ne aggódj. ő tudja, hogy mi az igazi mélyszegénység.Ennek kéne megélnie 47 ezerből... de forintban.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 9., hétfő 17:46
ne aggódj. ő tudja, hogy mi az igazi mélyszegénység.Ennek kéne megélnie 47 ezerből... de forintban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 9., hétfő 17:36
Őszintén együttérzek vele,sajnálom hogy ennyire elővette az èlet,nem top edző,de remélem bármennyire is sulyos az állapota,felgyógyul.Egyértelmű hogy a barca nagy családjának meghatározó tagja.Kivánom gyógyuljon megén el sem hittem, hogy ő az, de a füléről (fülkagyló alakjáról) be lehet azonosítani.
borzasztó ezt látni, és gondolom az állandó stressz (hisz nem hiszem, hogy a világ egyik legnagyobb klubjának a trénere nyugodt életet él) is ellene volt.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 9., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 9., hétfő 17:18
francois írta:vilanova manapság... szegény ember elég nagy adagban kaphatja a kemót, rettentoen rosszul néz kiha nem lenne odaírva h ő az, én bizony fel nem ismertem volna...
http://img02.mundodeportivo.com/2013/09 ... 60_640.jpg
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 9., hétfő 16:45
én el sem hittem, hogy ő az, de a füléről (fülkagyló alakjáról) be lehet azonosítani.francois írta:vilanova manapság... szegény ember elég nagy adagban kaphatja a kemót, rettentoen rosszul néz kiha nem lenne odaírva h ő az, én bizony fel nem ismertem volna...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 9., hétfő 12:11
Hát én már tavaly télen azt mondtam, hogy Vilanovának sajnos nincs sok hátra... A rák, ha kiújul...francois írta:vilanova manapság... szegény ember elég nagy adagban kaphatja a kemót, rettentoen rosszul néz kiha nem lenne odaírva h ő az, én bizony fel nem ismertem volna...
Ennek kéne megélnie 47 ezerből... de forintban.Press írta:Thiago Silva: "Miért kellene kevesebbet keresnem azért, hogy a Barcelonában játszhassak? Nehéz volt kétszer is nemet mondanom nekik, mert kiskoromtól kezdve követem őket és szerettem volna ott játszani. Az élet azonban tele van nehéz döntésekkel ami néha az álmok ellen dolgoznak. Sokan azt mondják, hogy csak a pénz motivál de elfelejtik hogy van egy családom amit etetnem kell."
http://www.mundodeportivo.com/20130906/ ... 83676.html
![]()
![]()
hát mindjárt beszarok a csávón, "van egy családom, amit etetnem kell"
Igen, valószínűleg már így is keveset keresett életében és szarul élnek, rioi favellákban egy szobában nyolcan.... Kemények egyes játékosok, van bőr a képükön azért.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. szeptember 9., hétfő 11:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 7., szombat 10:40
Számoljunk azzal, hogy Silvának 300 gyereke van, 100 természetes, 200 örökbefogadott.'shutterisland írta:silvának nem tudom hány éhes szájat kell etetnie, de ha 100-at, és egy gyerek naponta 20 eurot elkajálna, az is mondjuk 60.000 euro havonta, ő meg keres körül belül 1 milliót/hónap a psgben.
elképesztő.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 7., szombat 9:37
Hát ugye,csak az argentinoknál az a baj,hogy hiába van olyan eleje a csapatnak/Messi,Agüero,Pipita(??),DM/,ha hátul meg egy nagy rakás xar az egész...kezdve mindjárt Romeroval,akit Megye II-be se védetnék...,ha a vb-n odaviszi a csapatát a döntőbe,akkor én be is teszem maradona,ronaldo és zidane vonalába.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 7., szombat 0:21
'shutterisland írta:silvának nem tudom hány éhes szájat kell etetnie, de ha 100-at, és egy gyerek naponta 20 eurot elkajálna, az is mondjuk 60.000 euro havonta, ő meg keres körül belül 1 milliót/hónap a psgben.
elképesztő.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 7., szombat 0:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 7., szombat 0:16
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 6., péntek 22:51
HozzászólásSzerző: Press » 2013. szeptember 6., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 21:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 6., péntek 21:06
Guti,láttam sokszor élőben,Ő volt az aki miatt érdemes volt "nézni" a focit mint JÁTÉKOT,jobb volt a sok felfújt,felsztárolt hozzá képest tudatlan,fogalmatlan sztároknál az ő idejéből,akiket jegyeztek és őt meg nem....így ahogy ő nem sokan OLVASTÁK a focit,csak tényleg páran.....mint pl djalminha,maradona,ronaldniho vagy zidane,annyi különbséggel hogy guti nem volt konstans.....és az érzelmek embere volt,akit hamar ki lehetett billenteni a "tudásából".“Csak ismételni tudom magam, Messi a legjobb játékos jelen pillanatban a világon. Fáj bevallani, de ez az igazság. Vitathatatlanul Cristiano és Messi a két legjobb, de bizonyos pillanatokban, amikor a csapatnak szüksége van rájuk, akkor Messi meghatározóbb” – nyilatkozta Guti.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 6., péntek 20:16
Próbált hosszabbítani a Gladbach, csak éppen Ter Stegen nem ment bele, szóval ha őt akarjuk fillérekért meg lehet majd szerezni, vagy ingyen. Nem tudom pontosan hogy jövőre vagy azután jár-e le a szerződése.wZoLee7 írta:ez sem hülyeség...most kéne ter stegen csapatának hosszabbítani a kapussal és feljebb nyomni a kivásárlási árat, csak annyira hogy azt még kifizessék, de legyen egy szép összeg. a barcának kapus kell, tuti meglépném'shutterisland írta: arra nem nagyon, hogy télen hozunk valakit, az viszont benne van, hogy már télen lerendezzük, és majd nyáron érkezik a kapus.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 6., péntek 19:13
Isten őrizz,a csapat motorját eladniMég ha Khedirát elpateroltátok volna,akkor az már csak hab lett volna a tortán. :D
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. szeptember 6., péntek 19:12
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem