azért itt van nem egy, amit várok eléggé.
És még így is a Crown 2. évadának második felét, a Deuce-t, Darkot le kell pörgetni.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 24., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. január 24., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 24., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 23., kedd 23:59
Első nem adta annyira, még kap maximum két részt, hogy elkapjon az érzés.Tádám írta:The Crown S01
Az új kedvenc.![]()
Annyira jó volt kiszakadni a narkós, ügyvédes, a mostanában szokásos divatos témák nyújtotta skatulyából, amibe persze én magam helyeztem bele magam.
Itt a színészi játék, fényképezés, zenék, minden a helyén van, minden teljesen más. Nagyon várom a 2. évadot, teli találat volt. Kiváló!![]()
HozzászólásSzerző: primrose » 2018. január 20., szombat 1:45
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 19., péntek 17:41
Jó volt összességében az egész. Csak most megint várni kell 1 évet a folytatásra. Szerintem úgy lesz, mint anno a Dragon Ball és utána a Z. Ugranak egy kicsit az időbe vagy valami. De maradni fog mindenki a szereplők közül. Egyrészt túl kevés rész van és nem tudnak ennyi mindent lezárni és túl sok a potenciál is még benne. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A többi univerzum, a papok, a többi isten. Uubot is belengették már. Dermesztő tervét még mindig nem ismerjük.füst írta:Úgy tűnik hogy márciusban véget ér a Dragon Ball Super, a 131. résszel, és hosszú szünetre vonul a sorozat. Év végén movie, gondolom jövőre valamikor folytatják más néven a sorozatot.
Ugye még van hátra pár rész, összességében tetszett. Volt kb. féltucatnyi momentum ami megmarad, volt egy kis nosztalgikus élmény követni az eseményeket, hála annak hogy kaptak több-kevesebb szerepet a régi karakterek. Viszont egyáltalán nem bánom hogy vége, már kezdett telelenni a zsákom az agyonhasznált transformokkal meg rengeteg logikátlansággal. Na majd meglátjuk a finálét.
HozzászólásSzerző: füst » 2018. január 19., péntek 15:59
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 17., szerda 7:24
Realista24 írta:Írsz róla bojlermentesen?Tádám írta:The Crown S01
Az új kedvenc.![]()
Annyira jó volt kiszakadni a narkós, ügyvédes, a mostanában szokásos divatos témák nyújtotta skatulyából, amibe persze én magam helyeztem bele magam.
Itt a színészi játék, fényképezés, zenék, minden a helyén van, minden teljesen más. Nagyon várom a 2. évadot, teli találat volt. Kiváló!![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 16., kedd 23:15
Pilot utan elakadtamKerlon írta:Ugye mindenki megnezte már a darkot?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 16., kedd 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 16., kedd 20:03
Írsz róla bojlermentesen?Tádám írta:The Crown S01
Az új kedvenc.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. január 16., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 14., vasárnap 13:06
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 14., vasárnap 13:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 14., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 14., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 14., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. január 12., péntek 18:59
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor nyuszifül vagy kicsoda elkezdett vele szaladni, ő meg össze-vissza csapódott, komolyan sírtam a nevetéstől.tubatibi írta:Frieza pedig egy állat, imádom.
Ha jol emlekszem, a 133. reszig lett hivatalosan megerositve.hamesz írta:Am kb olyan 10 rész lehet hátra ebből az egészből aztán meg ha minden igaz jön egy új sztori és nem lesz vége.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. január 12., péntek 18:05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem lesz ilyen. Goku a főhős és szinte a végső csatát mindig ő nyeri meg. Meg így is lett beharangozva ez az egész, hogy Goku VS Jiren. Nem véletlen volt az 1 órás külön részük se. Most Vegita kap pár részt, aztán Jiren lenyomja. Minden ellenfélnél ez volt eddig. Goku meg eléri a tökéletes Ultra ösztönt és lenyomja majd Jirent.ericco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valahol olvastam, hogy ugye Goku már ismeri az UI védekező részét, Vegita mentalitása pedig az UI támadó részének felfedezésénél lesz előny (Kefla ellen derült ki, hogy Goku erre egyelőre képtelen). Fuzionának, így együtt tudják majd csak elérni a tökéletes UI-t.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 12., péntek 16:52
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem