HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. szeptember 6., péntek 19:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 6., péntek 19:22
amikor rá volt kihegyezve a játék, akkor meg rohadjon meg mert rá kell játszani minden labdát.CR jelenleg nagyon keveset tesz hozzá a mi játékunkhoz.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 6., péntek 19:19
Ahogy Messire is! Mert ez oda-vissza igaz. Versenyhelyzet jót tesz mindenkinek, kivéve Özilke gondolkodású/mentalitású embereknek!Kerlon írta:Amúgy szerintem, ha nem lenne Messi nem lenne ilyen Ronaldo. Ez olyan, mint a futóknál, aki húzza a mezőnyt... Ronaldora nagyon jó hatással van ez a versenyfutás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 6., péntek 19:16
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 6., péntek 19:12
Remélem nem sokáig...Már unom ezt a kettőst, örülnék, ha végre melléjük nőni valaki, vagy akár föléjük..Nemtom meddig birják még ezt a tempót,de hogy további csúcsokat döntögetnek még az elkövetkező időkben,abban majdnem hogy biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. szeptember 6., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 6., péntek 19:00
ENNYIKerlon írta:"A nagy erő, nagy felelősséggel jár." De legalább is nagy az elvárás és, ha így folytatja még kapni is fogja az ívet, mert tőle mindenki elvárja, hogy a toppon legyen, jól teljesítsen és a sok agyatlan ilyenkor ostromolja. Aztán meg majd CR calmázik és mindenki isteníti.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 6., péntek 18:47
"A nagy erő, nagy felelősséggel jár." De legalább is nagy az elvárás és, ha így folytatja még kapni is fogja az ívet, mert tőle mindenki elvárja, hogy a toppon legyen, jól teljesítsen és a sok agyatlan ilyenkor ostromolja. Aztán meg majd CR calmázik és mindenki isteníti.Remy írta:Akkor fordítsuk meg a helyzetet. lehet itt leszólni CR-t, de nem érdemes. Mert itt fog játszani, a kezdőben lesz, és nem lesz lecserélve, ha tetszik, ha nem. Felesleges azzal jönni, hogy a jobb és ki nem. Ő van itt és nem Messi.Matt009 írta:Lehet itt CR-t védeni, de nem érdemes.
Amúgy éreztem, hogy CR lesz idén az egyik fő célpont. Pedig ő az egyik, aki nem szolgált rá, de mégis kapja az ívet...
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 6., péntek 18:03
Mit csinált? Volt egy jó éve, aztán egy közepes éve és végül egy gyenge éve. Nem valami hatalmas teljesítmény. Jó játékos, de azért nem olyan jó, mint egyesek beállítják.ikarus93 írta:Most Özil-t is meg lehet nézni miket csinált az elmúlt 3 évbe a madridnál. Azt a nyerni tuti nem fog kijelentést se szabad tenni, ki tudja mi lesz ott az Arsenal háza tájékán én remélem, hogy nagy dolgokat fog ő még mutatni.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 6., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 6., péntek 17:50
Akkor fordítsuk meg a helyzetet. lehet itt leszólni CR-t, de nem érdemes. Mert itt fog játszani, a kezdőben lesz, és nem lesz lecserélve, ha tetszik, ha nem. Felesleges azzal jönni, hogy a jobb és ki nem. Ő van itt és nem Messi.Matt009 írta:Lehet itt CR-t védeni, de nem érdemes.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 6., péntek 17:43
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 6., péntek 17:41
Géci írta:Ha Özil is csinált volna Ilyet (2:40) akkor biztos vagyok benne, hogy még itt lenne, de a felkészülési meccseken is olyan körömlabdákat osztogatott amit Özil sem tudott... Én is sajnálom, hogy lelépett Özil, de a pénzt választotta, nem pedig a küzdést és a cimeket amit az Arsenallal nyerni tuti nem fog...ikarus93 írta:Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
Kár, hogy itt hagytál minket.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 6., péntek 17:31
Ha Özil is csinált volna Ilyet (2:40) akkor biztos vagyok benne, hogy még itt lenne, de a felkészülési meccseken is olyan körömlabdákat osztogatott amit Özil sem tudott... Én is sajnálom, hogy lelépett Özil, de a pénzt választotta, nem pedig a küzdést és a cimeket amit az Arsenallal nyerni tuti nem fog...ikarus93 írta:Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. szeptember 6., péntek 17:21
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 6., péntek 17:17
Iscónak van már pár gólpassza, meg gólja úgy, hogy 2 hónapja van itt. Ráadásul a törökkel ellentétben a kulimunka sem büdös a számára.ikarus93 írta:Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 6., péntek 16:55
Szerencsétlen Isco még alig játszott, de már Te tudod, hogy meg sem közelíti. Igen.... 3 meccsen 3 gól meg 1 gólpassz (vagy2?) igen sz_r teljesítmény.ikarus93 írta:Nagyon elbasztuk, hogy eladtuk Özil-t Isco jó jó, de messze nem Özil. Sajnos nem jó évünk lesz, Bale-nek is meg Ronaldonak is kellenek a jobbnál jobb ütempasszok, amit Özil nagyon magas szinten csinál.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 6., péntek 16:51
Annyit meg hozzatennek, hogy a nagy meccseken az ellenfelek 3 jatekost is raallitottak Ronaldora, igy pedig persze hogy osszjatekban alig tudott mutatni valamit. Viszont meg igyis tobbszor megvillant a nagy meccseken: City elleni utolso percekben lott gol, MU elleni golok, Dortmund ellen is o rugta az idegenbeli golunkat, Ajax es Galata ellen is o kezdte meg a golgyartast, hogy a Barca elleni meccsekrol ne is beszeljek...Kerlon írta:Hát amúgy: 1. Guti kussolhatna néha.
2. Tavaly Messi az összes fontos meccsen felsült, de legalább rúgott 40+ gólt a közép és kis csapatokank.
Ülj le Guti, egyes.
Az más kérdés, hogy Ronaldo sokszor lassítja a felesleges kis cselekkel a játékunkat, amiről le kéne szoktatni, de ebben a korban ez már nem megoldható szerintem, de visszaszorítható. Amúgy Messi is önző
Joga volt a sajat velemenyehez addig mig nem allt a klubb alkalmazasaban. Gondolhat barmit magaban, de mostmar minden nyilatkozataban a klubb erdekeit kell szem elott tartsa, ami jelen esetben az, hogy Ronaldo jobb jatekos mint messi. Tegyuk fel az Apple-nel dolgozok az iPod reszlegen es azt mondom egy ujsagnak, hogy szerintem a Galaxy S3-as jobb mint az iPhone 5. Piszok nagy szerencsem kell legyen hozza, hogy ne rugjanak ki.nusser írta:szerintem meg Gutinak teljesen joga van a saját véleményéhez...
Mit kene meg bizonyitson? Tele van a csapat olyan jatekosokkal akik sz.rnak az egeszre, nem kepesek hajtani a mezert. Hany meg hany olyan meccs volt, amikor Ronaldo volt az egyetlen aki mar ordibalt a tobbieknek, hogy ne b.szakodjanak ott hatul, hanem hajtsanak, nyomjak, tamadjanak. Ha valaki, akkor Ronaldo az, akire egy b.dos rossz szavunk se lehet. (o se tokeletes, neki is vannak hibai, mint a legendak akikhez hasonlitjuk. Az mar mas kerdes, hogy ok se voltak annyira tokeletesek, nekik is voltak boven gyenge meccseik csak hat az ido megszepit mindent....) Ja, hogy a sajat csapattarsa es baratja (Marcelo) vagy a klubb legendaja es friss utanpotlas edzoje (Guti) se ismerik el (nyilvanosan) a legjobbnak? Ha ennyiben nem tudunk osszetartani, meg is erdemeljuk, hogy sz.rt se nyerjunk egesz evben. (elozo szezon)nusser írta: álljunk már meg, hogy itt mindenkinek ronci seggét kellene nyalni...bizonyítsa be a pályán...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 6., péntek 16:20
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem