Cristiano Ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Sportszakmai szempontok alapján egyértelmű, hogy nem szabad vele hosszabbítani és fizetést sem emelni jelenleg.
Perez meg gondolom még a győzelemtől felfűtve említhette meg ezt neki szóban, aztán jött a mostani félév.
Gazdasági részét nem látom át, de vajon Ronaldo tényleg hoz annyit a klub számlájára, mint brand, hogy megérje neki kifizetni 33 évesen évi 50millió eurot+bónuszokat+aláírási pénzt (mert gondolom lesz itt is)?
Én csodálkoznék, ha igen.
Azt se látom, hogy annyival megugrana a bevételünk, ha elmondhatnánk, hogy Ő a világ legjobban fizetett (ezáltal legjobb) játékosa. Mint amennyit ez az emelés pluszba kivenne a kasszából.
Lehozná minden újság, pár napig-hétig róla szólna a média, de aztán le se szarná mindenki.
Perez meg gondolom még a győzelemtől felfűtve említhette meg ezt neki szóban, aztán jött a mostani félév.
Gazdasági részét nem látom át, de vajon Ronaldo tényleg hoz annyit a klub számlájára, mint brand, hogy megérje neki kifizetni 33 évesen évi 50millió eurot+bónuszokat+aláírási pénzt (mert gondolom lesz itt is)?
Én csodálkoznék, ha igen.
Azt se látom, hogy annyival megugrana a bevételünk, ha elmondhatnánk, hogy Ő a világ legjobban fizetett (ezáltal legjobb) játékosa. Mint amennyit ez az emelés pluszba kivenne a kasszából.
Lehozná minden újság, pár napig-hétig róla szólna a média, de aztán le se szarná mindenki.
ZIDANE
Asensiot egyelőre hagyjuk, mert eléggé cinkes, amit csinál, de tavaly is ez volt nála. Év elején bekezd, leül, évvégén meg ismét lehet rá számítani. Mondjuk ebben ZZ is hibás, mert nem így kéne menedzselnie a dolgokat, főleg, ha szar minden.Realista24 írta:Nem azt mondtam, hogy a teljesítményén kell javítani, hanem úgy kompletten. Tökéletesen fel lehetne építeni őt és Asensiót is.Kerlon írta:Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
Iscoval nem lehet baj, válogatott, ott is húzó embernek mondható, de nagyon kellene, hogy a csapat is szárnyaljon, hogy tovább nőjjön a hype körülötte. Mindenki ismeri és tudja a kvalitásait, de sok tényező kell ahhoz, hogy valaki kiemelt szerepet kapjon. Ő ott a tűz közelében, ahogy te is írod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem azt mondtam, hogy a teljesítményén kell javítani, hanem úgy kompletten. Tökéletesen fel lehetne építeni őt és Asensiót is.Kerlon írta:Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Iscoval szerintem nincs baj, őt rendre élteti is a közönség. Mellé kell előre még 2 ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... adrid.html
Kompany firkantása.
Péreznek inkább ezért kellene aggódnia, hogy ezt a hype-ot el fogja veszíteni a klub, ha sürgősen nem pótolja egy hatalmas kaliberrel, mert a mostani csapatból nincs még egy ennyire eladható figura. Elég csak egyszer meghallgatni a kezdő felsorolását meccs előtt.
És itt jegyzem meg, hogy ha Isco és Asensio okosak lennének, 200%-on készülnének fejben és teljesítményben a CR utáni korszakra.
Kompany firkantása.
Ha Messi egy hosszabbításért kapott 50-80 millió aláíráspénzt, akkor szerintem teljesen rendben van, hogy a focivilág legismertebb alakjába még úgy két évre befektessünk. Gazdaságilag szerintem megéri, persze nyilván nem látok a számok mögé, csak az őrületet látom és tapasztalom, ami körülveszi.M1Ö írta:Öcsém, de amatőr vagyok, hogy telefonról nem tudok idézni...Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.
Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.Akkor vegyük kompenzálásnak. Megéri a klubnak ilyen nagyvonalúnak lennie? Mert ha már csak a piacot nézem, az sem kecsegtet sok jóval, annyira hiányzik ez a pénzügyeknek, mint púp a hátamra.
Péreznek inkább ezért kellene aggódnia, hogy ezt a hype-ot el fogja veszíteni a klub, ha sürgősen nem pótolja egy hatalmas kaliberrel, mert a mostani csapatból nincs még egy ennyire eladható figura. Elég csak egyszer meghallgatni a kezdő felsorolását meccs előtt.
És itt jegyzem meg, hogy ha Isco és Asensio okosak lennének, 200%-on készülnének fejben és teljesítményben a CR utáni korszakra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Oké, hogy kapott egy ígéretett, de ezután az ősz után a pofám leszakadna.
Más kérdés, ha direkt ezért szarik bele.
Mindegy, szerintem már alapból jobb lenne elengedni, aztán szeresse a MU-ját.
Más kérdés, ha direkt ezért szarik bele.
Mindegy, szerintem már alapból jobb lenne elengedni, aztán szeresse a MU-ját.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Öcsém, de amatőr vagyok, hogy telefonról nem tudok idézni...Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.
Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Azért mert sokan odáig jutottak, hogy CR az ördög gyermeke (csak hogy fenn maradjon az egyensúlyRealista24 írta:Pont erről van szó, hogy elvileg volt ígéret, Pérez azt mondta, hogy bármikor aláírja a papírokat, és azóta sem történt semmi. Korábban is volt ilyen Cé és Pérez között, nem tudom mitől olyan hihetetlen ez.illgner írta:Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont erről van szó, hogy elvileg volt ígéret, Pérez azt mondta, hogy bármikor aláírja a papírokat, és azóta sem történt semmi. Korábban is volt ilyen Cé és Pérez között, nem tudom mitől olyan hihetetlen ez.illgner írta:Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem amúgy az egész egy kitaláció, teljesen életszerűtlennek találom, hogy most merüljön fel a fizetésemelés kérdése. Semmi logika nincs benne. Ha ez az ígéret felmerült, akkor azt a nyár végén, vagy az ősz elején szerződésbe foglalták volna. A többi csak púder, ahogy azt a sajtótól megszokhattuk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha attól jobban alszol, akkor fogd fel úgy, mintha azt tette volna, amit Messi, hogy évente kapott új szerződést és emelést, amikor még toppon volt, húzta a csapatot és eltett 400+ gólt. Úgy hogy közben leadta a marketingbevételek legalább 40%-át.illgner írta:Hihetetlen lejtmenetben a pali, a klub válsághelyzetben, itt meg azon megy a vita, hogy most hány millióval emeljenek neki? Ez egy elcseszett világ, teljesen függetlenül CR személyétől. Nem érdekel, hogy mit ígért neki Pérez, de ha ilyen teljesítmény után neki most az a legnagyobb gondja, hogy emeljék az apanázsát, akkor szépen el kell tőle búcsúzni. Ha meg az egész megint egy hírlapi kacsa (mert könnyen lehet), akkor természetesen nem szóltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hihetetlen lejtmenetben a pali, a klub válsághelyzetben, itt meg azon megy a vita, hogy most hány millióval emeljenek neki? Ez egy elcseszett világ, teljesen függetlenül CR személyétől. Nem érdekel, hogy mit ígért neki Pérez, de ha ilyen teljesítmény után neki most az a legnagyobb gondja, hogy emeljék az apanázsát, akkor szépen el kell tőle búcsúzni. Ha meg az egész megint egy hírlapi kacsa (mert könnyen lehet), akkor természetesen nem szóltam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Várom a híreket, hogy amik arról szólnak, hogy Cé nem írt alá 30-35 millióért.M1Ö írta:Igen. Mert ezek az összegek már nem normálisak. És sanszos, hogy ezért a nagy herce hurca, biztos nem pár millió miatt csinálja a szart Perez. Már háyszor el lett játszva, hogy "hisztizik" a fizu emelésért. Már az előző is túlzó volt. Ezért nem értem mi ez a "ha megígérte neki adja is meg" duma. Mert ezt már írtam, de a fejem teszem rá, hogy nem ekkora összegekre gondolt Perez, ha volt is egyáltalán ilyen megállapodás. Csak most CRnek felcsillant a szeme Messi meg Neymar miatt. Csak azt meg elfelejti, hogy már a játékával is inkább árt, az új fizetésével meg még jobban kicseszne a csapattal.Realista24 írta:Te azt írtad hogy Perez táncoljon ki belőle.
Dehogy csillant. Messi és Neymar mindig is többet kerestek Cénél, jóval többet, Messi régóta kétszer annyit keresett már mint Ronaldo. Neymar meg ugyan minimálbérre volt bejelentve, azt tudjuk, de hogy többet keresett Cénél az is fix, most meg pláne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jaja, ifik miatt lettek kizárva.
Neymar transferért konkrétan semmit nem kaptak, ha jól tudom.
Neymar transferért konkrétan semmit nem kaptak, ha jól tudom.
ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
H.E.H.E. írta:ROFL, mint a barcát neymarnál, kizárták őket egy szaros téli átigazolásból, közben meg évekre behúztak egy elit játékost.
ott sem volt arányban a nyereséggel a büntetés, itt sem lesz.
a helyes, hogy minimum 5 évre csapnák ki őket, jókora , akár százmilliós nagyságrendű pénzbüntetéssel.
vagy akkor tényleg hagyjuk a gecibe ezt az ffp-t, aztán induljon a párnacsata.
A Barcat nem Neymar miatt zartak ki az atigazolasi idoszakbol. Ott a volt "tulajok" pereltek kemenyen.
Amugy a Aulas megmondta. Platini az FFP miatt lett eltavolitva, o volt a legnagyobb tamogato.
Merci Zizou!
Szerintem a két klub simán köthet olyan kölcsönnek látszó valós vételi szerződést amiből már a monaconak nem éri meg kihátrálni. Kötöttek egy opciós jogot Mbappéra, ami egy 180 milliós kivásárlási ár, ha van másik klub amelyik ezt szintén megadná, akkor a psg-nek elővásárlási joga van. Például. De sok jogi lehetősége van ennek.
Ahol megbukhat ez az egész történet, az az, hogy maga a játékos megvétózza a transzfert, ugyanis neki elvileg nem kéne, hogy legyen a psg-vel több éves szerződése. Ő elvileg a monaco játékosa jelenleg, és ha nem tudnak vele megegyezni, kútba eshet az üzlet. De ha tavaly nem szülte meg ezt az elhatározást, nem egy év után fogja otthagyni a szülőfalvát. Főleg, hogy jól megy a dolga, ezen nem változtat az, hogy most a szélen "kell" játszania. És ne hanyagoljuk el, hogy Perez nyilvános kifejtette, hogy bonyolult lenne egy 18 évest így idehozni, ekkora fizuval, viszont egy aranylabda gálán, ahol a saját legendánk lett a győztes, Perez bőszen azt hangoztatta, hogy Neymarnak vörös szőnyeg van madridba.
Ahol megbukhat ez az egész történet, az az, hogy maga a játékos megvétózza a transzfert, ugyanis neki elvileg nem kéne, hogy legyen a psg-vel több éves szerződése. Ő elvileg a monaco játékosa jelenleg, és ha nem tudnak vele megegyezni, kútba eshet az üzlet. De ha tavaly nem szülte meg ezt az elhatározást, nem egy év után fogja otthagyni a szülőfalvát. Főleg, hogy jól megy a dolga, ezen nem változtat az, hogy most a szélen "kell" játszania. És ne hanyagoljuk el, hogy Perez nyilvános kifejtette, hogy bonyolult lenne egy 18 évest így idehozni, ekkora fizuval, viszont egy aranylabda gálán, ahol a saját legendánk lett a győztes, Perez bőszen azt hangoztatta, hogy Neymarnak vörös szőnyeg van madridba.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen. Mert ezek az összegek már nem normálisak. És sanszos, hogy ezért a nagy herce hurca, biztos nem pár millió miatt csinálja a szart Perez. Már háyszor el lett játszva, hogy "hisztizik" a fizu emelésért. Már az előző is túlzó volt. Ezért nem értem mi ez a "ha megígérte neki adja is meg" duma. Mert ezt már írtam, de a fejem teszem rá, hogy nem ekkora összegekre gondolt Perez, ha volt is egyáltalán ilyen megállapodás. Csak most CRnek felcsillant a szeme Messi meg Neymar miatt. Csak azt meg elfelejti, hogy már a játékával is inkább árt, az új fizetésével meg még jobban kicseszne a csapattal.Realista24 írta:Te azt írtad hogy Perez táncoljon ki belőle.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ROFL, mint a barcát neymarnál, kizárták őket egy szaros téli átigazolásból, közben meg évekre behúztak egy elit játékost.
a helyes, hogy minimum 5 évre csapnák ki őket, jókora , akár százmilliós nagyságrendű pénzbüntetéssel.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
elvileg vizsgálják őket, de nevetséges az egész így is úgy isH.E.H.E. írta:ez meg a legnagyobb pofánköpése az ffpnek és mindennek.Több helyen is azt írják, hogy kötelező megvenniük, kivétel, ha kiesnek.
magyarul akkor idén vmi jelképes összegért legazolták, a fizetést úgy ütemezték, hogy a sok pénz idén nyáron legyen elutalva.
a szerződésbe meg beleírták, hogy kölcsön, miközben a hülye is látja, hogy ez egy normál átigazolás.
nyilván ebből már nem lesz semmi, hír sincs arról hogy vizsgálná vki a psg-t, tehát gyakorlatilag bárki bármit megtehet a piacon, nincsenek szabályok.
fuck fifa, fuck uefa.
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez meg a legnagyobb pofánköpése az ffpnek és mindennek.Több helyen is azt írják, hogy kötelező megvenniük, kivétel, ha kiesnek.
magyarul akkor idén vmi jelképes összegért legazolták, a fizetést úgy ütemezték, hogy a sok pénz idén nyáron legyen elutalva.
a szerződésbe meg beleírták, hogy kölcsön, miközben a hülye is látja, hogy ez egy normál átigazolás.
nyilván ebből már nem lesz semmi, hír sincs arról hogy vizsgálná vki a psg-t, tehát gyakorlatilag bárki bármit megtehet a piacon, nincsenek szabályok.
fuck fifa, fuck uefa.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan