyant robbantani h mindenki lesni fog akkor tevedtek.
Te is arra gondolsz, hogy lerak Icardiért 140et, Kaneért meg Isco+80?
miközben tucatjátékosokért mennek olyan összegek, amik teljesen vállalhatatlanok, még a fociba áramló pénz mennyiségének (vélt) ismeretében is.
Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)
Azt azér tmég megvárnám, hogy kell-e ezt a mintát másolni vagy sem. Szépen bevásárolt mindenki, nagyjából minket kivéve, de majd kiderül, hogy mire lesz ez elég nekik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2018. január 20., szombat 23:17

Hat ha azt hiszitek hogy nyaron Perez nem fog olyant robbantani h mindenki lesni fog akkor tevedtek.
Te is arra gondolsz, hogy lerak Icardiért 140et, Kaneért meg Isco+80?
miközben tucatjátékosokért mennek olyan összegek, amik teljesen vállalhatatlanok, még a fociba áramló pénz mennyiségének (vélt) ismeretében is.
Az a gond, hogy jelenleg a Madrid mintamásoló, nem mintaadó. Fut a piac után, nem diktálja a a trendet. Perez 200es tevékenységével sem az volt a gond, hogy borította a piacot, hanem a vége felé vacak emberekért. Most viszont már jópár éve egyik sincs meg. Duzzogva meg lehet ülni a sarokban, hogy márpedig erre meg erre meg amarra nem adok 100+ milliót, ha meg más ad. Aztán a pénzbőség következtében marad majd rengeteg a számlán csak a többi csapat meg kiröhögi az öreget, ha bejelentkezik valakiért. Aztán az oly sokáig őrizgetett fizetési struktúra - egyébként ez is humbuk már jelenleg is van bőven túlfizetett teljesítmény nélküli - majd felborul valami C megoldásért, mert a szurkoló elégedetlenné válik, eredmény meg nincs. (igen 3 bl+bajnokság, csak most 2018 van)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 20., szombat 23:15

RaúlCF írta:az se lepne meg ha letenné Griezmannért a 100as kivásárlásit.
Venném is a mezt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 20., szombat 22:42

az se lepne meg ha letenné Griezmannért a 100as kivásárlásit.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 20., szombat 22:36

Hat ha azt hiszitek hogy nyaron Perez nem fog olyant robbantani h mindenki lesni fog akkor tevedtek. Oda fog o csapni, ha zz lesz az edzo akkor meg lehet ertelmes arcok erkeznek majd, de en nem lepodnek meg ha CR tavozasa szolna a legnagyobbat

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 20., szombat 20:34

Babinho írta:Nyertünk 3Blt. Már nem az igazolások a prioritás. Perez addig nem megy nyugdíjba amíg kész nincs az új stadion. Azt ő fogja atadni. Arra kell a pénz. Az öreg megcsinalja nagyrészt önerőből.
Az öreg smucigabb annál hogy saját pénzből csináljon meg egy ekkora beruházást :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 20., szombat 20:05

Nyertünk 3Blt. Már nem az igazolások a prioritás. Perez addig nem megy nyugdíjba amíg kész nincs az új stadion. Azt ő fogja atadni. Arra kell a pénz. Az öreg megcsinalja nagyrészt önerőből.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 20., szombat 19:45

VanillaSky írta:
Akkor adjon 150-et vagy 200-at egy Neymarra mondjuk, akire azért én kérdés nélkül ráhúzom, hogy valóban klasszis.
222ért vették, de adjon érte 150et, de inkább 110et bár még úgy is sok. Holnap én is bemegyek a Porsche Budába aztán a 4éves Octaviamat becserélem egy rs5ös Audira. A kocsim + 3,5 millió lesz az ajánlatom.

Igen, pontosan így gondolom, vegye meg olcsóbban az olajmágustól, mert Ő biztosan nagyon rászorul a pénzre. :smile:

Általánosságban beszéltem, Neymar csak egy példa volt, a kvalitásokat akartam érzékeltetni vele, miközben tucatjátékosokért mennek olyan összegek, amik teljesen vállalhatatlanok, még a fociba áramló pénz mennyiségének (vélt) ismeretében is.

De gondolom sokkal egyszerűbb indokolatlanul belém állni.

Ui.: Jó utat az rs5-el. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 20., szombat 17:27

Ah értem. Minden nap tanul valamit az ember.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 20., szombat 17:24

sárga csekket feladják a postán!!

Kivásárlási árat én is úgy tudom, hogy le kell rakni egy az egyben, ott nincs egyezkedés, viszont arra okosan tudsz felvenni hitelt szerintem. MOndjuk egy arab banktól. :shifty:

Nekem is kezd gyanús lenni, hogy a Barca miből igazol 1 év alatt 400 millióból + Messi hosszabbítása.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 17:06

Meg hát a katari VB arca :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 20., szombat 17:02

kivásárlási ár elvileg egyben megy nem? ott kvázi nincs megegyezés a klubbal hanem kiveszed a játékos szerződését.

Marcan is volt egy fotó a csekkről amivel megvették Neymar csekk

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2018. január 20., szombat 17:00

Realista24 írta:Ok sem egyben kapjak a 222 milliót gondolom.
Tudom hogy kiégtek az FM említésétol de talán a gazdasági részét lehet hitelesnek venni. Release clausenal egyösszegű a kifizetés. (Off: Az FFp viszont a játékos szerződés szerint oszlik. Így Neymar évente 44 mínusz a költségvetésben)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 20., szombat 16:52

BlancoMark írta:
Realista24 írta:En csak azt nem értem hogy miből?
Elköltöttek lassan 500 milliót es meg a fizetéseket nem említem. Érdekes.
Szerintem szepen ki van ez szamolva nekik. Ugye Neymarert kapnak 222 millat, aztan a nagy neveket akiket hoznak ugy se egyben fizetik, evekre lebontva ki van ez gazdalkodva szepen. Valszeg tolnak egy all-int es megveszik a csapat magjat evekre, aztan remenykednek hogy jol teljesitenek majd ezek a jatekosok, mert a kovetkezo par evben se lehetoseguk se penzuk nem lesz nagyon igazolni. Max ilyen foltozgato igazolasok lesznek mint Paulinho.
Ok sem egyben kapjak a 222 milliót gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 20., szombat 16:38

3 éves periódusok vannak, az, és az elmúlt 2 év alapján nagy bajba kerülhetnek előbb utóbb ezekkel a fizukkal. De ez legyen az ő gondjuk.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2018. január 20., szombat 16:35

Netto 100 alatt vannak minden evben a transfermarkt alapjan. Addig-addig utolerik(/utolertek) a Madridot gazdasagilag, koszonhetoen annak, hogy az aranykorszakuk pont a piac felborulasa idejere esett.
A fizetesekkel meg gondolom valami olyasmi lehet a helyzet, hogy penge elen egyensulyozva elore menekuknek, a gazdasagi novekedest megcelozva. Az elveiket feladtak az eredmenyessegert. Nem meglepo, igy mukodik a vilag, raadasul abban is szerencsejuk van, hogy a madridistakon kivul alig vetik a szemukre. :)

https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... verein/131

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 20., szombat 16:28

Perez robbant és megveszi Messit. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 16:26

A Realt az állami bankok nyomják, a Barcát meg azok az emberek pénze, akik katalóniában nyaralnak.
Nem a csúcs Iniestahoz mérten kételkedem Coutinho képességeiben, "a kicsit öregecske de top" Iniestához mérten is vannak kételyeim. Jövőre majd meglátjuk.
Azt simán hozni fogja. Igaz, hogy a Pool nem Barca szint azért, de ott is látványosan kilógott felfelé. Ott a nagy hármasuk, de Coutinho volt ott az igazi zseni. Szerintem rohadt jó a srác. Alacsony a súlypontja, robbanékony, viszonylag gyors is, jó 1az1ben, benne van a váratlan és ami extra benne, hogy gólerős és olyan jobbosa van, mint keveseknek. A 160 millió sok érte, az vitathatatlan, de nagyon jól járt vele a Barca. Sajnos. :/ Mondjuk nála is a sérülékenység még közre játszhat, mert elég sokat hagy ki miatta.
kodo írta:Thiagoval meg Verrattival pedig kár őt összehasonlítani mert nem egy poszt, és arra akartam velük utalni, hogy az ő posztjukra kellene ember nekik.
Posztra ugyanaz, csak más-más stílusúak. Ha Verrattit vagy Thiagot vették volna, ugyanúgy azon a poszton játszottak volna, mint Coutinho fog. Esetleg Verratti hátszhatott volna Rakitic helyett, de Valverde nem hiszem, hogy kihagyná.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 20., szombat 16:25

Szerintem szepen ki van ez szamolva nekik. Ugye Neymarert kapnak 222 millat, aztan a nagy neveket akiket hoznak ugy se egyben fizetik, evekre lebontva ki van ez gazdalkodva szepen. Valszeg tolnak egy all-int es megveszik a csapat magjat evekre, aztan remenykednek hogy jol teljesitenek majd ezek a jatekosok, mert a kovetkezo par evben se lehetoseguk se penzuk nem lesz nagyon igazolni. Max ilyen foltozgato igazolasok lesznek mint Paulinho.

Vissza: