Őszintén 2-0nál nem hittem volna..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. január 15., hétfő 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 15., hétfő 8:27
2007 óta.El Sie7e írta:ez a forduló jól türközte az idei évet mindkét részről....
a Real kikap otthon - 29 kapura lövés mellett 0 lőtt góllal - attól a Villarealtól, akitől hazai pályán még sohasem kapott ki!
eközben a Barca 2-0-ás hátrányból felállva, nyerni tud egy olyan pályán idegenben, ahol már ki tudja mióta nem nyert...
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. január 15., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 15., hétfő 7:40
Ahogy elnéztem ő van felrakva 3. embernek és mindig magasan helyezkedhet, de jobbra kell visszazárnia. Így annyira nem meglepő, hogy folyamatosan feltűnik a kapu előtt. Rakitic meg gomes kb. annyira sem volt veszélyes a kapura, mint Kroos vagy Modric. Mondjuk a német mostanában sokszor kerül a kapu elé, de nálunk divat gólt rúgni.lesliejr írta:Butaság Paulinho-t Modric-cal v Kroos-sal összehasonltani. Őket Iniesta-val kell majd és Coutinho-val ha épp nem támadót fog játszani. Nem csak az a jó középpályás, aki cselez, meg jól passzol. Ebben magasan verik Pált, de neki nem is ez a feladata. Fizikailag top, mindig odaér a kapu elé és általában jó helyen van. Tudatos amit csinálunk vele, Suarez mellett ő harcol a védőkkel, Messi mögöttük érkezik. Ha így nézem Paulinho rendkívül hasznos, mondjuk nem egy Ronaldinho az tény. Javulnia kell a védekezés terén, visszafutásnál hajlamos elbambulni és lemarad az emberéről.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. január 15., hétfő 7:30
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2018. január 15., hétfő 0:09
Biztos vagyok benne, vért ittak a Duplazás után, nehogymár ők megcsinálták mi nem, DDD a Bolha is teper a 6 ikert nehogymár Cr behozza DDDericco írta:Sosem voltak szarok, de a duplázással rohadtul motiválhattuk őket. Tuti nekik fájt rá a foguk.Jim írta:hogy lett ilyen jó a Barca ilyen hamar??
nem értem...
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 14., vasárnap 22:54
Mivel pm-ben nem válaszoltál. Ezért muszáj itt reagálnom.Navamiro írta:Jó. Nézem, és nem, nem érkeznek a 9-es pozícióban a középpályásaink. Paulinho érkezik, góljainak 90%-a onnan van. Hány gólt szerzett Modric, Kroos a 16oson belül a szezonban? Talán A Sevilla ellen egyet Kroos, azt aláíirom. De nem indulnak be. Ugyanúgy pl. Kroosnak a passzjátéka is le van korlátozva keresztlabdákra, meg oldalpasszokra. Mert mélységi kiugratásokra nem lenne képes? De.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 14., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. január 14., vasárnap 22:40
Pedig érdemes lenne, talán nem írnál ilyen hülyeségeket.Navamiro írta: Nem, de csak a kedvedért.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 14., vasárnap 22:37
Nem, de csak a kedvedért.kodo írta:Te nézed is a meccseket?Navamiro írta:
Nem hiszem, h ezért. Ez taktikai elem. Ő box to boxot játszik, rengeteg támadásnál felér a 9-es poziba. Nálunk soha nem lépheti át kb a felezővonalat Modric vagy Kroos. :DDDD Szánalmas.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 14., vasárnap 22:36
Te nézed is a meccseket?Navamiro írta:
Nem hiszem, h ezért. Ez taktikai elem. Ő box to boxot játszik, rengeteg támadásnál felér a 9-es poziba. Nálunk soha nem lépheti át kb a felezővonalat Modric vagy Kroos. :DDDD Szánalmas.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. január 14., vasárnap 22:35
Nem hiszem, h ezért. Ez taktikai elem. Ő box to boxot játszik, rengeteg támadásnál felér a 9-es poziba. Nálunk soha nem lépheti át kb a felezővonalat Modric vagy Kroos. :DDDD Szánalmas.ziro4vr írta:Paulinho az án személyes büntetésem, mert anno a fosi féléket itt etettem.![]()
Az összes kp-sunk jobb nála, de kapura egy se mer nézni, ez a közepes, kicsit sárga, kicsit öreg brazil meg lövöldözi a gólokat, mert motivált, mint R24 a tévé vásáron, és harap, mint hehe a lomtalanításon.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 14., vasárnap 22:33
ericco írta:Sosem voltak szarok, de a duplázással rohadtul motiválhattuk őket. Tuti nekik fájt rá a foguk.Jim írta:hogy lett ilyen jó a Barca ilyen hamar??
nem értem...
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 14., vasárnap 22:30
Sosem voltak szarok, de a duplázással rohadtul motiválhattuk őket. Tuti nekik fájt rá a foguk.Jim írta:hogy lett ilyen jó a Barca ilyen hamar??
nem értem...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 14., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 14., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 14., vasárnap 22:22
Messinek? Paulinhonaklestat írta:Ronaldonal remelem azert ad valami motivaciot tavszra h ha igy folytatodnak a dolgok messinek odaadjak a 6. lasztit is
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 14., vasárnap 22:19
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 14., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. január 14., vasárnap 22:16
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem