(ki nem?

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 19., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 10:07
donor írta:Igazad van Kerlon, jelenleg is ő a legnagyobb fékünk, lásd tegnap...Kerlon írta:Most nem azért, oké, hogy megéri gazdaságilag, de az megéri, hogy egy játékost el kell tartani a kezdőben és ne adj isten tényleg csak fék lesz és szarra sem lesz jó és bukjuk a kupákat? Sikertelenség gazdasági hátterét is beleszámoljuk?
Más: valaki linkelje már legyen szíves azt a megbízható hírt, miszerint CR 50 millió-t plusz átigazolási díjat követel Pereztől, mert nekem ez valahogy kimaradt. Én a madridom.hu-ról tájékozódom és most hirtelen nem találom a hírek között. Köszike!
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 19., péntek 10:04
Igazad van Kerlon, jelenleg is ő a legnagyobb fékünk, lásd tegnap...Kerlon írta:Most nem azért, oké, hogy megéri gazdaságilag, de az megéri, hogy egy játékost el kell tartani a kezdőben és ne adj isten tényleg csak fék lesz és szarra sem lesz jó és bukjuk a kupákat? Sikertelenség gazdasági hátterét is beleszámoljuk?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 19., péntek 9:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 8:06
Asensiot egyelőre hagyjuk, mert eléggé cinkes, amit csinál, de tavaly is ez volt nála. Év elején bekezd, leül, évvégén meg ismét lehet rá számítani. Mondjuk ebben ZZ is hibás, mert nem így kéne menedzselnie a dolgokat, főleg, ha szar minden.Realista24 írta:Nem azt mondtam, hogy a teljesítményén kell javítani, hanem úgy kompletten. Tökéletesen fel lehetne építeni őt és Asensiót is.Kerlon írta:Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 8:02
Nem azt mondtam, hogy a teljesítményén kell javítani, hanem úgy kompletten. Tökéletesen fel lehetne építeni őt és Asensiót is.Kerlon írta:Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 7:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 19., péntek 7:47
Ha Messi egy hosszabbításért kapott 50-80 millió aláíráspénzt, akkor szerintem teljesen rendben van, hogy a focivilág legismertebb alakjába még úgy két évre befektessünk. Gazdaságilag szerintem megéri, persze nyilván nem látok a számok mögé, csak az őrületet látom és tapasztalom, ami körülveszi.M1Ö írta:Öcsém, de amatőr vagyok, hogy telefonról nem tudok idézni...Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.
Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.Akkor vegyük kompenzálásnak. Megéri a klubnak ilyen nagyvonalúnak lennie? Mert ha már csak a piacot nézem, az sem kecsegtet sok jóval, annyira hiányzik ez a pénzügyeknek, mint púp a hátamra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 19., péntek 7:23
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 18., csütörtök 19:31
Öcsém, de amatőr vagyok, hogy telefonról nem tudok idézni...Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.
Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 18., csütörtök 19:31
Azért mert sokan odáig jutottak, hogy CR az ördög gyermeke (csak hogy fenn maradjon az egyensúlyRealista24 írta:Pont erről van szó, hogy elvileg volt ígéret, Pérez azt mondta, hogy bármikor aláírja a papírokat, és azóta sem történt semmi. Korábban is volt ilyen Cé és Pérez között, nem tudom mitől olyan hihetetlen ez.illgner írta:Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 19:08
Pont erről van szó, hogy elvileg volt ígéret, Pérez azt mondta, hogy bármikor aláírja a papírokat, és azóta sem történt semmi. Korábban is volt ilyen Cé és Pérez között, nem tudom mitől olyan hihetetlen ez.illgner írta:Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 18., csütörtök 19:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 18:58
Ha attól jobban alszol, akkor fogd fel úgy, mintha azt tette volna, amit Messi, hogy évente kapott új szerződést és emelést, amikor még toppon volt, húzta a csapatot és eltett 400+ gólt. Úgy hogy közben leadta a marketingbevételek legalább 40%-át.illgner írta:Hihetetlen lejtmenetben a pali, a klub válsághelyzetben, itt meg azon megy a vita, hogy most hány millióval emeljenek neki? Ez egy elcseszett világ, teljesen függetlenül CR személyétől. Nem érdekel, hogy mit ígért neki Pérez, de ha ilyen teljesítmény után neki most az a legnagyobb gondja, hogy emeljék az apanázsát, akkor szépen el kell tőle búcsúzni. Ha meg az egész megint egy hírlapi kacsa (mert könnyen lehet), akkor természetesen nem szóltam.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 18., csütörtök 18:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 18., csütörtök 18:25
Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.M1Ö írta:Igen. Mert ezek az összegek már nem normálisak. És sanszos, hogy ezért a nagy herce hurca, biztos nem pár millió miatt csinálja a szart Perez. Már háyszor el lett játszva, hogy "hisztizik" a fizu emelésért. Már az előző is túlzó volt. Ezért nem értem mi ez a "ha megígérte neki adja is meg" duma. Mert ezt már írtam, de a fejem teszem rá, hogy nem ekkora összegekre gondolt Perez, ha volt is egyáltalán ilyen megállapodás. Csak most CRnek felcsillant a szeme Messi meg Neymar miatt. Csak azt meg elfelejti, hogy már a játékával is inkább árt, az új fizetésével meg még jobban kicseszne a csapattal.Realista24 írta:Te azt írtad hogy Perez táncoljon ki belőle.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 18., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 18., csütörtök 16:49
H.E.H.E. írta:ROFL, mint a barcát neymarnál, kizárták őket egy szaros téli átigazolásból, közben meg évekre behúztak egy elit játékost.
ott sem volt arányban a nyereséggel a büntetés, itt sem lesz.
a helyes, hogy minimum 5 évre csapnák ki őket, jókora , akár százmilliós nagyságrendű pénzbüntetéssel.
vagy akkor tényleg hagyjuk a gecibe ezt az ffp-t, aztán induljon a párnacsata.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 18., csütörtök 16:48
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem