Azért ez már a gago fogja messit vonulat.Realista24 írta:Karim a keretben, hét gól lőttünk is.

Ha a kezdőben van, talán meglett volna a kettő.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 21., vasárnap 18:04
Azért ez már a gago fogja messit vonulat.Realista24 írta:Karim a keretben, hét gól lőttünk is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 21., vasárnap 18:02
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. január 21., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 12:14
De ne vicceljetek már... Ez miben nyílvánul meg? Hogy 3x labdába ért a Villarreal ellen, amúgy meg a kommentátortól nem is lehetett hallani a nevét? Vagy a 2 gólja miatt a Celta ellen? Több mint valószínű, hogy én is túltolom, mert nem tudom reálisan nézni az ilyen "buta" játékosokat, de normális esetben köze nem kéne legyen egy Real Madridhoz, nemhogy még kulcsembere legyen...Süti írta:ióta visszatért a (10000.) sérüléséből, én is úgy látom, hogy sokat fejlődött technikailag.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 20., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 12:07
RealAsensio írta:Ha nem lenne ennyire serulekeny Bale, talan komolyabban lehetne ra szamitani, es nem lenne problema a tamadasainkkal, Isco oda se szagolhatna a kezdobe.
Na itt kezdődnek a problémák, hogy van aki így látja.RealAsensio írta:Balere lehetne epiteni, mert ha egeszseges, akkor megallithatatlan.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 20., szombat 11:46
Ha nem lenne ennyire serulekeny Bale, talan komolyabban lehetne ra szamitani, es nem lenne problema a tamadasainkkal, Isco oda se szagolhatna a kezdobe. De ez nem Bale hibaja lenne, inkabb az edzoe. 4-2-3-1 tovabbra is az a felallas, ami leginkabb illik a csapathoz.M1Ö írta:Idén nincs annyi sérülés ami annyi váratlan változtatást hozzon, hogy jók legyünk.ericco írta:Ha belegondolsz, az összes nagy húzást kényszer szülte. Anno Di Maria KP-n játszatása Khedira sérülése miatt. Tavaly Isco ugyanazon poszton játszatása és a gyémánt 442 Bale sérülése miatt. Sem Ancelotti sem Zidane nem azért változtatott és húzott nagyot, mert az volt a terve, hanem egy komolyabb sérülés rákényszerítette őket tavaszra. Ha ezek nincsenek, az őszi gálakezdővelnyomják végig a szezont.Egyébként igazad van, meg merem kockáztatni, hogy Isco már nem lenne itt, ha Bale nem ilyen sérülékeny. Ami kurvára szomorú, meg aggasztó, mert én simán kinézem Zidane-ból, hogy ha megint épp lesz a gála 11, akkor abban nem lesz helye neki. Majd rohamoz a csodálatos BBC, a mögöttük Casemiroval sújtott Modric-Kroos duóval.
![]()
már régen voltam ilyen borúlátó, de nem látom a fényt az alagút végén
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 11:33
Meg amúgy ha dobom a pesszimizmust, akkor rá kell jöjjek, hogy csak elöl jobbak nálunk. Az viszont ég és föld különbség. De ha a két szélső védőnk össze kapja magát, akkor nem lesz előre lefutott. Középpályán kéne megoldani, hogy mi diktáljuk a tempót. Mert ha nekünk jönnek, annak tényleg csúnya vége lehet.realistahuni írta:Én is várom egyébként. Jelenleg nem látok más opciót a motiváltság visszaszerzésére mint azt hogy sokadjára lesajnálnak meg köpködnek, aztán emiatt idegből csakazértis megbaszkódjuk őket.
A PSG-n is óriási nyomás lesz és ezt a saját magunk hasznára kell fordítanunk.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 20., szombat 11:23
Én is várom egyébként. Jelenleg nem látok más opciót a motiváltság visszaszerzésére mint azt hogy sokadjára lesajnálnak meg köpködnek, aztán emiatt idegből csakazértis megbaszkódjuk őket.Hát már nem oszt nem szoroz ha kiesünk.Viszont hatalmas lökete adhatna egy győzelem,szóval én várom.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 20., szombat 11:15
Idén nincs annyi sérülés ami annyi váratlan változtatást hozzon, hogy jók legyünk.ericco írta:Ha belegondolsz, az összes nagy húzást kényszer szülte. Anno Di Maria KP-n játszatása Khedira sérülése miatt. Tavaly Isco ugyanazon poszton játszatása és a gyémánt 442 Bale sérülése miatt. Sem Ancelotti sem Zidane nem azért változtatott és húzott nagyot, mert az volt a terve, hanem egy komolyabb sérülés rákényszerítette őket tavaszra. Ha ezek nincsenek, az őszi gálakezdővelnyomják végig a szezont.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 20., szombat 10:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 20., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. január 19., péntek 23:41
Hát már nem oszt nem szoroz ha kiesünk.Viszont hatalmas lökete adhatna egy győzelem,szóval én várom.Anthony írta:Jelenleg kell vagy 3 jézuska, hogy egyesítsék a varázstudásukat, és hozzanak össze valami újkori csodát, hogy ne kapjunk ki nagyon..dzsi91 írta:Varom a psg meccset mint a jézuskát.
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. január 19., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 19., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 19., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 19., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 19., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 19., péntek 9:18
Jelenleg kell vagy 3 jézuska, hogy egyesítsék a varázstudásukat, és hozzanak össze valami újkori csodát, hogy ne kapjunk ki nagyon..dzsi91 írta:Varom a psg meccset mint a jézuskát.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem