http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ng-2595391
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 18., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 18., csütörtök 19:04
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 18., csütörtök 18:55
A Borussia Dortmund közleménye Aubameyang Pierre-Emerick átigazolásával kapcsolatban:BBeno írta:kicker szerint a bvb 70 alatt nem engedi el auba-t és még semmi hivatalos megkeresés nem történt.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 18., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 17., szerda 14:36
palesz77 írta: Ha még kéne esetleg.
KAG írta:BVB-s ismerősöm szerint ügyes volt, jót ment.
Video alapjan is annak tunik. Lathatoan van egy jo kis kezdosebessege es mind ket labat is hasznalja. Biztos jot fog tenni neki a Dormundba igazolas. Jobban fog ott fejlodni, mint ha kolcsonbe ment volna angol kozep es kis csapatokba. Talan az angoloknak osszejohet meg egy jo kis jatekos.sebydani írta:Dortmundban kezdő volt ma Jadon Sancho, figyelte valaki?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 17., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 17., szerda 12:09
Németről fordítom, de "Mondtak dolgokat, amik nem voltak tiszták. Nem voltak velem korrektek és ez fájt nekem."pheco írta:Amiket olvastam abban en nem lattam semmi rosszindulatot a Real fele. Elmondta, hogy kemenyen edzett, de nem kapott eleg lehetoseget. Egyebkent meg orulok neki, hogy boldog a Bayernnel es kezd formaba jonni.Kerlon írta:James egy kicsit visszafelé köpköd, szóval ő már pheco legnagyobb örömére nem lesz többé Real játékos.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 17., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 17., szerda 11:58
Amiket olvastam abban en nem lattam semmi rosszindulatot a Real fele. Elmondta, hogy kemenyen edzett, de nem kapott eleg lehetoseget. Egyebkent meg orulok neki, hogy boldog a Bayernnel es kezd formaba jonni.Kerlon írta:James egy kicsit visszafelé köpköd, szóval ő már pheco legnagyobb örömére nem lesz többé Real játékos.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2018. január 17., szerda 11:29
Ha még kéne esetleg.sebydani írta:Dortmundban kezdő volt ma Jadon Sancho, figyelte valaki?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 17., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 15., hétfő 0:43
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 15., hétfő 0:35
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 13., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 13., szombat 12:41
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 13., szombat 12:03
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2018. január 13., szombat 11:35
Valóban ez a szitu, ha a Bayernnek kell akkor ő soha nem tér vissza Madridba. De mivel a Realnak nem volt rá szüksége így nem annyira rossz üzlet az ő részükről sem, amennyiben James jól teljesít akkor azért összesen 53 millió € körüli összeget kap a Real. Inkább akkor lenne a Madrid gondba ha James nem válna be, mert akkor lehetne tovább adni valakinek, s nem biztos hogy más adna érte több bukott szezonnal a háta mögött 50 milliót. Bár az angol klubokra azért lehet számítani....KAG írta: Jamest csak akklr latjuk ujra, ha a bayernnek nem kell.
Ha nem kell nekik, akkor vszleg nem volt jo,tehat mi is adjuk tovabb valami kozep vagy olajcsapatnak.
Hiaba van o kolcson, mar reg nem real játékos.
Teljesen mas a szitu, mint anno Moratanal volt. Lényegében annak pont az ellenkezoje...
Bar en tovabbra sem sajnalom h James mar nincs irt. Azt mar inkabb, hogy ilyen rossz boltal tudtuk csak eluzletelni. Adtunk nekik egy jatekost,kiprobalni kb 0ert, aki ha jó naluk, olcson megvehetik.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 13., szombat 11:02
peto.isti írta:Ha így folytatja szerintem le fogja igazolni a Bayern. Opció van rá, James pedig maradni szeretne Münchenben, mert jól érzi magát. Aztán ez majd kiderül persze, de az biztos, hogy most eléggé megy is neki a játék.Remy írta:Milyen gyönyörű lesz, mikor a nyár igazolása az lesz, mikor Jamest visszahozzuk.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 13., szombat 10:56
Sokan nem látnak mást, mint ezt. Morata gólt rúg, James gólpasszt ad és gólt rúg. Közben meg mindegyik rengeteget hibázik és alig tesz a csapata játékához.Tádám írta:Igen.Realista24 írta:
Kedvenceknél ez gólpassz, másnál alibi passz.![]()
Whoscored meg...szora sem.erdemes.
Egyébként meg, a szabadrúgása gyönyörű volt. De könyörgöm, ne egy ilyen játékost sírjunk vissza Madridba. Semmivel nem lennénk előrébb. Semmi kiemelkedőt nem nyújtott tegnap sem, az utolsó perces gólján kívül.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 13., szombat 9:56
Igen.Realista24 írta:
Kedvenceknél ez gólpassz, másnál alibi passz.![]()
Whoscored meg...szora sem.erdemes.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem